Спасибо, думал у кого то наработки конкретные есть!
 Спасибо, думал у кого то наработки конкретные есть! 
| 
 | 
 | 
| 

Додано: Вів 28 бер, 2023 13:40  FinTech Да это все в наличии, имею доступ!   Спасибо, думал у кого то наработки конкретные есть!  
  Додано: Вів 28 бер, 2023 13:49  kuzmich Ну не играете же Вы на последние? Есть  не дополученная прибыль, на моей жизни уже пережито 4 банка с ВА, но общий БАЛАНС то все равно гораздо более прибыльный, да согласен, не понятно что нами движет - жадность, расчет, адреналин, но  делают свое дело.        А если сидеть и бояться всего то ездить на общественном транспорте и пиво пить из ПЭТ бутылки, а не виски!  
  Додано: Вів 28 бер, 2023 13:49 
 Я перепрошую а яка це аномально висока ставка обговорюється? 19% річних? Це по вашому аномально? Та НБУ усіма фібрами своєї загадкової душі намагається з минулого літа стимулювати банки щоб вони залучали гривню на подовше і подорожче, а вони все ніяк. Тому аномальною я ще розумію можна назвати ставку 30%, а все що менше 25% це взагалі-то "ставка яка не дотягує навіть до ставки рефінансування НБУ" - офіційно встановленого маркера відносно-чесної вартості національної валюти - гривні Востаннє редагувалось Alien в Вів 28 бер, 2023 13:50, всього редагувалось 1 раз.

Додано: Вів 28 бер, 2023 13:55 Re: Клуб 100К - Теребеньки Не сочтите за рекламу, но, из АЛЬЯНСА звонили сегодня, депо грн на три месяца под 12,5 % + бонус 717 грн., уже с вычетом налогов. Итого, за депо в 100000 грн. на три месяца, чистыми на руки получаем 3192,43 грн., из них  % -2475,43+717 вознаграждение! Инфа не для тех кто обсуждает риски!)))) 
  Додано: Вів 28 бер, 2023 13:58 
 см. viewtopic.php?p=5558731#p5558731 

Додано: Вів 28 бер, 2023 15:07 Re: Клуб 100к - валютные депозиты за гривнуЦе такі ж "хотєлки" вкладників, які і курс 40+ для фанатів валютного атракціону. І там, і там є свої аргументи (ставка НБУ, знищення економіки), але реальність по банківській системі інша. 

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор 
 | 
 | ||||||||||||||||||||||||||