Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 686687688689690 ... 1062>
Повідомлення Додано: Вів 02 тра, 2023 19:55

Faceless написав:Тірана, Албанія, новобудова :mrgreen:Зображення

Нажаль так багато де будують. Чим східніше та південніше - тим такого більше. Є міста-жахів де просто по-іншому і не будують. Типу Каїру.
Нажаль чим країна бідніша, тим менше у людей розуміння, смаку та дісципліни. А можливо і навпаки: чим менше у людей розуміння, смаку та дісципліни - тим країна бідніша.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 02 тра, 2023 20:22

Не все так погано в Албанії: рекомендую подивитися чергову подорож на мотоциклі киянина, який проїхав на мотоциклі Хонда з десяток країн Європи - серія про Албанію.
Неймовірно красива гірська країна - але в кінці він говорить (на 19:45), що скільки не мандрував країнами - але такої забрудненої сміттям країни не зустрічав...
https://www.youtube.com/watch?v=AEzQTSrGj6E
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1452 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 02 тра, 2023 23:36

Єгипет-громадянство дешевше чим було

flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 03 тра, 2023 10:54

А караван іде: позавчора президент країни, який приймає участь у виборах 14 травня, зібрав в Анталії мітинг в 100 000 прихильників.
Але вчора було ще цікавіше: в 3-х годинах від Анталії є велике місто Конья - я через нього проїжджаю декілька разів на рік по дорозі в гірськолижний центр Kayseri-Erciyes. На мітингу було 140 000 прихильників. Була дуже довга - я перечитав текст та реально здивувався різнобічним напрямам - промова, та звернув увагу на найцікавіше для України:

- на всесвітній виставці авіаційної техніки в Стамбулі на днях підписано три нові Угоди по поставці безпілотників "Байрактар" в Україну. Деталі не розголошуються - і дуже мудро.
- запущено в серійне виробництво танк "Altay" (не має відношення до назви російської місцевості) – перспективний турецький основний бойовий танк. Перший зразок танка було представлено 11 травня 2011 року. «Алтай» має замінити німецькі "Леопард 1", "Леопард 2" і американські M48 і M60, які використовуються нині турецькою армією. Дивись, і в Україну попадуть...
- спущено на воду та введено в експлуатацію єдиний в світі корабель - носій безпілотних летальних апаратів - флагман ВМС TCG Anadolu. Такого немає ні в кого в світі!
https://www.youtube.com/watch?v=Q5qJx0xkBW0
- вчора вперше вивели національний бойовий літак "п"ятого покоління" KAAN з ангару та здійснили перший запуск. Ех, Україні такі б... хоча б штук 100...
https://www.youtube.com/watch?v=AbIHW7MxvgY
В минулому році я "випавдково" попав на території найбільшої в Туреччині бази повітряного військового флоту в місті Кайсері та зробив декілька фото... Тут мене помітили та почали до мене бігти військові - я реально сильно злякався, плигнув в авто та тікав швидко, видалив всі фото із смартфона. Реально злякався...
- перший у Туреччині надзвуковий реактивний ЛЕГКИЙ БОЙОВИЙ літак HÜRJET злетів, вперше випустивши в повітря ударний вертоліт важкого класу Atak-2. Ех, таких би українським бійцям, теж штук 100...
https://www.youtube.com/watch?v=hTK_o4Tq_cU

P.S. Вчора на трасі "Анталія-Конья" було відкрито один з найдовших тунелів в Туреччині - більше 5 км. Спорудження було з 2013 року, скорочує шлях до міста Конья до 2,5 годин у часі замість нинішніх 4-х... В минулу неділю я був перед порталами тунелю - там 2 труби - по 2 полоси в кожному напрямку...
Поросятина... ох, поросятина...
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1452 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 03 тра, 2023 11:43

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

flyman
Насправді, маємо визнати, що тут Бігор якраз послідовний.
Те що в Києві не взяли - давно озвучений аргумент, бюджет не встигав за вартістю бажаного, але ж це не означає, що його не було. Можливо, під 100 куо наскирдували.
В Поляндії - не пригадую, щоб Бігор для себе розраховував на іпотеку, тому теж немає протиріччя.
Щоправда, думаю, що при еквівалентних забаганках, на які не вистачило в Києві, в Кракові цінник буде х2, і іпотека буде доцільним кроком.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8235 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 03 тра, 2023 12:26

Faceless написав:Щоправда, думаю, що при еквівалентних забаганках, на які не вистачило в Києві, в Кракові цінник буде х2, і іпотека буде доцільним кроком.

Насправді тут дуже мало будують шлаку такого як в Києві. В основному ЖК до 5-7 поверхів з підземним паркінгом, однакові двері, ліфт у паркінг. В Києві це хіба що ЖК Ліпінка (але не знаю чи є там підземні паркінги) або Файна Таун та частина де низька забудова. Тому цінник явно не х2.
BIGor

Подякував: 1463 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 тра, 2023 12:46

BIGor написав:
  Faceless написав:Щоправда, думаю, що при еквівалентних забаганках, на які не вистачило в Києві, в Кракові цінник буде х2, і іпотека буде доцільним кроком.

Насправді тут дуже мало будують шлаку такого як в Києві. В основному ЖК до 5-7 поверхів з підземним паркінгом, однакові двері, ліфт у паркінг. В Києві це хіба що ЖК Ліпінка (але не знаю чи є там підземні паркінги) або Файна Таун та частина де низька забудова. Тому цінник явно не х2.

Хіба в закраківських іпенях (за окружною):

https://www.otodom.pl/pl/oferta/3-pokojowe-53m2-z-tarasem-stawowa-ID4l3U8
3 pokojowe - 53m2 z tarasem - Stawowa
25 000 zł
13 679 zł/m

BEZPOŚREDNIO 4 pok. idealne dla rodziny bez PCC
https://www.otodom.pl/pl/oferta/bezposrednio-4-pok-idealne-dla-rodziny-bez-pcc-ID4l2Jk
540 000 zł
8 500 zł/m²

Нова Гута (їх ДРВЗ), уже за лям злотих
https://www.otodom.pl/pl/oferta/aleja-pokoju-gotowe-do-zamieszkania-69-m2-ID4l6iy
Aleja Pokoju|Gotowe do zamieszkania|69 m2
999 000 zł
14 478 zł/m²
Востаннє редагувалось flyman в Сер 03 тра, 2023 12:54, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 03 тра, 2023 12:54

BIGor написав:

Ваші забаганки раніше включали ще й наявність парку у пішій доступності і вимоги до планування.
І судячи з вашої дискусії з Гастарбайтером свою "квіточку" ви й в Кракові ще не знайшли. А як знайдете, певен, цінник буде добре якщо 200к ойро, як би не 300к.
"Шлак" будують майже всюди, але критерій того зовсім не повеховість.
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 03 тра, 2023 13:28

Faceless написав:
BIGor написав:

Ваші забаганки раніше включали ще й наявність парку у пішій доступності і вимоги до планування.
І судячи з вашої дискусії з Гастарбайтером свою "квіточку" ви й в Кракові ще не знайшли. А як знайдете, певен, цінник буде добре якщо 200к ойро, як би не 300к.

Ось перша ліпша об'ява яка попалась під руку - правда трьошка, а не двушка https://www.otodom.pl/pl/oferta/os-avia ... 4hyIQ.html
170 куе. Це що попалося під руку. Трамвай 11 хв, парк 20 хв, бєдронка 9 хв, ТРЦ - 14 хв.
BIGor

Подякував: 1463 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 тра, 2023 13:52

BIGor написав:
  Faceless написав:
BIGor написав:[quote="5572956:Faceless"]
Щоправда, думаю, що при еквівалентних забаганках, на які не вистачило в Києві, в Кракові цінник буде х2, і іпотека буде доцільним кроком.

Ось перша ліпша об'ява яка попалась під руку - правда трьошка, а не двушка https://www.otodom.pl/pl/oferta/os-avia ... 4hyIQ.html
170 куе. Це що попалося під руку. Трамвай 11 хв, парк 20 хв, бєдронка 9 хв, ТРЦ - 14 хв.[/quote]

3к на 61 м2 - відповідно, кімнати крихітні (нажаль, схема без метражу). Як на мене, це площа для невеликої 2к. Вид вікна в вікна. Ремонт дуже на любителя. Подивився на мапу - мабуть, в автора своєрідне розуміння "центральної частини міста".
Поки що залишаюся при думці, що з вашим райдером квіточка буде від 200к ойро
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 686687688689690 ... 1062>
Форум:
+ Додати