Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:локація, "біля окружної", щось на кшталт Борщагівки
викончона труъ кавалірка (партер, тобто напівцоколь із клумбою), 21м2, за 59Куе за сьогоднішим курсом 4.15
Краще не писати дурню, якщо не розумієте що до чого у цьому місті.
А що не так? Це будинок в приватному секторі, Флай на такому знається) І у мене, як у людини, яка обходила все у вказаному районі нозями, те саме враження. Культурніше вцілому, але для Кракова це така сама срака, як і оте флаєве на Теремках. Ну хіба що пансьтво не так нахабно вхерачило той апартаментовець, як київські нахалбудівці.
Faceless написав:Ваші забаганки раніше включали ще й наявність парку у пішій доступності і вимоги до планування. І судячи з вашої дискусії з Гастарбайтером свою "квіточку" ви й в Кракові ще не знайшли. А як знайдете, певен, цінник буде добре якщо 200к ойро, як би не 300к. "Шлак" будують майже всюди, але критерій того зовсім не повеховість.
Ось перша ліпша об'ява яка попалась під руку - правда трьошка, а не двушка 170 куе. Це що попалося під руку. Трамвай 11 хв, парк 20 хв, бєдронка 9 хв, ТРЦ - 14 хв.
3к на 61 м2 - відповідно, кімнати крихітні (нажаль, схема без метражу). Як на мене, це площа для невеликої 2к. Вид вікна в вікна. Ремонт дуже на любителя. Подивився на мапу - мабуть, в автора своєрідне розуміння "центральної частини міста". Поки що залишаюся при думці, що з вашим райдером квіточка буде від 200к ойро
вище оригінальне повідомлення
Gastarbaiter написав:
flyman написав:локація, "біля окружної", щось на кшталт Борщагівки
викончона труъ кавалірка (партер, тобто напівцоколь із клумбою), 21м2, за 59Куе за сьогоднішим курсом 4.15
Краще не писати дурню, якщо не розумієте що до чого у цьому місті.
може і помилився, більше схоже на ПОХ, тільки трохи нижче
Трибека там в ту ціну (170 куе) купував стояк круш. Але BIGor "КРЖН недосяжно переоцінений".
клацніть на посилання, можна і не читати, достатньо гланути на фото, ліпше 1000 слів
нахалбуд в ПС Жулян відпочиває.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 03 тра, 2023 22:25, всього редагувалось 2 разів.
gonchik74 написав:А що не так? Це будинок в приватному секторі, Флай на такому знається) І у мене, як у людини, яка обходила все у вказаному районі нозями, те саме враження. Культурніше вцілому, але для Кракова це така сама срака, як і оте флаєве на Теремках. Ну хіба що пансьтво не так нахабно вхерачило той апартаментовець, як київські нахалбудівці.
Поняття "срака" досить умовне і для кожної людини буде відрізнятися. Я, наприклад, вважаю "сракою" центр міста, бо там неможливо нормально жити через низку причин. А комусь усе, що за 2-ю обводницею, буде "сракою". Теж на мою думку на декілька найближчих років "сракою" є північна частина міста, а комусь там подобається. Комусь треба тиша та природа, а комусь близкість до трамвая. Якби я обирав між цим будинком та, наприклад, Кроводжею, то, безумовно, обрав би його. А найдорожчий район взагалі Звєжинець, який теж виглядає як "срака" за цією класифікацією.
gonchik74 написав:А що не так? Це будинок в приватному секторі, Флай на такому знається) І у мене, як у людини, яка обходила все у вказаному районі нозями, те саме враження. Культурніше вцілому, але для Кракова це така сама срака, як і оте флаєве на Теремках. Ну хіба що пансьтво не так нахабно вхерачило той апартаментовець, як київські нахалбудівці.
Поняття "срака" досить умовне і для кожної людини буде відрізнятися. Я, наприклад, вважаю "сракою" центр міста, бо там неможливо нормально жити через низку причин. А комусь усе, що за 2-ю обводницею, буде "сракою". Теж на мою думку на декілька найближчих років "сракою" є північна частина міста, а комусь там подобається. Комусь треба тиша та природа, а комусь близкість до трамвая. Якби я обирав між цим будинком та, наприклад, Кроводжею, то, безумовно, обрав би його. А найдорожчий район взагалі Звєжинець, який теж виглядає як "срака" за цією класифікацією.
Кроводжа не подобається? Мені дуже зайшов район що подалі - Броновіце - але там мало нового житла + все дуже дорого в порівнянні з іншими районами.
flyman написав:може і помилився, більше схоже на ПОХ, тільки трохи нижче
клацніть на посилання, можна і не читати, достатньо гланути на фото, ліпше 1000 слів
нахалбуд в ПС Жулян відпочиває.
Ви там були? Можливо, за краківськими мірками, це і є "бетонні джунглі", але насправді враження скоріш як у районі радянських 9-поверхівок. Не в сенсі стилістики, а в сенсі того, як ти себе відчуваєш поміж цими будинками. Так, ти не бачиш верхівки Татр за 40 км у сонячний день, але і не відчуваєш себе мурахою. Тільки з парковкою дупа, треба місце у гаражі купувати.
BIGor написав:Кроводжа не подобається? Мені дуже зайшов район що подалі - Броновіце - але там мало нового житла + все дуже дорого в порівнянні з іншими районами.
На Кроводжі тісно, вулиці з одностороннім рухом, машину нема де ставити, студенти, вболювальники вгашені в дні футбола. Броновіце вже краще в цьому сенсі. От тільки з парками там якось не дуже склалося (що дивно для Кракова).
BIGor написав:Кроводжа не подобається? Мені дуже зайшов район що подалі - Броновіце - але там мало нового житла + все дуже дорого в порівнянні з іншими районами.
Вибір району Bronowice підтримую, бував там багато разів. Серед переваг - траса на Katowice, ландшафтний парк та близкість до аеропорту Кракова. Місця красиві. В центрі Кракова Ви навряд чи будете бувати часто: пару раз відвідаєте Zamek Królewski na Wawelu - більше набридне. Приємні родзинки - автотраси на Chyżne (Словаччина) та на Zakopane. Якщо остаточно не вирішили саме з Краковом - рекомендую Bielsko-Biała: сам там розглядав варіант купівлі НОВОГО (тоді було здається по 1200 євро за кв. м.). Собі дивився щось приблизно таке:
akurt написав:Серед переваг - траса на Katowice, ... та близкість до аеропорту Кракова.
Траса, якою через вартість проїзду та постійні пробки місцеві майже не їздять (дорогами через села буде майже то саме). А у літаків глісада саме над цим районом.
Ідеальних районів мало на світі. Ніколи не бачив проблем на трасі А4. Хоча все може бути… За даними Google Maps на трасі А4 є зараз несуттєвий затор тільки біля Пункту оплати в Balice. Сьогодні на 147 км орієнтовно об 10-00 була аварія, вже все ОК. Ось повідомлення поліції: «AKTUALIZACJA godz. 11.05 Ruch na dwóch pasach autostrady A4 został przywrócony. Czynności w związku ze zdarzeniem prowadzone są na pasie awaryjnym.» Якщо у людини дійсно немає 10 злотих на оплату (Opłata dla płatności automatycznych: A4Go, videotolling, за готівку 13), є альтернативна траса 94, правда їхати на 1/2 годину довше. Є приємний бонус: радар в районі Boleslaw. Для тих, хто хоче економити. Злітно-посадкові смуги аеропорту Кракова мають напрямок, НЕ спрямований на той мікрорайон - орієнтація смуг - південний захід - північний схід. За цим критерієм де не треба селитися, так то в Києві: як там заходили на посадку літаки в Жуляни - по дахам будинків, чи може я помиляюсь?
Ну а для себе я й дивився Bielsko Biala - тому і як варіант рекомендував.