Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Долар по 4 грн написав:Успіх Десь тут казали, що всі пересічні/військові ломануться в ОВДП, так як карусель похерачили?)) Так от, що я хочу сказати, як військовий ... Для нас в більшості/в масі потрібно, щоб було ВСЕ ПРОСТО і ЗРОЗУМІЛО! Тобто, як відкривання депо онлайн! І, найдоступніші для більшості банки - це приват і моно! Так от - в додатку п24(ви будете сміятись) але я не знайшов, де купити ОВДП))) В моно - легко знайшов, але! Але ще раз кажу, що треба щоб було все якнайпростішше і якнайзрозумілішше! Але, не тут то було)) - де можна побачити, які відсотки я отримую за 3,6,12міс?(хоч орієнтовно написати, наприклад - за 3міс. отримаєте 18-22% залежно від брокера/продажі/купівлі і т.д. - але ж там я цього не бачу!) - чому не зробити ВСЕ просто і ЗРОЗУМІЛО, як звичайне депо???!
От прийде зарплата/премія військовому - може він би і хотів вкластись у військові ОВДП - заодно і підтримати армію! Так зразу чує якісь закручені проблеми: - брокери/комісії/погашення/купони/подання звіту-декларації в податкову/чітко не зрозуміло, які відсотки отримає в кінці терміну? І т.д. і т.п.!
Чому не зробити ПРОСТО - особливо в наш час?!!!
А коли схеми були прості? У нас все навпаки, чим мутніше тим краще! На жаль держава боїться освідчених людей!
У Вас є додаток дія? там все не просто, а дуже просто (щодо купівлі ОВДП) комісій 0
Востаннє редагувалось greenozon в Вів 28 бер, 2023 14:24, всього редагувалось 1 раз.
Можем запилить по % ставкам в грн. на три месяца с предложениями, у кого какие соображения? Я предложил ЮНЕКС, вижу АККОРД, кто еще может подсоветовать? Рассуждения о рисках не ОБСУЖДАЕМ, интересует БАНК и максимальный % на три месяца, спасибо!
Долар по 4 грн написав:Kostya777 Я же не говорю о том что все баксы перевести в грн., есть свободные 300к грн., вложусь в депо в нац валюте, те активы которые в зеленых в этой операции не учавствуют! Диверсификация моего "мелкого" бизнеса в этом сектре!
Если вы о свободной гривневой массе, то я бы тоже положил на депо, но с разрывом в любой момент До шухера бы подержал, глядишь и до 37 упадём)
Kostya777 Более чем уверен что до октября с курсом доллара будет голяк! Постоянное снижение, учитывая вливания и МВФ и других партнеров! Мое видение трехмесячные депо в грн. Дальнейшее обсуждение в Теребеньках, прощу прощения у тех кто считал мои сообщения флудом!
Більшість банків, які луснули, пропонували перед ліквідацією аномально високі відсотки. Варто задуматись.
Можно рискнуть и успеть заработать перед смертью банки. Я так в VAB вкладывался под ~25% на 3 месяца, еле успел вынести все с него за месяц до ВА. Но насчет аномально высоких ставок полностью согласен, это верный признак серьезных проблем в банке, поэтому он пылесосит по максимуму деньги
Долар по 4 грн написав:Amethyst Более чем уверен что до октября с курсом доллара будет голяк! Постоянное снижение, учитывая вливания и МВФ и других партнеров!
але Війна! Може буди що завгодно, дуже мутні часи зараз. Я на більше чим 3 міс і не загадував би (
Долар по 4 грн написав:Можем запилить по % ставкам в грн. на три месяца с предложениями, у кого какие соображения? Я предложил ЮНЕКС, вижу АККОРД, кто еще может подсоветовать? Рассуждения о рисках не ОБСУЖДАЕМ, интересует БАНК и максимальный % на три месяца, спасибо!