Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 576577578579580 ... 2892>
Повідомлення Додано: Суб 15 кві, 2023 19:48

Shaman написав:
  Bolt написав:
  Shaman написав:

🤔🤨
Пи. Си. Прохання до адміністрації, зробіть, щось з тим довбаним цитуванням.

вам треба саме перше
по тексту видалити[/quote]
Я ще ні на одному форумі не мав таких танців з бубном. Там автоматом скриває, перші повідомлення не треба бавитись з видалянням. Не ту дужку випадково видалив, і якась фігня получається. 😾
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 кві, 2023 19:51

Shaman написав:
  vitaliian написав:
  Bolt написав:Попитали, що вмію, чи робив по спеціальності і тп. Сказали, що задзвонять. За час, що минув, то оголошення з'являлось вже рази три. Тобто, мабуть когось беруть, потім звільняють.
Пи. Си.Мабуть побачили, що я не занадто амбітний, ініціативний, клієнтоорієнтований та інша ХРна лабуда.

они вас читали на форуме? это сразу конец карьере

вони побачили, що ви навпаки занадто ініціативний, але трохи не в тому напрямку :D

Я такими речами, як правило, починаю займатися через декілька тижнів, або навіть місяців після працевлаштування , коли розберусь що до чого і прощупаю границі дозволеного в тій чи іншій організації.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 кві, 2023 19:52

Bolt написав:
  Shaman написав:
  Bolt написав:🤔🤨

вам треба саме перше {/quote} по тексту видалити

Я ще ні на одному форумі не мав таких танців з бубном. Там автоматом скриває, перші повідомлення не треба бавитись з видалянням. Не ту дужку випадково видалив, і якась фігня получається. 😾

а тут треба видалити [/quote] з мого меседжу - як на мене, якщо обережно, то легко видаляти. а от якщо десь помилився - то треба побавитись, щоб знайти помилку :D
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 15 кві, 2023 19:55

rjkz написав: Тот редкий случай, когда я согласен с Фейслесом и Виталианом.

Таких материально обеспеченных 2-3% в Украине. Поэтому удивляться тому, что очень многие работают швейцарами ради пенсии нелепо.
UPD. Пардон, забыл, что 90% пришли сюда с ветки КРЖН :wink:
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 кві, 2023 19:56

Bolt написав:
  Shaman написав:
  Bolt написав:Попитали, що вмію, чи робив по спеціальності і тп. Сказали, що задзвонять. За час, що минув, то оголошення з'являлось вже рази три. Тобто, мабуть когось беруть, потім звільняють.
Пи. Си.Мабуть побачили, що я не занадто амбітний, ініціативний, клієнтоорієнтований та інша ХРна лабуда.

вони побачили, що ви навпаки занадто ініціативний, але трохи не в тому напрямку :D

Я такими речами, як правило, починаю займатися через декілька тижнів, або навіть місяців після працевлаштування , коли розберусь що до чого і прощупаю границі дозволеного в тій чи іншій організації.

пробуйте в ІТ - там зараз багато посад, де можна тільки язиком патякати, й поки це зрозуміють. а якщо добре вмієте розвішувати локшину, то й не зрозуміють :D

в мене знайомий навпаки пішов з консалтингу, бо каже при бажання можна тільки бла-бла, а йому кортіло працювати 8)
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 15 кві, 2023 20:17

Starikan написав:Пардон, забыл, что 90% пришли сюда с ветки КРЖН :wink:

Я Вам більше скажу: вже - здається - сторінок 10 дописів на тему фрази, озвученої головним героєм в серії 10 одного з найчудовіших серіалів від Netflix року 2023 під назвою "BEEF":
"Народився, крутився і раптом ти - ТУТ" (в смислі - по фільму - в глибокім ж>>>).
Прикольно, що останню серію названо "Figures of light".
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1443 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 15 кві, 2023 20:29

Еміграція, заробітчанство

Shaman написав:
  Bolt написав:
  Shaman написав:вони побачили, що ви навпаки занадто ініціативний, але трохи не в тому напрямку :D

пробуйте в ІТ - там зараз багато посад, де можна тільки язиком патякати, й поки це зрозуміють. а якщо добре вмієте розвішувати локшину, то й не зрозуміють :D

в мене знайомий навпаки пішов з консалтингу, бо каже при бажання можна тільки бла-бла, а йому кортіло працювати 8)

Дасте рекомендаційного листа?!
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 кві, 2023 20:49

Bolt написав:
  Shaman написав: ... бо мені потрібні сильні специ, навіть без досвіду...
🤔🤨

Бінго! Невміння освоїти цитування якраз демонструє ваш рівень 8) 8)
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 кві, 2023 21:04

Shaman написав:
  BIGor написав:
  Shaman написав:щось ви надто слабенькі - за рік вигоріли. я років 5 протримався, правда не в аудиті :D

те що претендують 50 чоловік - вірю. 20 - кумів ті інше - це ви нафантазували, самі таке не бачили? чиї родичі - партнерів-іноземців? чи може треба визнати, що ваші колеги просто виявились більш професійними? ;)

не хочу вас засмучувати, але так ви у ІТ теж можете кар'єру не збудувати.
senior, яких я знаю, вони теж не по 8 годин працюють 8)

Якусь херню пишете, про аудит нічого не знаєте, напевно щось вигадуєте, але вже оцінюєте мене як спеціаліста.
Про ІТ - так тут треба часто працювати більше 8 годин (або дозакрити таски - таке теж буває, або навчання в позаробочий час, це і англ. і програмування ітд), але за це в рази більше платять, а відповідальності в рази менше.

це такий спосіб дискутувати - звинувачувати в невігластві? :D
я вже писав, що не працював в аудиті, але неодноразово
а) аудит проводив
б) спілкувався з багатьма аудиторами від менеджера до партнера

можливо, для вас ці посади щось захмарне, тому ви чогось й не розумієте ;)

а відповідальність вас лякає, теж ознака...

Щось Ви взагалі не в темі, але тільки чутно в мою сторону переходи на особистості.
Ніхто відповідальності не боїться, але вона має оплачуватись. Якщо робота дуже відповідальна - вона не має оплачуватись в 400-500 дол. Короче в мене висновок один - укро-менеджмент частіше всього повне лайно, тому краще працювати на закордонних замовників - вони і платять більше, і відносяться до співробітників як не до лайна.
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 кві, 2023 21:22

Starikan написав:
  Bolt написав:
  Shaman написав: ... бо мені потрібні сильні специ, навіть без досвіду...
🤔🤨

Бінго! Невміння освоїти цитування якраз демонструє ваш рівень 8) 8)

Ви часом не мазохист?! Вам подобається, кожного разу при повідомленні форуму, про перевищення ліміту повідомлень, займатись видаленням зайвих?!, 🤦‍♂️
Bolt

Профіль

1
  #<1 ... 576577578579580 ... 2892>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей