|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 13 бер, 2023 19:20
flyman написав:"наживатися на крові", забув?
Коли не було крові на чому наживались? Ще раз повторюю це системна проблема.
-
otg
-
-
- Заблокований
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 212 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 13 бер, 2023 19:24
otg написав: flyman написав:"наживатися на крові", забув?
Коли не було крові на чому наживались? Ще раз повторюю це системна проблема.
Звучить як виправдання, а тоді було "я Ваш вирок"!
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 13 бер, 2023 19:27
sashaqbl В мене основна претензія др зелених по Нептунам. Нам пощастило, що не було десанту біля Одеси, була б сотня Нептунів, а не чотири, то не посміли б підійти до берега, замінувати водні шляхи. Може б не було б і морської блокади, яка принесла нам величезні економічні збитки. Турчинов розумів, що нам потрібні протикорабельні ракети, і зробив максимум, Зеленський ... що він розумів, судячи по маніакальному бажанню зупинити все, що робили попередники і кругом поставити своїх людей, він нічого не розумів, а, виходячи з того, що і не кається за помилки, нічого і досі не зрозумів.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 13 бер, 2023 19:29
sashaqbl написав: ЛАД написав:Считаете, что ЗСУ 22 року заметно хуже ЗСУ 19 року, да и ещё и "очевидно"? Или опять: "Я не знаю можливостей ..., але впевнений"?
Вважаю що з 14 по 17, навіть по 19, було якісне покращення можливостей ЗСУ. З 19 по 22 цього не відбулося. Хоча причини в 21 році були. Підготовка до війни просрана. Обєктивно, Зеленський з Арестовичем в перші дні війни дійсно зробили багато своїми відосіками. Але сумарно, на мою думку, просрано значно більше, аніж здобуто.
Выкручиваетесь? У Вас явно звучало, что "ЗСУ 22 року заметно хуже ЗСУ 19 року". Теперь Вы пишете: "не відбулося якісне покращення можливостей". Опять: "Я не знаю можливостей ..., але впевнений"? Вы посмотрели о "70% годового бюджета на оружие"? Хорошо написал Denik viewtopic.php?p=5553487#p5553487. Что скажете? Или, по-вашему, всё зависит только от персоны президента?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 13 бер, 2023 19:37
Puente написав:....... Польща-Німеччина - поляки цілком правильно роблять акценти - чомусь німці перед СРСР ( а насправді перед росією ) каються , а перед іншими якось не дуже ...
Немцы каялись не только перед Союзом. И репарации платили. Но поднимать вопрос о репарациях через 75 лет после окончания войны, по-моему, несерьёзно.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 13 бер, 2023 19:38
Ну натянуто, притянуто за уши. Интересно чей это ресурс?  Що маєте на увазі "не засц-л как порох в свое время"? Треба було переводити йому війну у таку фазу як зараз? Най би краще, як на мене, далі колотили мінські угоди і т.д., ніж так "закінчили війну".
А що війну вже закінчили? Я вже писав про Мінськ. Мало того що він його підписав в худшому варанті який би тільки міг бути. Він ще дав команду не стріляти, коли шли перемовини в Мінську. Дороги це для мене корупційний схематоз у великих масштабах.
Де Ви бачили щось в Українібез схем? І дорог не було і схеми працювали "Невтік" це взагалі з ким порівнюєте?
У Вас Деменція? На прес-конференції до року війни було (своїми словами): 1) Не вірив, що буде така війна 2) Не думав, що триватиме понад рік 3) Не вважає, що ще рік буде. Перші 2 пункти вже показали точність прогнозування як однієї з функцій управління. Тепер черга 3-го.
Смертельный гріх. Всі такі вумні вже зараз.
-
otg
-
-
- Заблокований
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 212 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 13 бер, 2023 19:40
ЛАД написав: detroytred написав:...... Без образ. ... не виникає бажання обговорення з Вами.
У меня тоже. Во времена, когда Вы были "марксистом" в Ваших ростах было больше логики. Пример - Ваше видео о "Гвардии наступу" и его сравнение со словами Успіха и Бобюа. З.и. я поставив дійсно питання - чому Швейцарія зробила такі піруети?
Вы здесь всё правильно пишете со ссылками на гугл. Но вот при этих ссылках я не вижу никаких "пируэтов". Пока что вижу только отсутствие окончательного решения.Так что обсуждать можно пока что не "пируэты", а только позицию Швейцарии. Позиция довольно слабая. В 41-45 это было понятнее - в условиях полного окружения сложно принять сторону антигитлеровской коалиции, а сторону Гитлера тоже как-то чересчур. Сегодня ситуация не такая. И поставки оружия это, возможно, и нарушение нейтралитета, но всё же не полное - это не участие в войне. "Звиняйте."
В порівнянні роліка і розповідей Успіха, Бобуа нема нічого нелогічного. Максимум до чого можна прискіпатись -- це очевидне. Контраст. Що я і підкреслив. Про те, що слова Фріза відрізняються від того, що пишуть Успіх, Бобуа, я нічого не говорив. Ваше "Между прочим..." нелогічно з чого наведено. Про "нарушение нейтралитета, но всё же не полное" --- про повне порушення нейтралітету в мене теж мови не було. Навіщо Ви у відповідях відштовхуєтесь від того, чого в мене нема? По якій логіці? З.и. і перечитайте для чого я дав оті посилання.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 13 бер, 2023 20:42
ЛАД написав:Кстати, недавно попадались цифры по "срыву ракетной программы" по Ольхе. До 2020 произведено 98 ракет, в 2021 - 100 ракет. Может быть на 1-2ракеты в цифрах ошибаюсь, ссылку не сохранил, искать не буду. Хотите, поищите сами. Так что "пройоби" на этом форуме сильно переоценивают. И Вы в том числе. Политические предпочтения мозги сильно засоряют.
ну то что было поставлено в конце 2019 и начале 2020 года это еще по планам так нелюбимого вами пороха. короче заслуги зели ноль целых ноль десятых. а вот за 2021 год будьте так добры уж потрудитесь найти ссылку. а то мне чет этот период помнится что производители жаловались на слабое финансирование, простой оборудования и сотрудники в вынужденных отпусках. и учитывая что первая партия 98 штук была поставлена за пол года то следующие партии при должном заказе как бы должны быть больше так как процесс налаживается
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 13 бер, 2023 21:08
Дисиденти чи може засланні козачки? / Перевертні на службі Кремля| СаундЧек
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 13 бер, 2023 21:16
Давайте по порядку Скільки не кричи халва - в роті солодко не стане... Звичайно краще помирати спокійними ніж помирати збудженими і переляканими. Арестович заспокоював професійно Зеленський заспокоював професійно.... Порошенко - збуджував своїми попередженнями про війну...
Питання Чи розуміють ті , хто вірить професійним заспокійливіка, що будь вони трошки сильніше збуджені - війни у сьогоднішньому виразі з Бучею і Маріуполем - могло б і не бути. А раз так - чи розуміють вони , що солодка брехня - це шлях в один кінець. Тільки для тих хто професійно бреше - шлях до багатства А для тих хто вірить - шлях до прозябання.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1