Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
stm написав:В командировки люди поехали, опыта набираться, языки учить )
"По приказу" " Они сами не хотели".
Наконец-то вы запомнили. Именно так: 5 марта в субботу поздно вечером приехал, в понедельник 7.03 в 9:00 уже был в офисе и приступил к работе. Даже отпуск не брал.
Нельзя же так сливаться. 5 марта не существовало юридически чистого метода выезда за границу военнообязанного (кроме инвалидов, многодетных и пр.). Потому что только 3 марта кабмин принял постанову о бронировании. Поэтому юридическая чистота вашего пребывания в Вене еще более сомнительна, чем у выехавших по Шляху.
Но дело конечно не в этом, а в том что вы всех лечите, как родину любить не из окопа, а из Вены. Ряд людей приезжали со всего мира, бросая работы и семьи, защищать родину. Им работа не мешала. А вы смылись в Вену по не предусмотренных действующим законодательством документам, и учите оттуда патриотизму. Это лицемерие меня например крайне раздражает.
Живите себе в Вене и радуйтесь тихо валютным доходам и безналоговому статусу. Донатите немного вместо налогов на ЗСУ - и молодец. Но чего при этом лицемерить?
rjkz написав:Кроме того, в Украине я не очень представляю перспективы детей.
Я так бачу ви же в Америці злапали бога за бороду, раз такі "толкаете мысли". А які перспективи дітей в Африці? В Індії? В ті й ж РФ? Ніде ніяких перспектив немає, тільки в США.
rjkz написав:В США кем-бы ни выбрали они работать, им будет вполне достаточно для жизни заработка.
А ви пророк? Звідки у вас така впевненість? Ось діти в 1980р в СРСР теж бачили своє прекрасне майбутнє в прекрасній країні СРСР.
rjkz написав:У меня одна знакомая в 90-е поступила на исторический факультет.
І знову ви тягнете сюди ці кейси з 90-х. Ви прям як адепти совка, які ніколи не згадують умовні 20-30-ті чи 40-50-ті роки а "бачать" тільки 70-ті роки і розказують як в совку жилось добре. Ви берете одні найкращих для США 90-ті і порівнюєте їх з найгіршими для пост-совка 90-тими.
Я так бачу ви же в Америці злапали бога за бороду, раз такі "толкаете мысли". А які перспективи дітей в Африці? В Індії? В ті й ж РФ? Ніде ніяких перспектив немає, тільки в США.
rjkz написав:В США кем-бы ни выбрали они работать, им будет вполне достаточно для жизни заработка.
А ви пророк? Звідки у вас така впевненість? Ось діти в 1980р в СРСР теж бачили своє прекрасне майбутнє в прекрасній країні СРСР.
І знову ви тягнете сюди ці кейси з 90-х. Ви прям як адепти совка, які ніколи не згадують умовні 20-30-ті чи 40-50-ті роки а "бачать" тільки 70-ті роки і розказують як в совку жилось добре. Ви берете одні найкращих для США 90-ті і порівнюєте їх з найгіршими для пост-совка 90-тими.
1. Ни в коем случае. Я, можно так сказать, только одной ногой почву нащупал, да и то она зыбкая. Даже это дает основания полагать... 2.Я - не пророк, "я так вижу". "Не смешите Создателя, рассказывая о своих планах" (с). 3.Про 90-е или про 00-е или про 2010 или 2023 - когда историк в Украине достаточно зарабатывал, чтобы хотя-бы оплатить комуналь и еду?
Та камон! Пан Микола, звісно, трохи вже втомив своєю саксес сторі. Але не зважаючи на це правди нікуди діти - молодь ніде так себе не реалізує, як в США. Причому варіантів цієї самореалізації на порядок більше, ніж в тій же Європі. Чому так кажу - моя донька вступила в європейський виш за два роки до початку війни. Приблизно 60-70 відсотків її випуску з ліцею так само. Постійно чую кейси, як пішла в інтернатуру та, чи влаштувався на роботу після випуску інший. І от докладені зусилля ну ніяк не відповідають отриманому на виході, враховуючи вартість життя в цих всіх голандіях-ірландіях. На відміну від штатів, де треба бути клінічним невдахою, щоб не знайти свого місця під сонцем. Теж маю купу прикладів, є з чим порівняти. Все сказане стосується найманої роботи.