Від початку повномасштабного вторгнення РФ пошукові групи Збройних сил України знайшли майже 500 тіл зниклих безвісти українських бійців.
Джерело: начальник Центрального управління цивільно-військового співробітництва Генштабу ЗСУ полковник Володимир Лямзін, якого цитує "Укрінформ"
Пряма мова: "З початку повномасштабного вторгнення і до 20 квітня цього року трохи менше півтисячі тіл наших загиблих оборонців були знайдені саме нашими військовими пошуковими групами. Ще трохи більше півтисячі тіл окупантів було зібрано і доставлено до визначених місць зберігання".
Деталі: За словами Лямзіна, пошукові групи відпрацювали майже 600 локацій.
Він також пояснив, що пошукові групи ЗСУ проводять роботи у місцях, куди не можуть дістатися співробітники офісу Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти.
Нагадаємо: Станом на квітень 2023 року зниклими безвісти вважають приблизно 7 тисяч українських військовослужбовців.
prodigy написав:Від початку повномасштабного вторгнення РФ пошукові групи Збройних сил України знайшли майже 500 тіл зниклих безвісти українських бійців.
Джерело: начальник Центрального управління цивільно-військового співробітництва Генштабу ЗСУ полковник Володимир Лямзін, якого цитує "Укрінформ"
Пряма мова: "З початку повномасштабного вторгнення і до 20 квітня цього року трохи менше півтисячі тіл наших загиблих оборонців були знайдені саме нашими військовими пошуковими групами. Ще трохи більше півтисячі тіл окупантів було зібрано і доставлено до визначених місць зберігання".
Деталі: За словами Лямзіна, пошукові групи відпрацювали майже 600 локацій.
Він також пояснив, що пошукові групи ЗСУ проводять роботи у місцях, куди не можуть дістатися співробітники офісу Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти.
Нагадаємо: Станом на квітень 2023 року зниклими безвісти вважають приблизно 7 тисяч українських військовослужбовців.
Вы приводите печальные цифры. Если только пропавших без вести военнослужащих две полнокровных бригады, то сколько погибших? Цифры потерь типа слитые из Пентагона выглядят на этом фоне детским лепетом.
detroytred написав:Робив би інакше і все рівно не було б більшого результату, то тоді б можна було стверджувати -- зробив все, що зміг; по максимуму. А так, звиняйте. Маємо по мінімуму.
Головне порівняти це "по мінімуму" з усіма іншими. Діючий в такому випадку (по крайній мірі до початку вторгнення) взагалі в мінусі.
Schmit написав:Головне порівняти це "по мінімуму" з усіма іншими.
Без проблем. Я не раз раніше наголошував, що в абсолютних величинах Порошенко зробив більше всіх інших разом узятих. Але мова про відносні. Відносно умов, в яких був кожен. Відносно запиту і можливостей в кожного.
Він сам у 2014 вірив, сподівався, що зробить це (вище мінімуму): - "«Я запропонував «Стратегію 2020». За шість років можна побудувати країну, яка відповідатиме критеріям ЄС, що дозволить нам просити про надання перспективи членства а ЄС», - ""Я гарантую, що олігархи більше не матимуть впливу на українську владу. Я зроблю все для цього" - і т.д. https://wz.lviv.ua/ukraine/129677-poros ... eriiam-yes
- продам Рошен
А в результаті Ви ж самі кажете, що олігарх Беня проштовхнув свого протеже навіть!!! на найвищу!!! посаду. Це трагікомедія... А ще кум генпрокурор; ходоки в ОПУ в сюжетах ГромадськогоТБ.
До речі, мінімум у діючого полягав у відбитті повномасштабного нападу орків. Хоч по Дніпру. Хоч з втратою Києва. Хоч як зберегти державу Україну в стані, щоб можна було боротися з нападником і колись перемогти.
Schmit написав:Головне порівняти це "по мінімуму" з усіма іншими.
Без проблем. Я не раз раніше наголошував, що в абсолютних величинах Порошенко зробив більше всіх інших разом узятих. Але мова про відносні. Відносно умов, в яких був кожен. Відносно запиту і можливостей в кожного.
Він сам у 2014 вірив, сподівався, що зробить це (вище мінімуму): - "«Я запропонував «Стратегію 2020». За шість років можна побудувати країну, яка відповідатиме критеріям ЄС, що дозволить нам просити про надання перспективи членства а ЄС», - ""Я гарантую, що олігархи більше не матимуть впливу на українську владу. Я зроблю все для цього" - і т.д. https://wz.lviv.ua/ukraine/129677-poros ... eriiam-yes
- продам Рошен
А в результаті Ви ж самі кажете, що олігарх Беня проштовхнув свого протеже навіть!!! на найвищу!!! посаду. Це трагікомедія... А ще кум генпрокурор; ходоки в ОПУ в сюжетах ГромадськогоТБ.
До речі, мінімум у діючого полягав у відбитті повномасштабного нападу орків. Хоч по Дніпру. Хоч з втратою Києва. Хоч як зберегти державу Україну в стані, щоб можна було боротися з нападником і колись перемогти.
ну цей хитріший виявився - не обіцяв продати власний бізнес. роялті навіть в раші отримував наскільки я пам’ятаю за свої медійні продукти і не червонів. лише розказував як державне буде продавати - кортежі нафік, літак тільки один залишить бо навіщо більше. і епічне - прийде весна будемо саджати, епоха бідності і інші обіцянки цяцянки.
так що якщо ви міряєте що обіцяв порох в 2014 то і зелю потрібно міряти на старті а не коли вже пройшло 3 роки. бо якщо мінімум зелі міряєте після 24-02-2022 то тоді і пороха потрібно міряти по лютому 2015 коли в Дебальцеве зайшли військові росіяни а весь світ морозився чим винудили пороха підписати мінські домовленості. якби захід зараз так само морозився ( а так би і було якби США не виписували копняків Європі) то не відомо що б вже той зеля понапідписував. чи забули як порох возив двері всі пошарпані осколками в Європу і показував на камери бо ніхто не хотів встрягати і морозилися? так що тоді загроза державності була не меншою ніж зараз.
Востаннє редагувалось mephala в Суб 22 кві, 2023 12:55, всього редагувалось 1 раз.
Mephala Мінімум Зе був -- дати копняка ПАПу і всім старим політелітам на виборах (такий був запит суспільства) і після цього щоб країна не пішла взагалі в раздрай.
Усі інші обіцянки це, як і в ПАПа, вже відносяться до вище мінімуму. Тобто Зе також само справився з мінімумом (з своїм мінімумом) і ... зупинився.
Нагадаю, я не осуджую ПАПа за мінімум. Це не проступок, не правопорушення. Навпаки. Тобто інші категорії. Добре, що зробив це. Боровся, втримував агресора, намагався і дещо реформував, безвіз і т.д. Робити по мінімуму це в можновладців норма.
Але, гадаю, що можна ж бути незадоволеним, що посадовцем не зроблено більше? Саме незадоволеним. За кого голосував. Хто отримав мій голос.
А невдоволеним, що Зе не зробив більше? Я за нього не голосував)) Той не очікував від нього більше мінімуму.
detroytred написав:можна ж бути незадоволеним, що посадовцем не зроблено більше? Саме незадоволеним. За кого голосував. Хто отримав мій голос.
на виборах завжди не більше 52-55% населення, але що заважає їм(тим хто не голосував) бути невдоволеними діями влади (президента зокрема)-це марне питання,
за 30років не було жодного президента, ким можна було справді гордитись... у 2022м Зеленський поводився дуже гідно, сподіваюсь що пройшов важкі іспити (не такі як на нулі), але за його каденцію сталася війна, постало питання існування країни, у ВО ще є час зробити багато корисного, все залежить зараз лише від нього (а не від Богдана/Ермака як раніше)
2 antsy: до чого ці причитання? що, існує якийсь порівняльний коф між зниклими безвісти і загиблими?? Там хтось в полоні, хтось дезертир і переховується, хтось на тій стороні переховується з лютого чи березня потрапивши в оточення, бо спробуй фронт перейди зараз, є звичайно і загиблі в цій цифрі.
З. І . Може справді про президентів у політичну гілку? Третій день мусолити, хто кращий, Порох чи Зе. Це ж уже триндець.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 22 кві, 2023 17:00, всього редагувалось 1 раз.
Уряд Німеччини закупив труби, що належали газопроводу "Північний потік-2", для будівництва терміналу біля острова Рюген.
Як повідомляє Bloomberg, Німеччина має намір до початку 2024 року відкрити термінал СПГ, пов'язаний з інфраструктурою нині неіснуючої російської газопровідної мережі Nord Stream.
"Трубопровід буде підключений до існуючої газової інфраструктури в Любміні з весни 2024 року", - заявив міністр економіки Роберт Хабек.
30 листопада 2022 року в Німеччині визнали, що "Північний потік - 2" сприяв вторгненню Росії в Україну. Міністр юстиції Німеччини Марко Бушманн визнав, що Німеччина несе відповідальність за агресивну війну Росії в Україні, оскільки вона підтримала газопровід "Північний потік - 2".
"Знаючи, що ми робимо сьогодні, рішення продовжити "Північний потік – 2" після анексії Криму в 2014 році стало внеском Німеччини в розв'язання війни в Україні", — сказав міністр.
Заява Бушмана побічно йде проти позиції канцлера Олафа Шольца, який тривалий час захищав трубопровід.