Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Shaman написав:вони побачили, що ви навпаки занадто ініціативний, але трохи не в тому напрямку
Я такими речами, як правило, починаю займатися через декілька тижнів, або навіть місяців після працевлаштування , коли розберусь що до чого і прощупаю границі дозволеного в тій чи іншій організації.
пробуйте в ІТ - там зараз багато посад, де можна тільки язиком патякати, й поки це зрозуміють. а якщо добре вмієте розвішувати локшину, то й не зрозуміють
А ну-ка розкажіть про спеціальності в ІТ де
де можна тільки язиком патякати
То Ви ще крім спеціаліст в аудиті, ще й по ІТ спеціаліст?
Bolt написав:Я такими речами, як правило, починаю займатися через декілька тижнів, або навіть місяців після працевлаштування , коли розберусь що до чого і прощупаю границі дозволеного в тій чи іншій організації.
пробуйте в ІТ - там зараз багато посад, де можна тільки язиком патякати, й поки це зрозуміють. а якщо добре вмієте розвішувати локшину, то й не зрозуміють
я ще пам'ятаю часи, коли програмування це було покликання, а не коли туди табуном пішли Bigorи. хоча тестувальники теж потрібні
ІТ сфера зараз пройшла період надто стрімкого зростання, копіюючи всі нововведення лідерів галузі - не завжди розуміючи навіщо це й до чого.
почитайте .banoe.it - там багато цікавого не тільки смузі та молочні ріки
вже назва HRюші показує палку любов гребців до менеджерів з персоналу
Зато какие потом истории будете внукам рассказывать! «Знаешь, внучек, а деда твой прятался в Буковели три года. Нет! От каких россиян? От своих! Чтоб не дай боже не загребли. Сутками в Телехрам-чатах сидел, «оливок» высматривал. Эко жизнь была! Эх приключения!»
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 15 кві, 2023 21:57, всього редагувалось 2 разів.
Shaman написав:пробуйте в ІТ - там зараз багато посад, де можна тільки язиком патякати, й поки це зрозуміють. а якщо добре вмієте розвішувати локшину, то й не зрозуміють
я ще пам'ятаю часи, коли програмування це було покликання, а не коли туди табуном пішли Bigorи. хоча тестувальники теж потрібні
ІТ сфера зараз пройшла період надто стрімкого зростання, копіюючи всі нововведення лідерів галузі - не завжди розуміючи навіщо це й до чого.
Отой ресурс, про який ви кажете - це просто збірки стьобу, і немає нічого спільного з реальною ситуацією. Назва HRюші взагалі не є образливою, і ніякого негативного підтексту не несе
BIGor написав:От до речі, приклад, "Гра Престолів" суперприбутковий і популярний серіал - виконавчі продюсери на початок першого сезону їм було по 40 років.
Виконавчі продюсери - це як раз рівень СТО/СЕО, те що треба для 40 років.
BIGor написав:я ще пам'ятаю часи, коли програмування це було покликання, а не коли туди табуном пішли Bigorи. хоча тестувальники теж потрібні
Отой ресурс, про який ви кажете - це просто збірки стьобу, і немає нічого спільного з реальною ситуацією. Назва HRюші взагалі не є образливою, і ніякого негативного підтексту не несе
формат подачі інфо дійсно стьобний, але далеко не все там жарти, як на мене
з приводу HRюш - ну не знаю, треба в них самих спитати, що вони думають з цього приводу. до того ж відношення неоднорідне, оскільки HR інколи дійсно надто зарозумілі, й реальних профі не так вже й багато - а в ІТ це надто наочно
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 15 кві, 2023 22:06, всього редагувалось 1 раз.
BIGor написав:Shaman так буде перелік спеціальностей? Чи визнаєте себе балаболом?
не буде, бо всі ці новомодні спеціальності я на пам'ять не знаю.
можете ви навести приклад, хто окрім кодерів, веслує на вашій галері. якщо ви знаєте когось, окрім тестувальників
Так Ви тепер маєте звання почесного балабола. І крім ІТ та аудиту ще походу працюєте стрілочником на залізниці.
ви за свої звання відповідайте
а то тільки питання, питання - що там про сто мудреців?
а за суттю ви ніколи не відповідаєте. все вам керівники погані, колеги, що вам ще заважає, щоб чогось досягти? чекаю ниття, що заважає в Польші - з вами це не забариться
BIGor написав:Так Ви тепер маєте звання почесного балабола. І крім ІТ та аудиту ще походу працюєте стрілочником на залізниці.
ви за свої звання відповідайте
а то тільки питання, питання - що там про сто мудреців?
а за суттю ви ніколи не відповідаєте. все вам керівники погані, колеги, що вам ще заважає, щоб чогось досягти? чекаю ниття, що заважає в Польші - з вами це не забариться
Яке ниття? Мені не подобалось - взяв змінив сферу на іншу, і давно вже, зараз все подобається. І давайте будь-ласка мої цитати про колег, чи керівників? Чи знову балабол?