|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 15 кві, 2023 16:51
hume написав: Shaman написав:а не робіть аналіз тупого наступу, ми не кацапи. є керівництво ЗСУ, це їх головний біль. втрати будуть, але можливо зовсім не такі, як при наступі рашкованів. бо фортифікації це добре, але я казав й буду казати - ні Маріуполь, ні Бахмут орки не повторять. вони добре вміють катувати та мародерити. а от коли втікали з Харківщини, то яке було гасло? "еле с.бались, слава тебе господи". трохи дивно, як вони так закидують тілами при наступі, але чому не обороняються. моя думка - при їх наступі хлопи з загороджувальних загонів автоматом та пляшкою підказують чмобікам, що треба наступати - ті йдуть, як барани, на забій. а при нашому наступі ці загороджувальні загони теж вміють добре тікати, й вся оборона сиплеться. це відволікся. заморозити конфлікт на цьому етапі - це перемога Раші, наша поразка, й головне - тільки питання часу, коли вони знову полізуть. тому оце ниття - ой, це ж такі втрати будуть при наступі, може треба щось інше подумати - це расейська ІПСО. й ви hume, один з тих, хто це просуває я вірю в ЗСУ, й думаю закидувати тілами ми не будемо 
Вы брали Харьковщину, что так утверждаете? Или может брали Лиман? Херсон? Вот ребята, которые брали и Изюм и Лиман говорят немного другое. Так это хорошо продуманные операции, при практически неподготовленном и не окопавшемся противнике Изюм, с Лиманом было намного сложнее. Никогда не стоит недооценивать противника, что вы успешно и делаете. В принципе похоже на советский лозунг "и за ценой не постоим", особенно легко вам даётся рассуждения о потерях. У нас люди на вес золота, особенно хорошо обученные и подготовленные. Короче, как будто телемарафон посмотрел. Все отлично, а если кто-то говорит иначе это ИПСО.
погано розумієте українською? вкажіть, де я його недооцінюю? коли кажу, що він ніде не стояв насмерть, тільки "жесты доброй воли" - так це факт. десь казав не рахувати втрати? вкажіть де. ще раз для"тех, кто на бронепоезде" - я вважаю, що наші будуть наступати, но при цьому зерг-рашу, чи правільніше зеко-рашу, не буде. десь написав, що 100% виграємо? - маю надію на це. а ви вже пророкуєте, що обов'язково будуть величезні втрати - не треба зраду наперед нагоняти
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1633 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 15 кві, 2023 16:51
Schmit написав:Для тих, хто не розуміє.
Це, звичайно, важливу роль грає... І мені, мабуть, не бажано писати наступне, але... Але завжди щось буде "не так", як в тій приказці - "як не п#д@ заширока, то #уй закороткий!" ...а там ще б снарядів... ...а там ще б літаків... ...і т.д. Досить!!! Підсохне і вперед!!! (поки ще чмобіків не понабирали і їх знову півроку утрамбовувати треба буде, витрачаючи знову на них техніку і снаряди)
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 15 кві, 2023 16:53
prodigy написав:наши "планы" и "задачи" на форуме просто бесят воинов , особенно когда намекают, что мол воюют слабо (ведь кому-то здается , что линия фронта заморожена)
Воюют слабо? Это кому то может показаться совсем издалека, и кто полностью оторван от войны. Относительная недвигающаяся линия это только благодаря титаническим усилиям ЗСУ.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 15 кві, 2023 16:58
hume написав: Shaman написав:[ в Мелітополі їх командувачі теж приймуть правильне рішення 
Я понял, вы уже штурмуете Мелитополь. Через пару сообщений возможно и Крым возьмёте...
пішов тролінг трольте на здоров'я - а от зраду не треба розганяти... ще раз - в них армія мародерів, гвалтівників та катів - але ніяк не воїнів - це теж факт. бо всі їх бажання розпочати перемовини показує, що вони аж ніяк не впевнені в собі. а які гарні окопи на узбережжі Криму викопали 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1633 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 15 кві, 2023 17:08
pesikot написав:Их командование могло бы сделать ещё одно правильное решение - вообще не лезть в Украину. Уж сколько бы сохранили техники и личного состава ... Поэтому вот это всё твоё - рашистская пропаганда
Могло бы, но не сделало. Полезло. Но в тех местах где они могли бы забодать в тупую профиков и технику они приняли решение уводить и первых и вторых. Это ещё раз показывает, что мы не с полными идиотами воюем и нельзя недооценивать. А у тебя все пропаганда кроме твоего мнения и телемарафона.
-
hume
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 15 кві, 2023 17:28
Успіх написав:Так цікаво спостерігати, як тут диванно-штурмовій бригаді видніше, як правильно воювати/зробити контрнаступ" і таке інше...))) ..
Назви хоча б одну причину, чому особисті тобі, телефоністу в умовній Клапаї чи Посад-Покровському, за 10-15 км від фронту , який інколи ще і носить снаряди, хочаб щось відносно можливих наступальних операцій, видніше, чим воїну на дивані в Ужгороді?? Фахової освіти хоча б з тактики (взвод в обороні або в наступі… про стратегію і оперативне мистецтво я мовчу) - нуль. Даних по силам і засобам, які протистоять вам на цій ділянці фронту - у тебе нуль. ТТХ сил та засобів як своїх , так і противника , ти не знаєш і знати не хочеш. Практичного навичку ведення наступальних чи оборонних дій хоча б на рівні відділення/взвод - нуль. А саму книжку «тактика сухопутних військ» ти не тільки не бачив , а і не чув про неї. Карту ти не бачив в очі, а якщо покажуть, жодного позначення не зрозумієш. То може здуєш щоки?? Чи ти тут знов «та я не я, то побратими з вас дивуються»? 
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 15 кві, 2023 18:06, всього редагувалось 3 разів.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2471 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Суб 15 кві, 2023 17:28
hume написав: pesikot написав:Их командование могло бы сделать ещё одно правильное решение - вообще не лезть в Украину. Уж сколько бы сохранили техники и личного состава ... Поэтому вот это всё твоё - рашистская пропаганда
Могло бы, но не сделало. Полезло. Но в тех местах где они могли бы забодать в тупую профиков и технику они приняли решение уводить и первых и вторых.
Им там дали такой мзды, что конечно же - "они приняли решение" Это как гопник, попытался отжать мобилу у ботана, а ботан оказался боксером Гопник тогда тоже принимает решение сбежать hume написав:Это ещё раз показывает, что мы не с полными идиотами воюем и нельзя недооценивать.
На сейчас пример - Бахмут В тупую рашики гонят и технику, и личный состов Под Угледаром их как в тире расстреливали Так что, с идиотами имеем дело. С идиотами hume написав:А у тебя все пропаганда кроме твоего мнения и телемарафона.
Телемарофон - это сильно мимо меня.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 15 кві, 2023 17:33
Shaman написав:[ погано розумієте українською? вкажіть, де я його недооцінюю? коли кажу, що він ніде не стояв насмерть, тільки "жесты доброй воли" - так це факт. десь казав не рахувати втрати? вкажіть де. ще раз для"тех, кто на бронепоезде" - я вважаю, що наші будуть наступати, но при цьому зерг-рашу, чи правільніше зеко-рашу, не буде. десь написав, що 100% виграємо? - маю надію на це. а ви вже пророкуєте, що обов'язково будуть величезні втрати - не треба зраду наперед нагоняти
Перечитайте ваше сообщение выше. втрати будуть, але можливо зовсім не такі, як при наступі рашкованів. бо фортифікації це добре, але я казав й буду казати - ні Маріуполь, ні Бахмут орки не повторять.
а при нашому наступі ці загороджувальні загони теж вміють добре тікати, й вся оборона сиплеться.
Ну вот откуда уверенность такая. И по первому и по второму, и вообще складывается ощущение, что многие уверены, что имеем дело исключительно с идиотами.
-
hume
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 15 кві, 2023 17:46
pesikot написав:На сейчас пример - Бахмут В тупую рашики гонят и технику, и личный состов Под Угледаром их как в тире расстреливали Так что, с идиотами имеем дело. С идиотами .
Вот опять за идиотов. Знакомые, которые сейчас под Бахмутом, и родственник, который вернулся на ротацию оттуда почему то так не думают, или перестали так думать. То, что им абсолютно плевать на утилизацию зэков и чмобиков это их дело, но их утилизируют не просто так.. профи немного сзади с полным БК
Востаннє редагувалось hume в Суб 15 кві, 2023 17:51, всього редагувалось 1 раз.
-
hume
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 15 кві, 2023 17:50
hume написав: pesikot написав:На сейчас пример - Бахмут В тупую рашики гонят и технику, и личный состов Под Угледаром их как в тире расстреливали Так что, с идиотами имеем дело. С идиотами .
Знакомые, которые сейчас под Бахмутом, и родственник, который вернулся на ротацию оттуда почему то так не думают.
Так у тебя знакомые и Украину с повестки дня западных СМИ "сняли" hume написав: pesikot написав:Не снимают с повестки Как бы многим не хотелось бы У мня инфо от проживающих в Англии и Германии. Пол года назад действительно Украина была на всех первых полосах и в ежедневных новостях, сейчас такого уже нет.
А это не так
Востаннє редагувалось pesikot в Суб 15 кві, 2023 17:52, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2