Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 626627628629630 ... 2870>
Повідомлення Додано: Вів 25 кві, 2023 01:31

airmax78
ну, да!
А приказали-бы на оборону Азовстали, поехал-бы на Азовсталь.
Приказ, есть приказ.
Почти верю.
:mrgreen:

"Все степалю я
Все приму
Ссылку, каторгу,
Тюрьму.
Но,
Желательно в июле
И желательно в Крыму (Вене)"
(с)
rjkz

Подякував: 8641 раз.
Подякували: 5445 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Вів 25 кві, 2023 02:47

rjkz написав:airmax78
ну, да!
Приказ, есть приказ.
Почти верю.

"Все степалю я
Все приму
Ссылку, каторгу,
Тюрьму.
Но,
Желательно в июле
(с)

Я не винний що це Відень. Був би Львів - збс. Залишились би у Києві - ще краще. Я ж не глибоководна риба - де тепліше не шукаю.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5350 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 25 кві, 2023 03:06

airmax78 написав:
  rjkz написав:airmax78
ну, да!
Приказ, есть приказ.
Почти верю.

"Все степалю я
Все приму
Ссылку, каторгу,
Тюрьму.
Но,
Желательно в июле
(с)

Я не винний що це Відень. Був би Львів - збс. Залишились би у Києві - ще краще. Я ж не глибоководна риба - де тепліше не шукаю.

Так почему не отправили в Мариуполь, Бахмут или на худой конец - Харьков.
Оттуда ваши нравоучения выглядели-бы куда весомей.
rjkz

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Вів 25 кві, 2023 07:40

airmax78 написав:
  rjkz написав:
  stm написав:В командировки люди поехали, опыта набираться, языки учить )

"По приказу" " Они сами не хотели".

Наконец-то вы запомнили. Именно так: 5 марта в субботу поздно вечером приехал, в понедельник 7.03 в 9:00 уже был в офисе и приступил к работе. Даже отпуск не брал.

Нельзя же так сливаться. 5 марта не существовало юридически чистого метода выезда за границу военнообязанного (кроме инвалидов, многодетных и пр.). Потому что только 3 марта кабмин принял постанову о бронировании. Поэтому юридическая чистота вашего пребывания в Вене еще более сомнительна, чем у выехавших по Шляху.

Но дело конечно не в этом, а в том что вы всех лечите, как родину любить не из окопа, а из Вены. Ряд людей приезжали со всего мира, бросая работы и семьи, защищать родину. Им работа не мешала. А вы смылись в Вену по не предусмотренных действующим законодательством документам, и учите оттуда патриотизму. Это лицемерие меня например крайне раздражает.

Живите себе в Вене и радуйтесь тихо валютным доходам и безналоговому статусу. Донатите немного вместо налогов на ЗСУ - и молодец. Но чего при этом лицемерить?
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 25 кві, 2023 12:50

rjkz написав:Кроме того, в Украине я не очень представляю перспективы детей.

Я так бачу ви же в Америці злапали бога за бороду, раз такі "толкаете мысли". :D
А які перспективи дітей в Африці? В Індії? В ті й ж РФ? Ніде ніяких перспектив немає, тільки в США. :D
  rjkz написав:В США кем-бы ни выбрали они работать, им будет вполне достаточно для жизни заработка.

А ви пророк? Звідки у вас така впевненість?
Ось діти в 1980р в СРСР теж бачили своє прекрасне майбутнє в прекрасній країні СРСР. :D
  rjkz написав:У меня одна знакомая в 90-е поступила на исторический факультет.

І знову ви тягнете сюди ці кейси з 90-х. Ви прям як адепти совка, які ніколи не згадують умовні 20-30-ті чи 40-50-ті роки а "бачать" тільки 70-ті роки і розказують як в совку жилось добре. Ви берете одні найкращих для США 90-ті і порівнюєте їх з найгіршими для пост-совка 90-тими. :(
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 25 кві, 2023 14:24

andrijk777 написав:Ніде ніяких перспектив немає, тільки в США
в Техасе какие перспективы?
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 25 кві, 2023 14:56

vitaliian написав:

Працювати на Маска інженером, він навіть для своїх робітників будує житло
https://focus.ua/uk/world/554498-ilon-m ... nikov-foto
Ілон Маск будує у Техасі місто-утопію для своїх співробітників

Правда це все йде до того, як СРСР будував житло для робітників саме біля фабрик...
BIGor

Подякував: 1448 раз.
Подякували: 1857 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 25 кві, 2023 15:05

andrijk777 написав:

Я так бачу ви же в Америці злапали бога за бороду, раз такі "толкаете мысли". :D
А які перспективи дітей в Африці? В Індії? В ті й ж РФ? Ніде ніяких перспектив немає, тільки в США. :D
  rjkz написав:В США кем-бы ни выбрали они работать, им будет вполне достаточно для жизни заработка.

Ось діти в 1980р в СРСР теж бачили своє прекрасне майбутнє в прекрасній країні СРСР. :D

І знову ви тягнете сюди ці кейси з 90-х. Ви прям як адепти совка, які ніколи не згадують умовні 20-30-ті чи 40-50-ті роки а "бачать" тільки 70-ті роки і розказують як в совку жилось добре. Ви берете одні найкращих для США 90-ті і порівнюєте їх з найгіршими для пост-совка 90-тими. :(

1. Ни в коем случае. Я, можно так сказать, только одной ногой почву нащупал, да и то она зыбкая. Даже это дает основания полагать...
2.Я - не пророк, "я так вижу". "Не смешите Создателя, рассказывая о своих планах" (с).
3.Про 90-е или про 00-е или про 2010 или 2023 - когда историк в Украине достаточно зарабатывал, чтобы хотя-бы оплатить комуналь и еду?
rjkz

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Вів 25 кві, 2023 15:16

andrijk777 написав:

Та камон! Пан Микола, звісно, трохи вже втомив своєю саксес сторі. Але не зважаючи на це правди нікуди діти - молодь ніде так себе не реалізує, як в США. Причому варіантів цієї самореалізації на порядок більше, ніж в тій же Європі. Чому так кажу - моя донька вступила в європейський виш за два роки до початку війни. Приблизно 60-70 відсотків її випуску з ліцею так само. Постійно чую кейси, як пішла в інтернатуру та, чи влаштувався на роботу після випуску інший. І от докладені зусилля ну ніяк не відповідають отриманому на виході, враховуючи вартість життя в цих всіх голандіях-ірландіях.
На відміну від штатів, де треба бути клінічним невдахою, щоб не знайти свого місця під сонцем. Теж маю купу прикладів, є з чим порівняти. Все сказане стосується найманої роботи.
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 159 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 25 кві, 2023 15:47

BIGor написав:
  vitaliian написав:

Працювати на Маска інженером, він навіть для своїх робітників будує житло
https://focus.ua/uk/world/554498-ilon-m ... nikov-foto
Ілон Маск будує у Техасі місто-утопію для своїх співробітників

Правда це все йде до того, як СРСР будував житло для робітників саме біля фабрик...

Десь читав інфу, що а нього не такі там і великі ЗП, народ в основному, для резюми працює. 😎
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 267 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 626627628629630 ... 2870>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей