Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Цікаво, чи є на гілці ті, хто серйозно працює над власною кредитною історією? Є кілька питань: 1. Досі світиться в КІ кредитка "Форварду", хоча сам банк вже давно ...Коли вона звідти зникне, і як це можна пришвидшити? 2. Світиться як кредитка з лімітом картка "Власного рахунку", хоча на ній КЛ=0 вже кілька років. Що робити? Буду дуже вдячний за поради!
Искатель написав:1. Досі світиться в КІ кредитка "Форварду", хоча сам банк вже давно ...Коли вона звідти зникне, і як це можна пришвидшити?
Як саме вона у вас "світиться"? Як борг? Чи просто як виділений ліміт з останнім записом у січні-лютому? Якщо останнє - то це ваша історія - потенційні кредитори мають бачити як ви обслуговували ваші борги до ліквідації банку. Тому по ідеї такий запис має зникнути після встановленого для БКІ терміну зберігання кредитної історії
Искатель написав:2. Світиться як кредитка з лімітом картка "Власного рахунку", хоча на ній КЛ=0 вже кілька років. Що робити?
Якщо заважає запис - закрити картку. А так картка кредитна - банки про такі мають звітувати БКІ навіть при нулевому ліміті. Р.S. Завжди дивували люди з "синдромом відмінника" (іншим словом перфекціоністи), які намагаються щось десь вичищати. Причому навіть у таких малозначущих речах як записи в БКІ. Певна інформація там не має суттєвого впливу на КР але має там знаходитись бо такі правила. До речі і сам КР є лише одним з факторів і дуже часто не має суттєвого впливу на рішення банку видати чи не видати кредит чи кредитку. Втім є люди які вважають його дуже важливим і суттєвим, та намагаються через "чищення" КІ його якось покращити. Особисто я вважаю це марною тратою часу. Втім тут кожному своє
Alien написав:Що за банк? Багато банків мають окремо курс обміну через касу та окремий курс для картковий операцій. Причему перший курс смачніший, і часто набагато. То вангую що ви хочете поміняти по тому курсу що для каси - а це для банку буде видача готівки. А по курсу картковому (який може = і курсу НБУ) ліміту в 100к не буде, але по цьому курсу боюсь міняти не захочете вже ви
Кредо банк. Тут є два поточних рахунка. Не карткових. Один в грн. другий в євро. Потрібно зробити конвертацію з єврового на гривнений. Навіть курс НБУ підходить. В банку кажуть ліміт 100 тис. грн в день. Це дійсно так, чи хтось когось не правильно розуміє.
Цей ліміт встановлено для готівкових операцій. У даному випадку, можливо, всі конвертації вони рахують як готівкові операції. Треба говорити з підтримкою Кредо, це у даному випадку їх внутрішня кухня, що до нормативів і встановлених обмежень НБУ не має жодного відношення.
Так, як завжди на філіалі все перекрутили, тому що ніколи такого не робили. Можна проводити такі операціх, але треба їхати в Головний Офіс, а ніхто не хоче цим паритись та взнавати що до чого.
Цікаво, чи є на гілці ті, хто серйозно працює над власною кредитною історією? Є кілька питань: 1. Досі світиться в КІ кредитка "Форварду", хоча сам банк вже давно ...Коли вона звідти зникне, і як це можна пришвидшити? 2. Світиться як кредитка з лімітом картка "Власного рахунку", хоча на ній КЛ=0 вже кілька років. Що робити? Буду дуже вдячний за поради!
Я працюю. Бездоганна кредитна історія. Жодного кредиту за все життя. Хоча пропонують з усіх дірок.
Я працюю. Бездоганна кредитна історія. Жодного кредиту за все життя. Хоча пропонують з усіх дірок.