Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 626627628629630 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Вт 25 апр, 2023 00:31

airmax78
ну, да!
А приказали-бы на оборону Азовстали, поехал-бы на Азовсталь.
Приказ, есть приказ.
Почти верю.
:mrgreen:

"Все степалю я
Все приму
Ссылку, каторгу,
Тюрьму.
Но,
Желательно в июле
И желательно в Крыму (Вене)"
(с)
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Вт 25 апр, 2023 01:47

rjkz писал(а):airmax78
ну, да!
Приказ, есть приказ.
Почти верю.

"Все степалю я
Все приму
Ссылку, каторгу,
Тюрьму.
Но,
Желательно в июле
(с)

Я не винний що це Відень. Був би Львів - збс. Залишились би у Києві - ще краще. Я ж не глибоководна риба - де тепліше не шукаю.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Вт 25 апр, 2023 02:06

airmax78 писал(а):
  rjkz писал(а):airmax78
ну, да!
Приказ, есть приказ.
Почти верю.

"Все степалю я
Все приму
Ссылку, каторгу,
Тюрьму.
Но,
Желательно в июле
(с)

Я не винний що це Відень. Був би Львів - збс. Залишились би у Києві - ще краще. Я ж не глибоководна риба - де тепліше не шукаю.

Так почему не отправили в Мариуполь, Бахмут или на худой конец - Харьков.
Оттуда ваши нравоучения выглядели-бы куда весомей.
rjkz

14
10
7
Сообщение Добавлено: Вт 25 апр, 2023 06:40

airmax78 писал(а):
  rjkz писал(а):
  stm писал(а):В командировки люди поехали, опыта набираться, языки учить )

"По приказу" " Они сами не хотели".

Наконец-то вы запомнили. Именно так: 5 марта в субботу поздно вечером приехал, в понедельник 7.03 в 9:00 уже был в офисе и приступил к работе. Даже отпуск не брал.

Нельзя же так сливаться. 5 марта не существовало юридически чистого метода выезда за границу военнообязанного (кроме инвалидов, многодетных и пр.). Потому что только 3 марта кабмин принял постанову о бронировании. Поэтому юридическая чистота вашего пребывания в Вене еще более сомнительна, чем у выехавших по Шляху.

Но дело конечно не в этом, а в том что вы всех лечите, как родину любить не из окопа, а из Вены. Ряд людей приезжали со всего мира, бросая работы и семьи, защищать родину. Им работа не мешала. А вы смылись в Вену по не предусмотренных действующим законодательством документам, и учите оттуда патриотизму. Это лицемерие меня например крайне раздражает.

Живите себе в Вене и радуйтесь тихо валютным доходам и безналоговому статусу. Донатите немного вместо налогов на ЗСУ - и молодец. Но чего при этом лицемерить?
adeges

С нами с: 14.03.06
Благодарил (а): 435 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 25 апр, 2023 11:50

rjkz писал(а):Кроме того, в Украине я не очень представляю перспективы детей.

Я так бачу ви же в Америці злапали бога за бороду, раз такі "толкаете мысли". :D
А які перспективи дітей в Африці? В Індії? В ті й ж РФ? Ніде ніяких перспектив немає, тільки в США. :D
  rjkz писал(а):В США кем-бы ни выбрали они работать, им будет вполне достаточно для жизни заработка.

А ви пророк? Звідки у вас така впевненість?
Ось діти в 1980р в СРСР теж бачили своє прекрасне майбутнє в прекрасній країні СРСР. :D
  rjkz писал(а):У меня одна знакомая в 90-е поступила на исторический факультет.

І знову ви тягнете сюди ці кейси з 90-х. Ви прям як адепти совка, які ніколи не згадують умовні 20-30-ті чи 40-50-ті роки а "бачать" тільки 70-ті роки і розказують як в совку жилось добре. Ви берете одні найкращих для США 90-ті і порівнюєте їх з найгіршими для пост-совка 90-тими. :(
andrijk777

С нами с: 11.11.14
Благодарил (а): 190 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 25 апр, 2023 13:24

andrijk777 писал(а):Ніде ніяких перспектив немає, тільки в США
в Техасе какие перспективы?
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Вт 25 апр, 2023 13:56

vitaliian писал(а):

Працювати на Маска інженером, він навіть для своїх робітників будує житло
https://focus.ua/uk/world/554498-ilon-m ... nikov-foto
Ілон Маск будує у Техасі місто-утопію для своїх співробітників

Правда це все йде до того, як СРСР будував житло для робітників саме біля фабрик...
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Вт 25 апр, 2023 14:05

andrijk777 писал(а):

Я так бачу ви же в Америці злапали бога за бороду, раз такі "толкаете мысли". :D
А які перспективи дітей в Африці? В Індії? В ті й ж РФ? Ніде ніяких перспектив немає, тільки в США. :D
  rjkz писал(а):В США кем-бы ни выбрали они работать, им будет вполне достаточно для жизни заработка.

Ось діти в 1980р в СРСР теж бачили своє прекрасне майбутнє в прекрасній країні СРСР. :D

І знову ви тягнете сюди ці кейси з 90-х. Ви прям як адепти совка, які ніколи не згадують умовні 20-30-ті чи 40-50-ті роки а "бачать" тільки 70-ті роки і розказують як в совку жилось добре. Ви берете одні найкращих для США 90-ті і порівнюєте їх з найгіршими для пост-совка 90-тими. :(

1. Ни в коем случае. Я, можно так сказать, только одной ногой почву нащупал, да и то она зыбкая. Даже это дает основания полагать...
2.Я - не пророк, "я так вижу". "Не смешите Создателя, рассказывая о своих планах" (с).
3.Про 90-е или про 00-е или про 2010 или 2023 - когда историк в Украине достаточно зарабатывал, чтобы хотя-бы оплатить комуналь и еду?
rjkz

14
10
7
Сообщение Добавлено: Вт 25 апр, 2023 14:16

andrijk777 писал(а):

Та камон! Пан Микола, звісно, трохи вже втомив своєю саксес сторі. Але не зважаючи на це правди нікуди діти - молодь ніде так себе не реалізує, як в США. Причому варіантів цієї самореалізації на порядок більше, ніж в тій же Європі. Чому так кажу - моя донька вступила в європейський виш за два роки до початку війни. Приблизно 60-70 відсотків її випуску з ліцею так само. Постійно чую кейси, як пішла в інтернатуру та, чи влаштувався на роботу після випуску інший. І от докладені зусилля ну ніяк не відповідають отриманому на виході, враховуючи вартість життя в цих всіх голандіях-ірландіях.
На відміну від штатів, де треба бути клінічним невдахою, щоб не знайти свого місця під сонцем. Теж маю купу прикладів, є з чим порівняти. Все сказане стосується найманої роботи.
gonchik74

С нами с: 28.01.15
Благодарил (а): 15 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 25 апр, 2023 14:47

BIGor писал(а):
  vitaliian писал(а):

Працювати на Маска інженером, він навіть для своїх робітників будує житло
https://focus.ua/uk/world/554498-ilon-m ... nikov-foto
Ілон Маск будує у Техасі місто-утопію для своїх співробітників

Правда це все йде до того, як СРСР будував житло для робітників саме біля фабрик...

Десь читав інфу, що а нього не такі там і великі ЗП, народ в основному, для резюми працює. 😎
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
  #<1 ... 626627628629630 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой