|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 15 кві, 2023 19:52
Успіх написав:Досить!!! Підсохне і вперед!!! (поки ще чмобіків не понабирали і їх знову півроку утрамбовувати треба буде, витрачаючи знову на них техніку і снаряди)
Тут солидаризируюсь с Долярчиком, подсохнет и вперёд. От долговременного сиденья проседает адреналин. Если до июля не попробуем пойти вперёд, то достаточно очевидно, что курс взят на молчаливую заморозку на существующей линии соприкосновения. Я для себя выбрал реперную точку 15 июля, если к этому времени так и будет как сейчас, то буду увольняться, скорее всего.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Суб 15 кві, 2023 19:55
freeze написав:Успіх написав:Досить!!! Підсохне і вперед!!! (поки ще чмобіків не понабирали і їх знову півроку утрамбовувати треба буде, витрачаючи знову на них техніку і снаряди)
Тут солидаризируюсь с Долярчиком, подсохнет и вперёд. От долговременного сиденья проседает адреналин. Если до июля не попробуем пойти вперёд, то достаточно очевидно, что курс взят на молчаливую заморозку на существующей линии соприкосновения. Я для себя выбрал реперную точку 15 июля, если к этому времени так и будет как сейчас, то буду увольняться, скорее всего.
"Не бздо в каністру" (с)
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 15 кві, 2023 21:17
pesikot У меня как раз никакой нетерпимости нет. У меня есть здравый смысл и факты. А нетерпимость к такому подходу ("инфантилизм" по терминологии Виталиана) возрастает на форуме с каждым днем и вовлекает в себя все больше участников. Которым я уже перестал отвечать, дабы не нарваться на хамство. Молюсь, чтобы этот форум не превратился в некоторые харьковские форумы, на которых верх начали брать фарионщики ("чому не на державній") и хунвейбины ("нафиг нам тот Чехов и Короленко"), "и вообще сиди в своей америке, без тебя большевики обойдутся".
Насчет ЛАДа - я отличаюсь от него пониманием, что сакральные для него "разрушенные заводы" - это не злая воля алегархов, а следствие объективных обстоятельств - распада совка. Но он производственник, у него душа болит, это понятно.
И еще один печальный факт состоит в том, что развал совка, в частности, разрыв с рашкой и белорашей (да-да, было тесное сострудничество), были одними из причин развала нашей науки и, как следствие, утечки мозгов. Сейчас помощь Запада в этом направлении очень важна, а раньше получить ее было сложно - все свободные места на Западе с 90х были заняты москвичами и питерцами. Доходило до того, что во всем теоротделе в Аргоннской лаборатории, куда я приезжал в 2001-3, из американцев были только пара студентов, остальные включая гостей, кроме меня - из Москвы.
А тебя стало слишком много, одна ругань без крохи информации, поэтому забанил.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 15 кві, 2023 21:46
Starikan написав:были одними из причин развала нашей науки и, как следствие, утечки мозгов.
От тільки не треба про цю срань.... Вкрасти рецепт морозива в США...і потім носитись з ним як дурний з торбою...(чи холодильник, чи атомну бомбу..) - це не про мозги... Простий приклад В якому році Австралію заселили каторжанами? І де тепер вони і де мозги совка?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 15 кві, 2023 21:49
d44 написав:[ Не хочу скрини робити але France24, Francetvinfo, tv5monde, Lemonde... tf1info так взагалі на чверть екрану рожа пригожина якийсь матеріал, і поруч відео як на фронті паски нашим воїнам привезли та роздають, до речі, бігуча строка там "путін заявиви що ніякого припинення вогню на православну Пасху" модераторам щось не те (тих) тут труть
France 24 действительно есть отдельным материалом. А в tv5monde тоже где то снизу инфо про Славянск в общих строчках с Суданом, Чадом и Мали. Вопрос стоял не в том упоминают ли Украину, а в том, что сходит потихоньку тема войны с главных полос европейских СМИ, что не есть хорошо. Ещё полгода назад новости и начинались и заканчивались Украиной. Единственное это в Польской прессе и в странах Балтии в этом плане всё хорошо.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 15 кві, 2023 22:08
hume написав:Вопрос стоял не в том упоминают ли Украину, а в том, что сходит потихоньку тема войны с главных полос европейских СМИ, что не есть хорошо.
1 Чому ви вирішили що увага світу буде крутитись навколо питання яке вже цим самим світом вирішено на нашу користь? Чи виділення десятків мільярдів доларів для вас не показник? 2 Інше питання, що світ готувався до іншої війни з використанням високоточної зброї..і не готувався до того що є довбодятли які в 21 столітті будуть закидувати мясом. Тобто розвинутий світ вважав , що достатньо 10 000 високоточних снарядів щоб знищити бажання воювати... Але виявилось що є придурки які посилають на смерть загони в 3-10 осіб...і таких загонів в цього придурка під рукою 100 000 і вище... Тому прийшлось світу повертатись до виготовлення 150 снарядів 1000 доларів замість одного високоточного по 150 000. Ясно що це інші виробничі можливості( ну не було цехів які б виготовляли в 150 Разів більше металічних болванок) ... Світ це питання вирішує... Так війна затягується...але все одно на користь нам. Ми може й втратимо більше бійців сьогодні..але виграємо за рахунок того що педерація економічно розвалиться і ми будемо мати лаг в розвитку без агресивного сусіда на десятки років. А виграли б за три місяця...війна все одно б йшла.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 15 кві, 2023 22:56
hume написав: d44 написав:[ Не хочу скрини робити але France24, Francetvinfo, tv5monde, Lemonde... tf1info так взагалі на чверть екрану рожа пригожина якийсь матеріал, і поруч відео як на фронті паски нашим воїнам привезли та роздають, до речі, бігуча строка там "путін заявиви що ніякого припинення вогню на православну Пасху" модераторам щось не те (тих) тут труть
France 24 действительно есть отдельным материалом. А в tv5monde тоже где то снизу инфо про Славянск в общих строчках с Суданом, Чадом и Мали. Вопрос стоял не в том упоминают ли Украину, а в том, что сходит потихоньку тема войны с главных полос европейских СМИ, что не есть хорошо. Ещё полгода назад новости и начинались и заканчивались Украиной. Единственное это в Польской прессе и в странах Балтии в этом плане всё хорошо.
Белсат ещё полгода назад ежедневно давал репортажи о событиях в Украине. Сейчас - почти полная тишина. В Европе репортажей об Украине на ТВ хватает, но частота упоминаний значительно упала.
-
antey1969
-
1
-
- Подякував: 1701 раз.
- Подякували: 3641 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: Суб 15 кві, 2023 23:25
freeze написав:А со стороны Долярчика вообще раскаты грома целый день
Ехххххх... і то Ви ще не знаєте, що я буваю(періодично) "на двох сторонах"  - але і це лише дрібничка, яку я можу натяктути у цьому "дуже закрученому сюжеті"(цього разу якось так вийшло) freeze написав:подсохнет и вперёд. От долговременного сиденья проседает адреналин
Саме так! freeze написав:Если до июля не попробуем пойти вперёд, то достаточно очевидно, что курс взят на молчаливую заморозку на существующей линии соприкосновения
Якось так, наче, до цього все і йде... freeze написав:Я для себя выбрал реперную точку 15 июля, если к этому времени так и будет как сейчас, то буду увольняться, скорее всего
Охххххх... щось зовсім НЕ далеко мої думки втікають від Ваших...
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 15 кві, 2023 23:51
Успіх , - їмо за одним столом/п'ємо чай і не тільки...(відповідно балакаємо про "любе/рябе"
Від того, що хтось за пляшкою за вечерею помилково показав «найдовшому язику підрозділу» планшет з тактичною обстановкою, ще не значить:, що ти щось в ньому розумієш. 
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2471 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Нед 16 кві, 2023 02:44
Успіх, спробуйте бути скромніше під час несення служби.
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2