Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 575576577578579 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 17:58

flyman писал(а):
  BIGor писал(а):
  Shaman писал(а):знаєте, чому я не беру 40річних на рядові посади

Це одна з причин чому я не пов'язую своє майбутнє з Україною.

тому що він сексист-ейджист, але нічого, скоро сам працюватиме бо нікого не буде

Так, риночок все порішає, 40-річні невдахи поїдуть закордон - де всі люди потрібні.
От до речі, приклад, "Гра Престолів" суперприбутковий і популярний серіал - виконавчі продюсери на початок першого сезону їм було по 40 років. А в Україні вони б шукали роботу подобово охоронцем в гаражному кооперативі...
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 18:13

Shaman писал(а):
  Bolt писал(а):
  BIGor писал(а):

Насправді це так не працює. До речі, укр-работодавцям дуже вигідні такі байки, молодняк ведеться...

Тут, трохи в іншому контексті, але про це згадується :
https://youtu.be/IHVjQwZkoQc

... бо мені потрібні сильні специ, навіть без досвіду... [/quote]
🤔🤨
Пи. Си. Прохання до адміністрації, зробіть, щось з тим довбаним цитуванням.
Последний раз редактировалось Bolt Сб 15 апр, 2023 18:14, всего редактировалось 1 раз.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 18:13

Bolt писал(а):Попитали, що вмію, чи робив по спеціальності і тп. Сказали, що задзвонять. За час, що минув, то оголошення з'являлось вже рази три. Тобто, мабуть когось беруть, потім звільняють.
Пи. Си.Мабуть побачили, що я не занадто амбітний, ініціативний, клієнтоорієнтований та інша ХРна лабуда.

они вас читали на форуме? это сразу конец карьере
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 18:16

vitaliian писал(а):
  Bolt писал(а):Попитали, що вмію, чи робив по спеціальності і тп. Сказали, що задзвонять. За час, що минув, то оголошення з'являлось вже рази три. Тобто, мабуть когось беруть, потім звільняють.
Пи. Си.Мабуть побачили, що я не занадто амбітний, ініціативний, клієнтоорієнтований та інша ХРна лабуда.

Інтернет же анонимен, относительно. 😏
До речі, тим, чим я займався на роботі, займається зараз декілька мільйонів наших людей в Європі, іне тільки. Пригаючи з соціала на допомогу і назад. Так, що не один я такий халявщик.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 18:29

Bolt писал(а):
  Shaman писал(а):
  Bolt писал(а):Тут, трохи в іншому контексті, але про це згадується :
https://youtu.be/IHVjQwZkoQc

... бо мені потрібні сильні специ, навіть без досвіду...

🤔🤨
Пи. Си. Прохання до адміністрації, зробіть, щось з тим довбаним цитуванням.

вам треба саме перше [/quote] по тексту видалити
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 18:33

flyman писал(а):
  BIGor писал(а):
  Shaman писал(а):знаєте, чому я не беру 40річних на рядові посади

Це одна з причин чому я не пов'язую своє майбутнє з Україною.

тому що він сексист-ейджист, але нічого, скоро сам працюватиме бо нікого не буде

що ви так усі збудились? :shock:

по-перше - рядові посади

по-друге - а де ви сексизм побачили? ви все так вигадуєте/перекручуєте? ;)

що я винен, що мені потрібні сильні специ зазвичай. несильних й так вистачає - працюю з тими, що є 8)
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 18:37

BIGor писал(а):
  Shaman писал(а):
  BIGor писал(а):Зніміть рожеві окуляри. У будь-якої людини є ресурс - після якого на свалку. Людина в укро-аудиті за рік вигорає, а тепер представте шлях до керівництва, на яке претендують таких же 50 чоловік і ще 20-ток кумів, сватів і братів? Дуже видно що Ви взагалі не володієте інформацією про цю сферу. Ця сфера для мене вийшла безперспективна, тому я вирішив краще працювати за більші в рази гроші в ІТ.

щось ви надто слабенькі - за рік вигоріли. я років 5 протримався, правда не в аудиті :D

те що претендують 50 чоловік - вірю. 20 - кумів ті інше - це ви нафантазували, самі таке не бачили? чиї родичі - партнерів-іноземців? чи може треба визнати, що ваші колеги просто виявились більш професійними? ;)

не хочу вас засмучувати, але так ви у ІТ теж можете кар'єру не збудувати.
senior, яких я знаю, вони теж не по 8 годин працюють 8)

Якусь ***** пишете, про аудит нічого не знаєте, напевно щось вигадуєте, але вже оцінюєте мене як спеціаліста.
Про ІТ - так тут треба часто працювати більше 8 годин (або дозакрити таски - таке теж буває, або навчання в позаробочий час, це і англ. і програмування ітд), але за це в рази більше платять, а відповідальності в рази менше.

це такий спосіб дискутувати - звинувачувати в невігластві? :D
я вже писав, що не працював в аудиті, але неодноразово
а) аудит проводив
б) спілкувався з багатьма аудиторами від менеджера до партнера

можливо, для вас ці посади щось захмарне, тому ви чогось й не розумієте ;)

а відповідальність вас лякає, теж ознака...
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 18:39

BIGor писал(а):
  Shaman писал(а):але є ще ефект - чим менше знають, тим більше вважають, що мають право на велику зп.

по-перше, що значить стеля 700 дол? може для рядового працівника й так, але становись керівником й так далі. в більшості професій - верхній рівень десь 1-1,5-2 куе. потім як полковник-генерал. ви ж в аудиті Big4 працювали - там що, не було таких зп?

це до війни, зараз інша ситуація.

Зніміть рожеві окуляри. У будь-якої людини є ресурс - після якого на свалку. Людина в укро-аудиті за рік вигорає, а тепер представте шлях до керівництва, на яке претендують таких же 50 чоловік і ще 20-ток кумів, сватів і братів? Дуже видно що Ви взагалі не володієте інформацією про цю сферу. Ця сфера для мене вийшла безперспективна, тому я вирішив краще працювати за більші в рази гроші в ІТ.

я володію інформацією про цю сферу. які куми свати брати? яке вигоряння за 1 рік в аудиті?
adeges

С нами с: 14.03.06
Благодарил (а): 435 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 18:40

Hotab писал(а):
  Shaman писал(а):знаєте, чому я не беру 40річних на рядові посади? бо мені потрібні сильні специ, ..

Є такий бородатий анекдот.

Звільняється на пенсію офіцер (прапорщик). Приходить працевлаштовуватися в приватну організацію. Його беруть на робітничу посаду.
В перший день отримує завдання викосити газон біля офісу. Він взяв інструмент, сів в тіні, іі так і сидить до обіду. Керівник питає:
- А чому газон не кошений???
- Так людей же не дали! 😄

так й не зрозумів - це погано, що шукаю сильних спеціалістів чи добре? :)
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 18:47

vitaliian писал(а):

вони побачили, що ви навпаки занадто ініціативний, але трохи не в тому напрямку :D
Shaman

2
4
5
  #<1 ... 575576577578579 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама