vitaliian написав:Ой+ афигеть на ваш график никто не отреагировал viewtopic.php?p=5553017#p5553017 у каждого форумчанина своя реальность, некоторые особо наивные считают, что финансовая поддержка может быть вечной...
Графік не мій, джерело вказав. На жаль таких сигналів чимало:
Though Biden has pledged steadfast support, and the coffers remain open for now, the U.S. has been clear with Kyiv that it cannot fund Ukraine indefinitely at this level. Though backing Ukraine has largely been a bipartisan effort, a small but growing number of Republicans have begun to voice skepticism about the use of American treasure to support Kyiv without an end in sight to a distant war. https://www.politico.com/news/2023/03/1 ... s-00086654
У вітчизняній пресі про це:
"Хоча президент Байден пообіцяв Україні непохитну підтримку, США чітко дали зрозуміти Києву, що не можуть безкінечно тримати фінансування на тому ж рівні, як зараз", - зауважує видання. Politico наголошує, що попри двопартійну підтримку, серед республіканців зростає група скептиків, які виступають проти використання американських коштів на підтримку України. https://delo.ua/politics/miz-ukrayinoyu ... mi-412614/
Я би не проти прямої участі американців в таких масштабах, як 1 чи 2 СВ. А бо хоча би люблінську унію реанімувати.
flysoulfly написав:просто очередной сцуко вброс с понятной целью
Этот вброс разгоняется по росТВ еще где то с марта-апреля прошлого года. Я не знаю почему в американской прессе всплыло только сейчас. Может именно из за того что начали передавать образцы иранцам.
vitaliian написав:у каждого форумчанина своя реальность, некоторые особо наивные считают, что финансовая поддержка может быть вечной...
Графік не мій, джерело вказав. На жаль таких сигналів чимало...
Не знаю, з якою метою Ви акцентуєте увагу на подібних публікаціях, але можу запевнити, що станом на зараз вже багато країн висловили свою зацікавленість інвестувати кошти в Україну після війни. Напр., минулого тижня я була на зустрічі з послом Півд.Кореї в Україні. Він, зокрема, сказав, що на цей рік виділено допомогу у 140 млн.дол (минулого року було 100 млн), розповів як відновлювалася його країна після війни та акцентував на значних інвестиціях в Україну (близько 1 млрд.дол.). Про військову допомогу не казав, оскільки то секретна інфо. Такі самі заяви про інвестиції від інших країн часто попадаються в новинах. Це означає, що світ вірить у нашу перемогу та вважає, що вона не за горами.
flysoulfly написав:просто очередной сцуко вброс с понятной целью
Этот вброс разгоняется по росТВ еще где то с марта-апреля прошлого года. Я не знаю почему в американской прессе всплыло только сейчас. Может именно из за того что начали передавать образцы иранцам.
а сколько образцов было брошено в Афгане в американских сми не пишут?
Denik написав:На глибину в кілька місяців нічого і не прораховувалося. Прораховувався лише перший етап операції в результаті якого орками досягнуто часткового успіху на Півдні. Взамін цього під Києвом, Черніговом, Сумами вони проїбали все, що могли. + пройоб під Харковом та білянульові успіхи по лінії зіткнення в ООС.
Так само вини не можуть стратегічно економічні питання прораховувати. Бо все, що вони вміють - це робити бездифіцитний або профіцитний бюджет і рахувати податки з нафти. Нафтове ембарго вони може й прораховували а ось стелю цін - ні.
Партнерам по НАТО, в першу чергу США. Прийшов час повернути недоплачене, згідно уставу НАТО. Україну будуть підтримувати стільки, скільки потрібно, в тому числі і після війни.