Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Я смотрел, вот интересно немного другое, В каких банках можно всё сделать удалённо как в моно? Открыть счёт и всё остальное Ни разу не ездила на отделение
А банк, Приват, Изя
Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Сер 08 бер, 2023 14:15, всього редагувалось 1 раз.
Kostya777 написав:Объясню суть, хочу на родных пооткрывать счета Но не охота их по отделениям возить Идеально было б как в моно- фото с паспортом и т д Заранее всем спасибо
IZI теж можна стати дистанційно клієнтом. Але при реєстрації не вказувати, що безробітні, якщо навіть це правда. Вони тупо заборонили таким людям ставати їх клієнтами взагалі, а не тільки заборона на кредитний ліміт. Принаймні так було восени 2022-го.
alexanderbukin93 написав:хорошо Вам там, а в одессе .35-40
а помните раньше были такие классные истории, как к примеру, вышел с собакой погулять сдал полпачки в опт обменку и отпкупил в банке на 2коп дешевле или закинул под 5% $ в альфу на 5 лет, а сейчас воротят носом от 10% годовых в $ с локом 3мес ))
ну і в Києві в системних банках вже 38,35 грн в кращому разі.
Kostya777 написав:Объясню суть, хочу на родных пооткрывать счета Но не охота их по отделениям возить Идеально было б как в моно- фото с паспортом и т д Заранее всем спасибо
IZI теж можна стати дистанційно клієнтом. Але при реєстрації не вказувати, що безробітні, якщо навіть це правда. Вони тупо заборонили таким людям ставати їх клієнтами взагалі, а не тільки заборона на кредитний ліміт. Принаймні так було восени 2022-го.
vkladchiik написав:IZI теж можна стати дистанційно клієнтом. Але при реєстрації не вказувати, що безробітні, якщо навіть це правда. Вони тупо заборонили таким людям ставати їх клієнтами взагалі, а не тільки заборона на кредитний ліміт. Принаймні так було восени 2022-го.
Ось воно що!
Сьогодні замовляв валюту, а вона мене запитує, чи відкривав карту єПідтримка?
Хотів їй сказати пару ласкавих...
Востаннє редагувалось Ромасик в Сер 08 бер, 2023 14:44, всього редагувалось 1 раз.