Можете поки відкласти свої "плану моніторингу". Сенс наразі не дає на Хамелеон ліміти в принципі. Ні новим клієнтам. ні старим. Так що до закінчення війни моніторити скоріш за усе тут нічого
| 
 | 
 | 
| 
  Додано: Чет 20 кві, 2023 10:16  Alien Так, зараз немає кредитування по Хамелеон, вона зараз більше як дебетова картка. Але маємо пропозиції по новим тарифам: Ред 2.0, Вигода 2,0 та Ред Кеш для діючих клієнтів.  Анастасія, ваша помічниця 
  Додано: Чет 20 кві, 2023 10:28 Що значить немає кредитування по Хамелеон? В мене зараз живий кредлім на Хамоні стоїть. 
  Додано: Чет 20 кві, 2023 10:31  idealstorm Я під кредитуванням мала на увазі - видачу нових кредитів. Анастасія 
  Додано: Чет 20 кві, 2023 10:37 Анастасіє, я писав людині яка по конкретному продукту намагалась моніторити. Той факт що по якимось кредиткам щось комусь щось з лімітів наливають йому не допоможе точно аж ніяк. Ну і щодо того що ви пишете що наливають діючим клієнтам - це теж схоже на середню температуру по лікарні 26,6 (у моргу 18, а в реанімації 41  ). Я майже рік чекав коли наллють мені - діючому клієнту с постійною достатньо великою сумою депозитів хоть щось на Ред 2.0 або на вигоду. Не дочекався. На минулому тижні мій товариш був у відділенні вашого банку та проконсультувався на предмет можливості отримання лімітів по таким карткам. Отримав відповідь, що можливостей нуль. Аналогічну відповідь я отримав і у свого персмена телефоном. Тому буквально позавчора закрив к чортам собачим я ваші і Ред 2.0 і вигоду. Мати картки в режимі дебетки не цікаво в принципі. Відповідно ніколи і не плачу у торгово сервісній мережі - дяка іншим більш лояльним банкам - лімітів маю достатньо. Ну а за Сенсом поки спостерігаю - із мого основного наразі банку він має усі можливості перетворитись на "поличковий". Єдине що поки утримує від рішучого розриву з вашим банком - депозит "швидкий". Якщо за прогнозами ви його похерите - цікавого у вас для мене по суті не лишиться нічого. Сподіваюсь до цього справа не дійде.  Додано: Чет 20 кві, 2023 10:39  mustbe  На сторонніх сервісах діють ліміти рахунку/картки(тобто при досягненні ліміту по одній картці до цього ж рахунку то по іншій вже не доступно переказати) - 50 тис доба(за замовчуванням по картці 25 тис встановлено та доступно змінити в додатку) та 100 тис на місяць Анастасія 
  Додано: Чет 20 кві, 2023 10:47 Re: Sense Bank Важко зрозуміти цей банк.  Мені вже надоїли своєю рекламою про відкриття кредитної картки з лімітом 50к. А от на Хамелеоні ліміт 0. І чихати їм на суттєвий депозит (достсатній для безкоштовного обслуговування в пакеті Black) до 2026 року... Сусідці, яка закривала борг (порядку 20к) по Хамелеону по акції 80% , знову дали кредитний ліміт 9700. 

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор 
 | 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||