|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 08 бер, 2023 13:22
otg написав:Добре, тоді поясніть як танки пройдуть мінні поля, все те що нагородили там орки? Як вони омануть противотанкової зброї?
Обїдуть... В будь-якому разі, на танку нашсів проїхати мінні поля і лінії оборони трошки більше шансів, ніж на L200
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 бер, 2023 13:36
бабушка привезла чорну мітку 1:13
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 08 бер, 2023 13:41
maxprofit написав: fler написав:Вражена новинами з Грузії. Цікаво, що в кацапів з обличчям? Особливо в тих, які бачать все там на власні очі. Це ж мабуть тільки початок  Уявляю, яке буде продовження  Однозначно, це нам допомога. Хто що думає з цього приводу?
Нічого не вийде - кацапські хазяї грузинської влади просто привезуть своїх карателей та будуть стріляти, якщо треба буде...
Так, але ж багато що змінилося з 2008 року... Зараз Президентка отримала від США та ЄС вказівки та стала на бік протестувальників. Народ Грузії не пробачив і не забув окупацію Абхазії та Осетії. Події в Україні додають паливо у вогонь. Ніхто не хоче "рузького міра" у своїй країні. Крім того, нещодавно США висловили підтримку Молдові (коли Байден зустрівся з Санду), Японія знову висловилася про Курильські острови. Тобто на рф тиснуть з різних боків.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 бер, 2023 13:50
fler написав:Вражена новинами з Грузії. Цікаво, що в кацапів з обличчям? Особливо в тих, які бачать все там на власні очі. Це ж мабуть тільки початок  Уявляю, яке буде продовження  Однозначно, це нам допомога. Хто що думає з цього приводу?
в Грузии прорашистский премьер и большинство в парламенте в Грузии уже порядка 300т руцьких а это примерно 8% от населения Грузии увы рашизация Грузии идет тихим ходом, так сказать "явочным порядком" чему способствуют прорашистские силы в верхах пересичные грузины в большинстве своем в акуе от всего этого, посмотрим как будут развиваться события
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 08 бер, 2023 14:01
prodigyДумаю, если бы по всей Украине прокатилась такая война, как в Изюме, Бахмуте, Марьинке, на Сев. Салтовке, ..., то "коммунальные квартиры, где одна кухня и один коридор на всех" стали бы обычными и сегодня в Украине. Ещё много можно было бы сказать, но не буду обсуждать "точность и многогранность описания". Один только вопрос. Попробовал найти в гугле эту цитату. Нашёл очень много. В одном месте указано, как у Вас, что это написано Политковской. В остальных "источниках" без всяких указаний на авторство. Не могли бы Вы дать ссылку именно на Политковскую? Где она такое написала? P.s. Насколько понимаю, Вы, когда начали работать, жили в Союзе очень неплохо, и значительно богаче меня. Тем не менее на бедность и серость настойчиво жалуетесь Вы.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 08 бер, 2023 14:01
Любі друзі!© Весна прийшла - саджати(наступати) будемо?  Так як ви тут всі слідкуєте за усіма новинами, то скажіть мені таку річ - на який місяць має прийти "основна міць"/основні західні поставки? Чи вони ВСІ дуже розтягнені/розмазані у часі? Тобто, щоб моє питання було ще більш зрозумілим, то наприклад - пообіцяли нам 100 леопардів і 100 абрамсів і т.д. - то питання звучить так - на який місяць ВЖЕ В УКРАЇНІ будуть 70 леопардів і 70 абрамсів? Дякую!
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 08 бер, 2023 14:05
maxprofit написав: fler написав:Вражена новинами з Грузії. Цікаво, що в кацапів з обличчям? Особливо в тих, які бачать все там на власні очі. Це ж мабуть тільки початок  Уявляю, яке буде продовження  Однозначно, це нам допомога. Хто що думає з цього приводу?
Нічого не вийде - кацапські хазяї грузинської влади просто привезуть своїх карателей та будуть стріляти, якщо треба буде...
Это точно. Грузины только на язык джигиты. Типа афганской армии-штаты их заряжали готовили а кацапы в 2008 году за три дня до Тбилиси дошли по одной дороге. И за деньги там большинство продаётся кацапам.Мало там реавльных патриотов. Не надо проецировать ситуации в Украине с майданами и войной на грузию---------там совсем всё по другому из-за менталитета и других факторов
-
konstantin kirovograd
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 257 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 08 бер, 2023 14:09
Успіх написав:Любі друзі!© Весна прийшла - саджати(наступати) будемо?  Так як ви тут всі слідкуєте за усіма новинами, то скажіть мені таку річ - на який місяць має прийти "основна міць"/основні західні поставки? Чи вони ВСІ дуже розтягнені/розмазані у часі? Тобто, щоб моє питання було ще більш зрозумілим, то наприклад - пообіцяли нам 100 леопардів і 100 абрамсів і т.д. - то питання звучить так - на який місяць ВЖЕ В УКРАЇНІ будуть 70 леопардів і 70 абрамсів? Дякую!
и почему запад не дал нам как мы просили в начале пво закрыть небо весной прошлого года---эти петухи херячили безнаказано полгода.И танки можно было ещё прошлым летом дать а не через год((( В итоге же начали давать---но почему так поздно.Это же очень много сохранило бы обьектов инфраструктуры,жизней и территорий наших. Сейчас с истребитялями будут год носиться и всё таки дадут но через год(((
-
konstantin kirovograd
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 257 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 08 бер, 2023 14:11
Успіх написав:Так як ви тут всі слідкуєте за усіма новинами, то скажіть мені таку річ - на який місяць має прийти "основна міць"/основні західні поставки? Чи вони ВСІ дуже розтягнені/розмазані у часі?
Теоретично до кінця березня основна маса танків мала б бути в Україні(біля 70 Лео2 та 60 PT-91 Twardy)
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 бер, 2023 14:20
sashaqbl написав: Успіх написав:Так як ви тут всі слідкуєте за усіма новинами, то скажіть мені таку річ - на який місяць має прийти "основна міць"/основні західні поставки? Чи вони ВСІ дуже розтягнені/розмазані у часі?
Теоретично до кінця березня основна маса танків мала б бути в Україні(біля 70 Лео2 та 60 PT-91 Twardy)
О - то це прикольно👍 (якщо буде не теоретично, а практично) Я то думаю, що ще +/-тиждень тому орки відійшли від ріки на 20км... А то виявляється, що вони "дзюрять - коли страшно!" 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-