Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Щодо ситуації навколько Альфи-Сенса, я так скажу. В липні всю валюту з банку приберу, а гривнею... гривнею можна погратися. Якщо що... віддадуть. Це дуже коротко, але, сподіваюсь, зрозуміло.
Я вже багато років клієнт цього банку, і, не дивлячись на численні "факапи", мені він завжди подобався. Проте... всьому гарному рано чи пізно настає кінець. На жаль.
Искатель написав:Щодо ситуації навколько Альфи-Сенса, я так скажу. В липні всю валюту з банку приберу, а гривнею... гривнею можна погратися. Якщо що... віддадуть. Це дуже коротко, але, сподіваюсь, зрозуміло.
Я вже багато років клієнт цього банку, і, не дивлячись на численні "факапи", мені він завжди подобався. Проте... всьому гарному рано чи пізно настає кінець. На жаль.
Искатель написав:Щодо ситуації навколько Альфи-Сенса, я так скажу. В липні всю валюту з банку приберу, а гривнею... гривнею можна погратися. Якщо що... віддадуть. Це дуже коротко, але, сподіваюсь, зрозуміло.
Так нащо тримати під 2% якщо є 10%
Не зрозумів, про що Ви. Щодо валюти - мав на увазі трирічний депозит, який от-от закінчиться.
Так нащо тримати під 2% якщо є 10%
Не зрозумів, про що Ви. Щодо валюти - мав на увазі трирічний депозит, який от-от закінчиться.
AZTECA написав:Есть ли какие-то комиссии при пополнении открытого в Sense SuperApp долларового депозита Швидкий наличными через кассу? И нет ли ограничения по сумме?
Комисов за внесение валюты Алка сроду не брала. На второй вопрос исчерпывающе отвечает страница депозита:
Максимальна сума 20 000 000 UAH 1 000 000 USD Поповнення допускається без обмежень, мін. сума 1 UAH / 1 USD
Т.е. "ограничений по сумме нет", но есть минимум и максимум позволенного.
vitaliian написав:Загребельська: Стосовно Фрідмана є санкції, сподіваюся, що парламент скоро прийме закон і нарешті почнеться процес націоналізації «Альфа-банку»
Загребельська сподівається, що парламент скоро прийме закон і нарешті почнеться процес націоналізації «Альфа-банку». Зараз законопроєкт на другому читанні і його треба прийняти, тому що за чинним законодавством можна націоналізувати лише банк, який має проблеми з ліквідністю.
Націоналізація - це один з можливих сценаріїв. Ми до нього готові і він для клієнтів пройде непомітно, швидше за все, оскільки має вплив тільки на акціонерів ^Богдан