|
Акордбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 21 кві, 2023 09:59
Искатель написав: emeta написав: с конвертом, "новыми грошами", белой зарплатой и чистой историей не насыпают
В моем перечне нет белой зарплаты. Все остальное - аналогично.
стало даже интересно: а когда открывались карты с кредлимитом в ТАСе, ПУМБе, Альфе, - белая зарплата была?
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 21 кві, 2023 10:06
Искатель написав:Там временами реально интересные предложения по кешбэку. Очень интересные. Хочется 
Я для себе дивлячись на розмір кешбеку в цьому банку - вирішив що затрати (матеріальні, моральні, часу) того не варті щоб сюди "ломитись". "Цікаві пропозиції по кешбеку" - дуже не скоро ці затрати перекриють навіть у разі отримання картки з лімітом. Ймовірність отримання якої до речі ну дуже невисока. Я краще те що тут недоотримаю на "цікавих пропозиціях" - "насвинячу" у лояльніших банках. Причому "насвинячу" більше та з меншими затратами. Втім це виключно мій вибір.
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: П'ят 21 кві, 2023 11:40
flysoulfly написав: Искатель написав: emeta написав: с конвертом, "новыми грошами", белой зарплатой и чистой историей не насыпают
В моем перечне нет белой зарплаты. Все остальное - аналогично.
стало даже интересно: а когда открывались карты с кредлимитом в ТАСе, ПУМБе, Альфе, - белая зарплата была?
В ПУМБе нет лимита, там за собственные интереснее, в Альфе тоже нет кредитки - тоже на мой взгляд ничего интересного как и здесь собственно Только верка тасина, но эти наливают всем подряд, мне кажется
-
emeta
-
-
- Подякував: 167 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 кві, 2023 12:11
emeta написав:В ПУМБе нет лимита, там за собственные интереснее
сорри ,но мой вопрос был про белую зарплату конкретно Искателю, а он открывал явно давно, и тогда за кредитные было приоритетнее.
-
flysoulfly
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 21 кві, 2023 12:44
flysoulfly написав: emeta написав:В ПУМБе нет лимита, там за собственные интереснее
сорри ,но мой вопрос был про белую зарплату конкретно Искателю, а он открывал явно давно, и тогда за кредитные было приоритетнее.
В мене немає білої зарплати вже більше 5 років. Наразі усі мої наявні відкриті кредитні картки відкривались саме за умов відсутності офіційного працевлаштування - всекарта, вері кард, БВР, спорт, ізі, зелена, моня, Море, О.банк. Це ті що лімітом. Були ще алчині Ред 2.0 та хамон, але після процедури прощення лімітів там нема. Крім того за останній рік закрив з наявним лімітом на момент закриття (або закрились банки) КБОнлайн, Вікенд, Б5, КоКо-кард. Єдиний банк який за цей час мене за власною ініціативою позбавив ліміту (не через війну) - був приват - після акції "стейки" та моєї скарги на НБУ. Тобто хочу сказати що біла зарплата зовсім не є обов'язковою умовою для отримання КЛ майже в усіх банків. І вважаю це нормальним. Більше того вже не пам'ятаю в яких банках точно - але щонайменше тричі при заповненні різних анкет менеджери питали про обсяг грошових надходжень взагалі з урахуванням "сірих". На поточний момент не маю жодного банку який мені відмовив у ліміті (були такі - наприклад форвард - які ліміту спочатку не давали а потім наливали 60к самі без повторного запиту). В акорд запит не подавав - об'єктивно оцінюю перспективи отримання тут найкращої з лімітом та потенційну вигоду, а тому вважаю шкурка вичинки не варта.
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: П'ят 21 кві, 2023 13:14
Застосунок пішов на технічну перерву. Мабуть, міняють обмінний курс.
-
ricardo
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 кві, 2023 13:50
Чи можна поповнити Найкращу у відділенні без наявності пластику?
-
V2
-
4
-
- Подякував: 298 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 21 кві, 2023 13:51
ricardo написав:Застосунок пішов на технічну перерву. Мабуть, міняють обмінний курс.
вот и кончилось "валютное лето" 
-
flysoulfly
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 21 кві, 2023 13:51
V2 написав:Чи можна поповнити Найкращу у відділенні без наявності пластику?
да, через менеджера квитанцией. без комиссии
Востаннє редагувалось flysoulfly в П'ят 21 кві, 2023 13:52, всього редагувалось 1 раз.
-
flysoulfly
-
-
-
-
Профіль
-
-
1