|
Sense Bank |
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Добавлено: Пн 01 май, 2023 09:16
для того, чтобы открыть конверт депо, сдав долл. которые есть на карте, надо заказывать наличные долл.?
-
andreyiskra
-
-
- С нами с: 28.01.15
-
-
-
-
Добавлено: Пн 01 май, 2023 09:20
Charter писал(а):Фактично Сенс з першого травня забрав у користувачів цифрової карти одну категорію кешбека. Якщо у клієнта цифорва карта, то без гаджета ти ніяк не розрахуєшься у магазинах. І зараз, коли ввели категорію кешбека "Оплата гаджетом", то клієнти фактично втратили одну "нормальну" категорію. Мабуть в банку почали економити на всьому. І приватизація державою за 1 гривну стає все ближчою...
Я перепрошую, а що саме ви вважаєте тут за нормальні категорії? Я перестав користуватись картками для оплат за товари та послуги Алли/Сєні ще восени. Будь що що тут пропонується можна знайти в інших банків як мінімум не гірша (я часто краще). Я пам'ятаю як востаннє (восени) мені було достатньо складно обрати 7 категорій з 10 запропонованих. Тому однією менше, однією більше - взагалі ніякої різниці. На моє переконання - програма кешбеку Алли/Сєні є наразі найгіршою з тих, що зараз пропонується "великими" банками. Тому не перейматесь - видаліть вашу цифрову картку з гугл- чи еппл-пею і для отримання кешбеку платіть чимось іншим.
-
Alien
-
-
- С нами с: 12.01.20
-
-
-
-
3
Добавлено: Пн 01 май, 2023 09:37
Alien писал(а): Charter писал(а):Я перепрошую, а що саме ви вважаєте тут за нормальні категорії?
У кожного своя історія...Нормальні категорії - те, що банк пропонує і для мене вони не перекриваються моїми картками інших банків. Тому, коли на рівному місці, просто так у клієнта забирають якусь "цукерку", це засмучує. А відкривати нові картки для кешбеку в якихсь "мінібанках" не хочеться, да просто їхати кудись у Київ у банк не хочеться...
-
Charter
-
-
- С нами с: 27.03.15
-
-
-
-
Добавлено: Пн 01 май, 2023 09:48
Что-то смузисты снова поломали в приложении. Задача - открыть валютный депозит за гривню на 3 месяца ("Прибутковий" или "Депозит з валютообміном" - неважно, и там и там одинаково). В приложении такой расчёт - 2673 доллара, 2.5% годовых.
Прогноз дохода (до налогообложения) если с капитализацией - $16,51, без капитализации - $18,13.
Как так получилось?!
-
maniachello
-
-
- С нами с: 25.03.08
-
-
-
-
1
1
Добавлено: Пн 01 май, 2023 10:01
Charter писал(а): Alien писал(а): Charter писал(а):Я перепрошую, а що саме ви вважаєте тут за нормальні категорії?
У кожного своя історія...Нормальні категорії - те, що банк пропонує і для мене вони не перекриваються моїми картками інших банків. Тому, коли на рівному місці, просто так у клієнта забирають якусь "цукерку", це засмучує. А відкривати нові картки для кешбеку в якихсь "мінібанках" не хочеться, да просто їхати кудись у Київ у банк не хочеться...
Згоден. Тут кожному своє. Єдине що хочу сказати - в дуже багато невеликих "кешбечних" банків вже давно нікуди їхати не треба. Ви ж я бачу вмієте користeватись NFC - бо випускали тут віртуальну картку. Я в минулому році відкрив собі таким чином Wincard від Піреусу - хоча до найближчого відділення більше 70 км їхати. У Піреуса кешбек 2% практично на усі самі популярні категорії - чого ви в Менсі не побачите ніколи. Крім того дистанційно відкривав картки Спортбанку, Ізі-банку, Глобуса, - звичайно Моні (але ними теж давно не користуюсь) - це все де кешбек дають реальними грішми. А ще відкривав свого часу БВР - там балами які можна отоварити у сільпо. Тому було б бажання - і можна нікуди не їхати. А Сєня нехай зі своїми горіхами йде куди подалі 
-
Alien
-
-
- С нами с: 12.01.20
-
-
-
-
3
Добавлено: Пн 01 май, 2023 10:52
Банк ще колишній первомай святкує. Відсотки по валютному вкладу нарахував, але забув виплатити. Р.S. По грн - виплатив.
-
lel
-
-
- С нами с: 10.12.13
-
-
-
-
Добавлено: Пн 01 май, 2023 11:11
Здравствуйте, а подскажите закачивается депо , буду перевклвадывать , но в приложении сейчас сделали если сумма больше 400к то процент 17% ....это как считается общая ставка или индивидуальные условия и попадают ли они по ФГВО?
-
diplomnet
-
-
- С нами с: 03.03.14
-
-
-
-
Добавлено: Пн 01 май, 2023 11:30
lel Наразі не до святкувань😅 Щодо виплати, то уточнив у колег, ніяких проблем зараз не спостерігається і все б мало коректно виплатитись. Виплати точно ще не було ? Можливо не помітили її 🤔
/Андрій
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- С нами с: 18.02.13
-
-
-
-
2
2
2
Добавлено: Пн 01 май, 2023 11:34
Attention! Є важливі зміни в Cash’U
1. Відсоток кешбеку по дебеткам та Хамелеону буде вище аніж за кредиткою
2. Збільшиться кількість запропонованих категорій для статусів, а саме обрати можна:
"Новачок" — 2 з 6 "Юзер" — 2 з 7 Фоловер — 3 з 7 "Просунутий" — 3 з 8 Фанат — 4 з 8 "Знавець" — 4 з 9
3. Новий 11-ий статус «Сенсей», який має додаткову категорію «За оплату гаджетами» та дозволяє обрати 7 з 12 категорій.
4. Токенізовані операції відтепер окрема категорія:
• Власникам статусів від “Новачка” до “Гуру” — лише якщо оберуть такі операції як одну із доступних категорій місяця.
• “Сенсеям” — автоматично увімкнеться бонусною (восьмою) категорією, якщо оберуть свої категорії в конкретному місяці
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- С нами с: 18.02.13
-
-
-
-
2
2
2
Добавлено: Пн 01 май, 2023 11:53
Sense Bank писал(а):lel Наразі не до святкувань😅 Щодо виплати, то уточнив у колег, ніяких проблем зараз не спостерігається і все б мало коректно виплатитись. Виплати точно ще не було ? Можливо не помітили її 🤔 /Андрій
та да по валютным % сегодня загадочно... по одному акку выплачено, а по второму акку начислено, но не выплачено.
-
flysoulfly
-
-
- С нами с: 13.01.09
-
-
-
-
1
|
|
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы:
Ірина_, ShtormK, Модератор