Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 643644645646647 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Сб 29 апр, 2023 10:46

Газ за бесплатно - в любой развитой демократии. Акурт это та же гречка )))
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 29 апр, 2023 11:11

А якщо дивитися не так примітивно?
В Україні видобувалося газу 20 мільярдів кубів при споживанні в 18-20 мільярдів.
Ви отримували ту гречку, вибачаюсь, газ безкоштовно?
Тут ще простіше: газ шукали в Середземному морі та в Чорному морі різні країни, в тому числі США.
А найкращі родовища знайшли саме турки. В Чорному морі.
Побудували газогін.
Кожна квартира тепер з того газогону отримуватиме по 25 кубів газу безкоштовно щомісяця і ціна на інший газ тому буде низькою.
Бачите: все простіше, для людей. І це не гречка за галочку в бюлетені. Це наполеглива важка і наукова робота на протязі майже 20 років, яка завершилася успішно.
З економічного боку: наявність власних газових запасів у країни - це козир в ціновій грі з постачальниками з Азербайджану та Ірану.

З вашої точки зору треба тоді визнати, що Обʼєднані Арабські Емірати продалися за галочку в бюлетені.
Але галочка в бюлетені за гречку - це не винахід ні ОАЕ, ні Туреччини.

З переліком країн, в яких за газ продається галочка в бюлетні можна ознайомитися тут: там і Румунія, і Болгарія, і Грузія. За версією stm громадяни цих країн продаються за газ.
(Треба скопіювати все посилання: там є кирилиця):
https://oil-gas.com.ua/novosti/Нефтегазовый-потенциал-Черного-моря-реальность-и-перспективы-бурения-уникальной-сверхглубокой-скважины-на-острове-Змеином
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 29 апр, 2023 11:37

Starikan писал(а):
  akurt писал(а):Там є нюанс: він досі - з 2014 року - так і не отримав офіційно статус політичного біженця, працювати та жити може, але виїжджати з США не може.

Правильно ли я понимаю, что легально приехавший в США и получивший ворк пермит, может там оставаться сколько угодно, лишь бы работал и платил налоги? Пусть даже виза закончилась, а статуса нет (или тоже закончился). Вообще-то ворк пермит имеет ограниченный срок действия.

Не совсем так.
В описанном случае, человек приехал в страну по тур визе и попросил ПУ.
В страну он въехал легально. Только на паспортном контроле, на вопрос "Цель посещения США?" Ответил "Туризм". Но имел другие намерения.Слукавил.
После просьбы ПУ через некоторое время человек получает временные ССН и Эмплои авторизейшн. После этого он имеет право работать. Срок действия - 2 года, после этого надо обновлять. В это время у него "Pending" , то есть "ожидание".
В это время он может работать, брать мортгиджи, открывать бизнес, иметь страховку, дети могут и обязаны посещать школу. и тд.
Не имеет права выезжать за границу и жить за пределами штата, где подался на ПУ. Если-же есть необходимость переехать, то надо перевести кейс в другой штат.
Это обнуляет очередь, становится в хвост очереди другого штата.
Люди годами живут в таком статусе. Их тут таких навалом.
Фактически, они пользовали несовершенство системы, чтобы какое-то длительное время жить в США, практически легально со всеми возможностями.
Трамп попытался положить этому конец, поставив условие, что после подачи на ПУ кейс обязан был рассмотрен в течении 21 дня. Таким образом, очередь начала двигаться с конца, а начало было заморожено. Но потом это отменили из-за невозможности справиться с таким количеством кейсов.
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Сб 29 апр, 2023 12:29

Re: Еміграція, заробітчанство

Shaman писал(а):тут всі постійно один одного дурять - це далеко не так. порядних людей багато, й з кожним роком все більше - маю надію на це.

Цікаве спостереження, а куди по Вашому непорядні діваються? Вмирають? Чи становляться порядними?
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Сб 29 апр, 2023 12:57

akurt писал(а):Причина інша: кожна робота повинна мати винагороду.
Я з цим часто стикаюся: всі хочуть від мене отримати щось або даром, або безкоштовно.
Я перестав роздавати все даром та безкоштовно приблизно рік тому... Бо по відношенню до мене не пригадую чогось безкоштовного: всі цінять свою роботу на вагу золота та смарагдів.
Живу в Туреччині і надаю тепер виключно платні консультації телефоном.
Інколи дзвонять по трьох лініях одночасно. Інколи відволікають - а я за кермом...
Зранку вже було два дзвінка...
А я ще не снідав...

Я теж зауважив, що не зроблю лишнього руху, якщо він не дасть мені якогось доходу. Мабуть тому на роботу мене не хочуть брати?! 🤷‍♂️😎
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 29 апр, 2023 13:07

У rjkz как всегда точная и выверенная информация про визовые особенности.
Вот говоришь людям: учитесь. А они обвиняют в продаже межкомнатных дверей, ой, знаний.

rjkz! Мы с Вами станем сказочно богатыми: Вы будете торговать статусами в США, а я рассказывать, как ребенков отлать в обучение в США.
Бабло будет падать мешками: люди дело говорят…
Опыт у людей…

Блин, правда промашка вышла: и я и Вы уж все бесплатно рассказали… Беда. Не станем сказочно богатыми…
Поеду с горя на механическую мойку - прийдется потратить 40 лир (2€) из других источников прибыли… блин, промашка вышла…
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 29 апр, 2023 13:25

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt писал(а):Кожна квартира тепер з того газогону отримуватиме по 25 кубів газу безкоштовно щомісяця і ціна на інший газ тому буде низькою.

25 куб.м газу на квартиру - то і є гречка
Ще за рахунок державної компанії.
Denik

С нами с: 23.02.09
Благодарил (а): 694 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Сб 29 апр, 2023 14:34

BIGor писал(а):
  Shaman писал(а):тут всі постійно один одного дурять - це далеко не так. порядних людей багато, й з кожним роком все більше - маю надію на це.

Цікаве спостереження, а куди по Вашому непорядні діваються? Вмирають? Чи становляться порядними?

як би вам сказати BIGor.

в радянські часи більш-менш нормально жити чесно не вдавалося. тому кожен викручувався як міг.

гадаєте, звідки оці - "на работе ты не гость, унеси хотя бы гвоздь", "или нечего красть - кради время". як мені казав один водій - "ты не крал, ты просто поднимал, что плохо лежало". але потроху виростає покоління, яке може заробляти гроші не крадучи - сплата податків окрема тема, але рух є й тут.

вже немає необхідності красти, щоби просто жити. як там в той притчі - треба дочекатись, коли помре останній, хто жив у совку.

ми не дочекаємось, бо самі звідти родом :D
але ментальність вже різна - мені на щастя не довелося працювати у совку, ще вчився. але таке собі небагате життя з городами пам'ятаю добре. а деякі вже забули чи не знали, тому й розповідають, яка була зелена трава та яскраве сонце :D
Последний раз редактировалось Shaman Сб 29 апр, 2023 14:38, всего редактировалось 1 раз.
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Сб 29 апр, 2023 14:59

Denik писал(а):
  akurt писал(а):Кожна квартира тепер з того газогону отримуватиме по 25 кубів газу безкоштовно щомісяця і ціна на інший газ тому буде низькою.

25 куб.м газу на квартиру - то і є гречка
Ще за рахунок державної компанії.

В даному випадку краще по Турецьки давати ті 25 кубів, ніж як в нас пи** їх до власних карманів керівництвом всяких Нафтогазів ітд.
От взяти біографію успішного українця Бахматюк Олег Романович
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0 ... 0%B8%D1%87
В 2006 призначений заступником голови правління НАК «Нафтогаз України». Звільнений з НАК в січні 2007 р.

В 2006 викупив контрольні пакети облгазів: «Івано-Франківськгаз», «Львівгаз», «Закарпатгаз», «Чернівцігаз» та «Волиньгаз».
Воістину країна можливостей :D
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Сб 29 апр, 2023 15:52

Shaman писал(а):гадаєте, звідки оці - "на работе ты не гость, унеси хотя бы гвоздь", "или нечего красть - кради время". як мені казав один водій - "ты не крал, ты просто поднимал, что плохо лежало".
при совке всем внушали что собственность - коллективная, значит гвозди принадлежат народу, какое же тут воровство? народ брал своё. Воровство закономерное следствие запрета частной собственности. Если нет частной собственности, значит и воровства тоже нет. Откуда ему взятся.
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
  #<1 ... 643644645646647 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама