Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
greenozon написав:- укргаз зараз дуже хвалять бо там все по 0 - жодних комісій, хтось може підтвердити? єдине що треба робити багато паперової роботи і ще знайти того, хто шарить в ОВДП
Останнього разу коли оформлював покупку - так все без комicу. Але з кадрами дійсно біда. Примудрилися зателефонувати моєму родичу (який теж колись тут купував папери, але зовсім у інфому відділенні та має однакове прізвиже) та почали задавати йому уточнюючі питання по моїй покупці. Він тоді звичайно не міг второпати про що мова, а я й досі - як так можна переплутати. А пізніше коли він прийшов до мого відділення з якимсь дрібним питанням щодо його паперів - йому допомогти не змогли бо єдиного спеціаліста у відділенні, який хоч щось петрає не було на місці, а решта ні бельмеса не розуміли у облігаціях
тут подумалось, а хотят ли дилеры чтобы их цены вот так вот публично висели и каждый мог их сравнить? ктоже тогда будет покупать невыгодную доходность? думаю закроют доступ к котировкам и засудят автора за взлом
Христос Воскрес! Господа, при какой сумме начинается финмон в ICU?. Если куплю на 300 тыс. и выведу через 4 мес.,а потом опять их заведу через 2 месяца или реинвестирую эти 300 и довложу до этих еще 300, то попаду под финмон? И что они потребуют для подтверждения этих средств. Справка о доходах за 15 лет подойдет?
Алексей77 написав:Христос Воскрес! Господа, при какой сумме начинается финмон в ICU?. Если куплю на 300 тыс. и выведу через 4 мес.,а потом опять их заведу через 2 месяца или реинвестирую эти 300 и довложу до этих еще 300, то попаду под финмон? И что они потребуют для подтверждения этих средств. Справка о доходах за 15 лет подойдет?
Документ, який дає можливість встановити фінансовий стан, фінансові можливості та джерела походження коштів фізичної особи. Такими документами можуть бути:
1.1. Декларація про майновий стан та доходи (за останні 10 років);
1.2. Довідка з ПФУ (Форма ОК-7) - можна сформувати в застосунку ДІЯ (ДІЯ-послуги-Довідки та витяги- Довідка ОК-7) - (за останні 10 років);
1.3. Довідка з місця роботи про виплачену заробітну плату/довідка з Пенсійного фонду про виплачену пенсію/або виписка з банківського рахунку про зарахування зазначених виплат (строк давності не більше 10 років);
1.4. Податкова декларація ФОП з квитанцією або відміткою про отримання від уповноваженого органу (за останні 10 років);
1.5. Довідка/відомості з податкових органів про отримані доходи (за останні 10 років);
1.6. Свідоцтво про право на спадщину, яке підтверджує отримання грошових коштів (наприклад: депозиту, коштів на рахунку в банку) строк давності не більше 5 років;
1.7. Договір дарування (строк давності не більше 5 років);
1.8. Документ, що підтверджує продаж активу: автомобіля, квартири, земельної ділянки, цінних паперів, корпоративних прав тощо (В окремих випадках може запитуватись документ для підтвердження розрахунків за договором) строк давності не більше 5 років;
1.9. Документ, що підтверджує виплату страхового відшкодування по договору страхування (строк давності не більше 5 років);
1.10. Документ, що підтверджує факт виплати дивідендів та інших доходів за ЦП – виписка про рух коштів на банківському рахунку (строк давності не більше 5 років);
1.11. Документи, що підтверджують отримання винагороди від використання інтелектуальної власності (авторські гонорари, винагороди тощо) - строк давності не більше 5 років;
1.12. Договір найму/оренди житлового або нежитлового приміщення, що належить клієнту на праві власності (з наданням правовстановлюючих документів та документів, що свідчать про фактичне отримання орендної плати – виписка з банківського рахунку) – строк давності не більше 5 років;
1.13. Довідка/виписка з банківського рахунку з інформацією про суму виплачених відсотків за договором банківського вкладу – строк давності договору не більше 5 років;
1.14. Виграш в лотерею з документальним підтвердженням виплати виграшу (строк давності не більше 5 років);
та інші документи, які може надати клієнт у підтвердження свого фінансового стану (можуть, також, використовуватися спільні родинні заощадження та документально підтверджені кошти/статки з наданням документів, що підтверджують родинні зв’язки).
Це мені приходило від ICU.Я сформував через ДІЮ справку ОК-7 за останні 10 років.Більше питань від них не було.
Я перечисляю деньги на покупку ОВГЗ на счет в ICU в банке "Авангард" (он указан в Приложении ICU). Вопрос! Эти деньги которые я внес для покупки ОВГЗ (но еще не купил их) защищены фондом гарантирования? И при выплате процентов и тела купона на счет какого банка это будет происходить? Также на "Авангард"? Эти деньги после погашения ОВГЗ гарантируются фондом до момента их вывода мной в другой банк? Если сумбурно написал извиняюсь.
Алексей77 кошти які ви перерахували на рахунок ІСУ (в будь якому банку) зараховуються виключно на ваш рахунок в цій організації. ФГВФО ніяких зобов'язань по цим коштам не несе оскільки кошти які ви розміщуєте у торговця ЦП ніякого відношення до вкладів в банках не мають. Банк Авангард у якому відкриттів рахунки ІСУ теж до ваших коштів ніякого відношення не має. Ви укладаєте угоду і співпрацюєте виключно з ІСУ і з нею вирішуєте всі ваші майнові питання в межах укладеного з ними договору
Alien написав:Алексей77 кошти які ви перерахували на рахунок ІСУ (в будь якому банку) зараховуються виключно на ваш рахунок в цій організації. ФГВФО ніяких зобов'язань по цим коштам не несе оскільки кошти які ви розміщуєте у торговця ЦП ніякого відношення до вкладів в банках не мають. Банк Авангард у якому відкриттів рахунки ІСУ теж до ваших коштів ніякого відношення не має. Ви укладаєте угоду і співпрацюєте виключно з ІСУ і з нею вирішуєте всі ваші майнові питання в межах укладеного з ними договору
Но этот мой счет в ИСУ открыт же в банке? Он наверняка текущий? А текущие под защитой фонда должны быть?
- Александр, а как быть с выплатами по балансовым счетам 2650, 2651, 2652??? - Это же не счетах физических лиц, поэтому, по этим счетам ФГВФЛ не компенсирует.
Лично мне ICU счёт открыл 2650. Но если кому открыл 2620 (фантастика, но раз "наверняка текущий", значит так), тем повезло - этот под гарантиями.
vadymbanker написав:Кто покупал овгз у bond.ua, всё стабильно работает, надежно? У кого сейчас максимальные ставки по UA4000204150?
В пятницу зарегался в приложении, подгрузил все документы. После попытки купить бумаги получил от брокера пакет документов на подпись(анкета, заявка о присоединении к ген договору, еще что-то). В пятницу вечером брокер одобрил регистрацию и открыл счет. В тот же день закинул СЭПом с райфа, средства зашли в воскресенье. Оформил тут же заявку на бумаги 4150, сегодня в ПН после 11 пришло подтверждение на почту о торговой операции(подписанная заявка и отчет о покупке) и бумаги отобразились в приложении. Вопрос к тем, кто уже покупал у bond ранее. Должна ли после покупки прийти выписка по счету в ЦП? Пока не было. И еще вопрос в свете того, что БТС Брокер, который в данной покупке является депозитарием, фигурирует в уголовном судопроизводстве,а именно: "Разом з цим, встановлено, що у період з 2019 року по теперішній час ОСОБА_5 , якому підконтрольні професійні учасники фондового ринку та юридичні особи, а саме: ....... та інші, за попередньою змовою з директором ТОВ «БТС Брокер» ОСОБА_10 , шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиняють фінансові операції з цінними паперами, в тому числі з облігаціями внутрішньої державної позики та векселями, спрямовані на маскування незаконного походження коштів та джерел їх надходження, одержаних внаслідок вчинення суспільно небезпечного протиправного діяння, що передувало легалізації (відмиванню) доходів в особливо великому розмірі." Какие могут быть негативные последствия для инвесторов, если в какой-то момент БТС лишится лицензии или, например, будут арестованы счета? И в догонку, есть ли у кого-то практический опыт переведения бумаг из депозитария БТС брокера в другие депозитарные учреждения? Вы уж извините, если я излишне перестраховываюсь, но мне проблем с ФФУ хватает. Я понимаю, что там другое, там санкции, но легче от этого не становится.
moveton написав:Лично мне ICU счёт открыл 2650. Но если кому открыл 2620 (фантастика, но раз "наверняка текущий", значит так), тем повезло - этот под гарантиями.
Ви певні що ІСУ відкрив рахунок 2650 саме вам? Я коли поповнюю свій рахунок в ІСУ - дійсно перераховую кошти на 2650 в Авангарді. Але отримувач цих коштів є ІСУ. І код ЄДРПОУ там зазначається їхній. В мене чомусь стале уявлення що той 2650 на який усі перераховують кошти - це рахунок виключно ІСУ як юр.особи. Чи у вас є якийсь персональний 2650 відкритий саме на ваше ім'я? Причому відкритий Вам але ініціатором відкриття був ІСУ? І відкритий де в банку?