Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
mustbe написав:Можно сказать - ещё хорошо отделались. Айбокс ухудшил условия внезапно, без всяких сигналов. А если бы анонсировал хоть за неделю - многие бы и в марте зашли, спеша успеть до покращення. И тогда зависли бы 4 котлеты.
А я успел 1 Марта закинул 4 тую... 😀 кто больше???
Крутизна...
Востаннє редагувалось nord в Сер 08 бер, 2023 10:53, всього редагувалось 1 раз.
mustbe написав:Можно сказать - ещё хорошо отделались. Айбокс ухудшил условия внезапно, без всяких сигналов. А если бы анонсировал хоть за неделю - многие бы и в марте зашли, спеша успеть до покращення. И тогда зависли бы 4 котлеты.
А я успел 1 Марта закинул 4 тую... 😀 кто больше???
Закон на вашей стороне - 100% компенсации вкладов. Т е , все уже запрограммировано и предсказуемо.
Vivat написав:Дивіться Бігаючого банкіра - https://www.youtube.com/watch?v=b6gP2fzmJ_k Спускатися будемо і далі - до курсу Нацбанка. Ви (ми) виявилися одним з факторів обвалу долару в Україні. Обізвав вас (нас) бабуськам... Назвав цей "бізнес" піпісєчним... Образливо, але по поточній ситуації я з ним згоден. Відпускайте вже той поїзд...
Аттракцион невиданной щедрости не мог быть вечным. Было два сценария - заморозка валютных депо - сближение курсов Хорошо что пошли по последнему сценарию
Economist написав:Вагався у виборі нового банку між Райфом з 37,43 (надійність), і Айбоксом з 36,93 (краща з помийок). Тепер вибір очевидний. Враховуючи мутні справи Айбокса з онлайн-ло%отронами, то можливо це і на краще.
"Вищі сили", які підняли курс обміну в Айбоксі, врятували від входження в "помийку" за декілька днів до її колапсу. Відтепер навіть і дивитись не буду на убіби, мотори, глобуси і подібних кандидатів на тимчасову адміністрацію або ліквідацію. Приват, Райф, Тас, Укргазбанк - джентльменський набір для відносно спокійного життя під час шторму.
flysoulfly написав:]зайти в Восток с 9:00, пополнить в кассе карту БВР, СЭПнуть на текущий, подождать минут...?.. и открыть там же в отделении конверт. Правильно?
Я ускладню задачку. О 9 зняти валюту, перевернутися, а о 10 уже вийти з сільпо задоволеним. 💪😊
Дяка за метод з БВР. А то через анальку так швидко не виходило.
Звертаю увагу, що карту через касу можна поповнити лише на 100К, решта - іншими методами.
3850
Востаннє редагувалось Ромасик в Сер 08 бер, 2023 11:24, всього редагувалось 1 раз.
Пока доверяю А банк, Тас, Райф, Приват, Аккорд, Рада, Моно Присматриваюсь к Востоку. Укргаз - 100 пудов не лопнет, но он вечно с мутняками. Пивденный ещё можно, но не большие суммы. Остальные - лоторея или хреновый курс или нет у меня в городе.