|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 15 кві, 2023 19:48
Shaman написав: Bolt написав: Shaman написав:
🤔🤨 Пи. Си. Прохання до адміністрації, зробіть, щось з тим довбаним цитуванням.
вам треба саме перше
по тексту видалити[/quote] Я ще ні на одному форумі не мав таких танців з бубном. Там автоматом скриває, перші повідомлення не треба бавитись з видалянням. Не ту дужку випадково видалив, і якась фігня получається. 😾
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 15 кві, 2023 19:51
Shaman написав: vitaliian написав: Bolt написав:Попитали, що вмію, чи робив по спеціальності і тп. Сказали, що задзвонять. За час, що минув, то оголошення з'являлось вже рази три. Тобто, мабуть когось беруть, потім звільняють. Пи. Си.Мабуть побачили, що я не занадто амбітний, ініціативний, клієнтоорієнтований та інша ХРна лабуда.
они вас читали на форуме? это сразу конец карьере
вони побачили, що ви навпаки занадто ініціативний, але трохи не в тому напрямку 
Я такими речами, як правило, починаю займатися через декілька тижнів, або навіть місяців після працевлаштування , коли розберусь що до чого і прощупаю границі дозволеного в тій чи іншій організації.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 15 кві, 2023 19:52
Bolt написав: Shaman написав: Bolt написав:🤔🤨 Пи. Си. Прохання до адміністрації, зробіть, щось з тим довбаним цитуванням.
вам треба саме перше {/quote} по тексту видалити
Я ще ні на одному форумі не мав таких танців з бубном. Там автоматом скриває, перші повідомлення не треба бавитись з видалянням. Не ту дужку випадково видалив, і якась фігня получається. 😾
а тут треба видалити [/quote] з мого меседжу - як на мене, якщо обережно, то легко видаляти. а от якщо десь помилився - то треба побавитись, щоб знайти помилку 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 15 кві, 2023 19:55
rjkz написав: Тот редкий случай, когда я согласен с Фейслесом и Виталианом.
Таких материально обеспеченных 2-3% в Украине. Поэтому удивляться тому, что очень многие работают швейцарами ради пенсии нелепо. UPD. Пардон, забыл, что 90% пришли сюда с ветки КРЖН 
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 15 кві, 2023 19:56
Bolt написав: Shaman написав: Bolt написав:Попитали, що вмію, чи робив по спеціальності і тп. Сказали, що задзвонять. За час, що минув, то оголошення з'являлось вже рази три. Тобто, мабуть когось беруть, потім звільняють. Пи. Си.Мабуть побачили, що я не занадто амбітний, ініціативний, клієнтоорієнтований та інша ХРна лабуда.
вони побачили, що ви навпаки занадто ініціативний, але трохи не в тому напрямку 
Я такими речами, як правило, починаю займатися через декілька тижнів, або навіть місяців після працевлаштування , коли розберусь що до чого і прощупаю границі дозволеного в тій чи іншій організації.
пробуйте в ІТ - там зараз багато посад, де можна тільки язиком патякати, й поки це зрозуміють. а якщо добре вмієте розвішувати локшину, то й не зрозуміють в мене знайомий навпаки пішов з консалтингу, бо каже при бажання можна тільки бла-бла, а йому кортіло працювати 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 15 кві, 2023 20:17
Starikan написав:Пардон, забыл, что 90% пришли сюда с ветки КРЖН 
Я Вам більше скажу: вже - здається - сторінок 10 дописів на тему фрази, озвученої головним героєм в серії 10 одного з найчудовіших серіалів від Netflix року 2023 під назвою " BEEF": " Народився, крутився і раптом ти - ТУТ" (в смислі - по фільму - в глибокім ж>>>). Прикольно, що останню серію названо " Figures of light".
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1443 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Суб 15 кві, 2023 20:29
Shaman написав: Bolt написав: Shaman написав:вони побачили, що ви навпаки занадто ініціативний, але трохи не в тому напрямку 
пробуйте в ІТ - там зараз багато посад, де можна тільки язиком патякати, й поки це зрозуміють. а якщо добре вмієте розвішувати локшину, то й не зрозуміють в мене знайомий навпаки пішов з консалтингу, бо каже при бажання можна тільки бла-бла, а йому кортіло працювати 
Дасте рекомендаційного листа?!
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 15 кві, 2023 20:49
Bolt написав: Shaman написав: ... бо мені потрібні сильні специ, навіть без досвіду...
Бінго! Невміння освоїти цитування якраз демонструє ваш рівень 
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 15 кві, 2023 21:04
Shaman написав: BIGor написав: Shaman написав:щось ви надто слабенькі - за рік вигоріли. я років 5 протримався, правда не в аудиті те що претендують 50 чоловік - вірю. 20 - кумів ті інше - це ви нафантазували, самі таке не бачили? чиї родичі - партнерів-іноземців? чи може треба визнати, що ваші колеги просто виявились більш професійними?  не хочу вас засмучувати, але так ви у ІТ теж можете кар'єру не збудувати. senior, яких я знаю, вони теж не по 8 годин працюють 
Якусь херню пишете, про аудит нічого не знаєте, напевно щось вигадуєте, але вже оцінюєте мене як спеціаліста. Про ІТ - так тут треба часто працювати більше 8 годин (або дозакрити таски - таке теж буває, або навчання в позаробочий час, це і англ. і програмування ітд), але за це в рази більше платять, а відповідальності в рази менше.
це такий спосіб дискутувати - звинувачувати в невігластві? я вже писав, що не працював в аудиті, але неодноразово а) аудит проводив б) спілкувався з багатьма аудиторами від менеджера до партнера можливо, для вас ці посади щось захмарне, тому ви чогось й не розумієте  а відповідальність вас лякає, теж ознака...
Щось Ви взагалі не в темі, але тільки чутно в мою сторону переходи на особистості. Ніхто відповідальності не боїться, але вона має оплачуватись. Якщо робота дуже відповідальна - вона не має оплачуватись в 400-500 дол. Короче в мене висновок один - укро-менеджмент частіше всього повне лайно, тому краще працювати на закордонних замовників - вони і платять більше, і відносяться до співробітників як не до лайна.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1452 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 15 кві, 2023 21:22
Starikan написав: Bolt написав: Shaman написав: ... бо мені потрібні сильні специ, навіть без досвіду...
Бінго! Невміння освоїти цитування якраз демонструє ваш рівень 
Ви часом не мазохист?! Вам подобається, кожного разу при повідомленні форуму, про перевищення ліміту повідомлень, займатись видаленням зайвих?!, 🤦♂️
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1