|
Акордбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 21 кві, 2023 18:03
flysoulfly написав: V2 написав:Чи можна поповнити Найкращу у відділенні без наявності пластику?
да, через менеджера квитанцией. без комиссии
Банка на стільки оригінальна, що менеджер мене відправляла диктувати касиру номер картки із застосунку, але теж зайшло без комісії, але кошти видно десь за пів години. Обидві переконували мене, що так буде, хоч за номером рахунку, хоч за номером картки. І я навіть схильний їм повірити, бо навіть те, що заходило СЕПом і вже було видно у історії, як залишок ставало доступним десь за такий само час.
-
klug
-
-
- Подякував: 370 раз.
- Подякували: 1240 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 21 кві, 2023 19:38
klug написав: flysoulfly написав: V2 написав:Чи можна поповнити Найкращу у відділенні без наявності пластику?
да, через менеджера квитанцией. без комиссии Банка на стільки оригінальна, що менеджер мене відправляла диктувати касиру номер картки із застосунку, але теж зайшло без комісії, але кошти видно десь за пів години. Обидві переконували мене, що так буде, хоч за номером рахунку, хоч за номером картки. І я навіть схильний їм повірити, бо навіть те, що заходило СЕПом і вже було видно у історії, як залишок ставало доступним десь за такий само час.
Робив пересказ з карти ізі на карту акорда. Зайшло моментом і гроші відразу на йкарті з'явились у додатку. Картка акорда основна Простір пластик у мене, якщо це має значення, переказ робив на додаткову віртуальну мастеркард.
-
mogicanin1986
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 кві, 2023 20:14
Та норм банк так даже веселей 😀 мне больше всего зашло я прям даже бил в шоке по их нему предложению по оплате за недвигу или авто до 3.5 млн. 🤩🤩🤩🤩
-
Alexkievukraine
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 кві, 2023 20:21
Alexkievukraine написав:Та норм банк так даже веселей 😀 мне больше всего зашло я прям даже бил в шоке по их нему предложению по оплате за недвигу или авто до 3.5 млн. 🤩🤩🤩🤩
Жах, мало у державі насильства, то ще й клієнти б'ють. Що саме це за пропозиція, що викликала у Вас таку бурхливу реакцію?
-
klug
-
-
- Подякував: 370 раз.
- Подякували: 1240 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Суб 22 кві, 2023 15:37
Alexkievukraine написав:я прям даже в шоке по ихнему предложению по оплате за недвигу
интересно, а можно поподробнее про предложение?
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 23 кві, 2023 04:40
flysoulfly написав: Искатель написав: emeta написав: с конвертом, "новыми грошами", белой зарплатой и чистой историей не насыпают
В моем перечне нет белой зарплаты. Все остальное - аналогично.
стало даже интересно: а когда открывались карты с кредлимитом в ТАСе, ПУМБе, Альфе, - белая зарплата была?
По Альфе - не помню, по-моему, уже нет. В ТАСе и ПУМБе - точно уже не было.
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1065 раз.
- Подякували: 4871 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Нед 23 кві, 2023 04:42
emeta написав:Только верка тасина, но эти наливают всем подряд, мне кажется
Вам показалось  ТАС очень даже не всем подряд наливает. Я на его ветке описывал случай со своим знакомым.
-
Искатель
-
-
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Нед 23 кві, 2023 04:46
Alien написав: На поточний момент не маю жодного банку який мені відмовив у ліміті (були такі - наприклад форвард - які ліміту спочатку не давали а потім наливали 60к самі без повторного запиту). В акорд запит не подавав - об'єктивно оцінюю перспективи отримання тут найкращої з лімітом та потенційну вигоду, а тому вважаю шкурка вичинки не варта.
От! Аналогічно! Цей - перший. Просто заїло... Але я теж практично вже заспокоївся. Як казав Воланд, "Никогда ничего не просите... Сами предложат и сами всё дадут" (полінувався цитату перекладати)
-
Искатель
-
-
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Нед 23 кві, 2023 09:34
А зачем людям в каждом банке кредитки с большими лимитами??? Мне три банка налили 120тыс. Этого именно для кредиток вполне норма.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 23 кві, 2023 10:24
Игорь Алексеевич написав:А зачем людям в каждом банке кредитки с большими лимитами??? Мне три банка налили 120тыс. Этого именно для кредиток вполне норма.
По перше у різних банків можуть бути різні плюшки до кредиток. І деякі люди вміють ними користуватись. В цьому випадку розмір ліміту не завжди критичний - інколи достатньо щоб він просто був 10-20 тисяч. По друге ліміти можна використовувати не лише для того щоб щось купити поїсти "до зарплати", а і для того щоб використовувати ці самі ліміти собі на благо. В цьому випадку чим більше лімітів тим більше блага. Втім це не завжди дуже просто і потребує певних знань, вмінь і, безперечно, певного рівня мислення, тобто речі які притаманні не усім людям
Востаннє редагувалось Alien в Нед 23 кві, 2023 10:26, всього редагувалось 3 разів.
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3