Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 455456457458459 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Ср 08 мар, 2023 14:20

akurt писал(а):Там по моєму посиланню вище видно, в яких країнах є вакансії.
Там ше треба враховувати різницю в оплаті праці.
Наприклад із спілкування з дітьми моїх приятелів, які працюють в одній і тій же компанії, але в Данії, Канаді та в США - різниця суттєва.
Навіть таке: одна і та ж фірма, але Чикаго та Сан Францисько - різниця в зарплаті може бути - в 2 рази.

О 13-00 відправив родину наших українців в Канаду по програмі CUAET. Летять зараз прямо в ці хвилини на Париж, звідти на Торонто.
В Торонто все оформлять та післязавтра відлітають на Вінніпег…
Ще філософ Кант писав: «Відкривають тому, хто стукає, а не тому, хто шукає вакансії для програмістів на курортах Середземного моря».

з порталу вакансій для ІТ домену УА:

Майже 30 тис. кандидатів у пошуку роботи
+4 тисячі кандидатів за лютий. Динаміка не змінюється.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 08 мар, 2023 18:36

akurt писал(а):Там по моєму посиланню вище видно, в яких країнах є вакансії.
Там ше треба враховувати різницю в оплаті праці.
Наприклад із спілкування з дітьми моїх приятелів, які працюють в одній і тій же компанії, але в Данії, Канаді та в США - різниця суттєва.
Навіть таке: одна і та ж фірма, але Чикаго та Сан Францисько - різниця в зарплаті може бути - в 2 рази.

О 13-00 відправив родину наших українців в Канаду по програмі CUAET. Летять зараз прямо в ці хвилини на Париж, звідти на Торонто.
В Торонто все оформлять та післязавтра відлітають на Вінніпег…
Ще філософ Кант писав: «Відкривають тому, хто стукає, а не тому, хто шукає вакансії для програмістів на курортах Середземного моря».

А що означає ось це "відправив родину наших українців в Канаду по програмі CUAET"? Вони не можуть самі еропорта дістатись чи що?
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Ср 08 мар, 2023 19:11

airmax78 писал(а):А що означає ось це "відправив родину наших українців в Канаду по програмі CUAET"? Вони не можуть самі еропорта дістатись чи що?

Деякі речі часто здаються простими...
Але це не завжди так:
- люди виселяються з квартири - наприклад - у Відні або в Анталії - назавжди (!): треба все здати, все прибрати за собою. Залишити ключі і не забути паспорти....
- у людей - звісно - багато валіз - не у всяке авто влізуть всі валізи, рюкзаки і таке інше...
- треба НЕ підвести - вчасно довезти в аеропорт...
- у людей із собою песик вартістю в 1000 доларів - чи візьмуть в літак... (Взяли за перевезення 90 доларів - кинулися - а оплатити готівковими євро/доларами не можна - то я оплатив карткою турецького банку).
- люди не знають ні турецької, ні англійської, ні французської - а йде реєстрація на рейси не проста - через Париж на Канаду... І багаж оформили до Торонто, а посадкові талони - тільки до Парижа...
- розтлумачити, як переїхати з Термінала 3 в Термінал 1 в Парижі - теж треба знати, слава Богу, я Париж та його аеропорти знаю... Розтлумачив...
-зробити фото на сходах на посадку та відправити старшій дитині в родині, яка чекає в Канаді на батьків та братика малого - треба ж...

А взагалі Ваше питання не дивує: наші люди звикли топити інших - про ніяку допомогу мова не йде - тому проста допомога НАШИМ людЯм від наших людей - викликає нерозуміння...
Так і живемо... нічого дивного... У сусіда хата горить - свято!
Последний раз редактировалось akurt Ср 08 мар, 2023 19:22, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 08 мар, 2023 19:21

akurt писал(а):- люди не знають ні турецької, ні англійської, ні французської

А вони як взагалі збираються в Канаді жити, я не вибачаюсь? Самі собі геноцід добровільно влаштують голодний там, чі що...

Діти є діти, там написано, шо старша дитина. Але кожен має жити окремо.

Чі вони шо, на шиї в нього будут сидіти, чі як...
042013

Заблокирован
С нами с: 22.07.18
Благодарил (а): 644 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 08 мар, 2023 19:27

042013 писал(а):
  akurt писал(а):- люди не знають ні турецької, ні англійської, ні французської

А вони як взагалі збираються в Канаді жити, я не вибачаюсь? Самі собі геноцід добровільно влаштують голодний там, чі що...

Діти є діти, там написано, шо старша дитина. Але кожен має жити окремо.

Чі вони шо, на шиї в нього будут сидіти, чі як...

там поки що дають халявні 3 тис канадійських долярів на дорослого і 1500 на личинку (на собаку нажаль Канада не дає, мабуть не люблять там тварин), до літа вистачить, а там ягоди/гриби і до зими якось переб"ються, а тим часом, може яку роботу знайдуть посудомийкою/мувером та коробку з холодильника або ще ліпше, який ржавий ван під житло

В Туреччині дубель пусто (своїм не вистачає)
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 08 мар, 2023 19:36

Гарне запитання від 042013 і відповідь буде.
Справа "чиста":
- родина: батько мати та двоє синів жили в Україні в обласному центрі;
- влітку 2021 року відвідали вперше Туреччину та буквально "влюбилися";
- все все все все залишили в Україні та виїхали в Туреччину, в Анталію в 2021 році (в 2021!!!).
- орендували квартиру 2+1 за 4000 лір (тоді близько 300 доларів) - та почати шукати роботу - знайшли!!! Признаюся чесно: знайти роботу і я допомагав, та й самі НЕ ЛІНИВІ. Працьовити.
- але часи змінилися: війна в Україні - раз, ціна оренди квартир почала зростати з 4 000 лір до 14 000 лір.
- саме тут я і сказва, що треба щось змінювати.
- за моєю наводкою написали запити в Велику Британію - але пізно - вже не отримали відповіді. Хто не встиг у Велику Британію - той запізнився!
- я запропонував заповнити Заявку на візу в Канаду - самі і зробили.
- тут канадці трохи "повипендрювалися": мамі та сину в 20 років візу дали, а батькові та молодшому сину не давали тривалий термін.
- я порадив СТАРШОМУ вилетіти самому - вже дорослий!
- він вилетів з Анталії в Канаду ще в грудні - з 3 січня почав працювати вже, заробляти гроші...
- ну ось і батько+мати+молодший син вже полетіли...

Тут що головним є:
- вони з того міста України, де я і народився та виріс. Не чужі - так би мовити...
- роботящі реально: старший син з 15 років вже працював в Україні - я відразу сказав, що не пропаде...

Ще найголовніше: НІЧОГО не втрачають, починаючи нове життя...
Я вам навіть по секрету скажу: на трьох сьогодні в них НЕ було по 10 000 євро на людину для безпроблемного вивозу з Туреччини та ввезення в Канаду без декларування... Грошви особливої не було...

P.S. Домовилися якось зустрітися в Канаді... Хто зна... Може і зустрінемося...
Последний раз редактировалось akurt Чт 09 мар, 2023 03:45, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 08 мар, 2023 21:00

Re: Еміграція, заробітчанство

Акурт, люди не знающие языков заполнили визу UACET, а с аэропортом конечно проблемы возникли. Но ладно, вы про кого не напишите так сразу портрет имбецила последней стадии и тут Вы в белом фраке ))))))
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 09 мар, 2023 01:23

akurt писал(а):
  airmax78 писал(а):А що означає ось це "відправив родину наших українців в Канаду по програмі CUAET"? Вони не можуть самі еропорта дістатись чи що?

Деякі речі часто здаються простими...
Але це не завжди так:
- люди виселяються з квартири - наприклад - у Відні або в Анталії - назавжди (!): треба все здати, все прибрати за собою. Залишити ключі і не забути паспорти....
- у людей - звісно - багато валіз - не у всяке авто влізуть всі валізи, рюкзаки і таке інше...
- треба НЕ підвести - вчасно довезти в аеропорт...
- у людей із собою песик вартістю в 1000 доларів - чи візьмуть в літак... (Взяли за перевезення 90 доларів - кинулися - а оплатити готівковими євро/доларами не можна - то я оплатив карткою турецького банку).
- люди не знають ні турецької, ні англійської, ні французської - а йде реєстрація на рейси не проста - через Париж на Канаду... І багаж оформили до Торонто, а посадкові талони - тільки до Парижа...
- розтлумачити, як переїхати з Термінала 3 в Термінал 1 в Парижі - теж треба знати, слава Богу, я Париж та його аеропорти знаю... Розтлумачив...
-зробити фото на сходах на посадку та відправити старшій дитині в родині, яка чекає в Канаді на батьків та братика малого - треба ж...

А взагалі Ваше питання не дивує: наші люди звикли топити інших - про ніяку допомогу мова не йде - тому проста допомога НАШИМ людЯм від наших людей - викликає нерозуміння...
Так і живемо... нічого дивного... У сусіда хата горить - свято!

stm підсумувала.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Чт 09 мар, 2023 03:01

stm писал(а):Акурт, люди не знающие языков заполнили визу UACET, а с аэропортом конечно проблемы возникли. Но ладно, вы про кого не напишите так сразу портрет имбецила последней стадии и тут Вы в белом фраке ))))))

Cat, dog з таким англ. словниковим запасом виїджають до Канади. І вони не імбецили. Просто так склалися обставини, що в рідній країні вони нікому не потрібні, немає роботи(200баксів то вже плакати хочеться) ,житла і перспективи так собі.. У них є бажання просто жити та працювати, а не жити мрією, що колись буде НАТО, ЕС. Час працює проти них, не у всіх є запас..
maza5

С нами с: 27.08.14
Благодарил (а): 21 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 09 мар, 2023 03:49

maza5 писал(а):Cat, dog з таким англ. словниковим запасом виїджають до Канади. І вони не імбецили. Просто так склалися обставини, що в рідній країні вони нікому не потрібні, немає роботи.

Ну ще ж ви бачите вище, які цікаві люди: якшо в сусіда хата і не горить, то підійде і підпалить.
Людина навіть "догнати" не може, як це так, що в родині з 4-х осіб хтось та може взяти та заповнити анкету на візу CUAET ...
Людина навіть уявити не може, що таке родина, і як це так: взяти та допомогти ближньому...
Не розуміє....
akurt

2
2
7
  #<1 ... 455456457458459 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама