Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Краще не писати дурню, якщо не розумієте що до чого у цьому місті.
А що не так? Це будинок в приватному секторі, Флай на такому знається) І у мене, як у людини, яка обходила все у вказаному районі нозями, те саме враження. Культурніше вцілому, але для Кракова це така сама срака, як і оте флаєве на Теремках. Ну хіба що пансьтво не так нахабно вхерачило той апартаментовець, як київські нахалбудівці.
Faceless написав:Ваші забаганки раніше включали ще й наявність парку у пішій доступності і вимоги до планування. І судячи з вашої дискусії з Гастарбайтером свою "квіточку" ви й в Кракові ще не знайшли. А як знайдете, певен, цінник буде добре якщо 200к ойро, як би не 300к. "Шлак" будують майже всюди, але критерій того зовсім не повеховість.
Ось перша ліпша об'ява яка попалась під руку - правда трьошка, а не двушка https://www.otodom.pl/pl/oferta/os-avia ... 4hyIQ.html 170 куе. Це що попалося під руку. Трамвай 11 хв, парк 20 хв, бєдронка 9 хв, ТРЦ - 14 хв.
3к на 61 м2 - відповідно, кімнати крихітні (нажаль, схема без метражу). Як на мене, це площа для невеликої 2к. Вид вікна в вікна. Ремонт дуже на любителя. Подивився на мапу - мабуть, в автора своєрідне розуміння "центральної частини міста". Поки що залишаюся при думці, що з вашим райдером квіточка буде від 200к ойро
вище оригінальне повідомлення
Gastarbaiter написав:
flyman написав:локація, "біля окружної", щось на кшталт Борщагівки
gonchik74 написав:А що не так? Це будинок в приватному секторі, Флай на такому знається) І у мене, як у людини, яка обходила все у вказаному районі нозями, те саме враження. Культурніше вцілому, але для Кракова це така сама срака, як і оте флаєве на Теремках. Ну хіба що пансьтво не так нахабно вхерачило той апартаментовець, як київські нахалбудівці.
Поняття "срака" досить умовне і для кожної людини буде відрізнятися. Я, наприклад, вважаю "сракою" центр міста, бо там неможливо нормально жити через низку причин. А комусь усе, що за 2-ю обводницею, буде "сракою". Теж на мою думку на декілька найближчих років "сракою" є північна частина міста, а комусь там подобається. Комусь треба тиша та природа, а комусь близкість до трамвая. Якби я обирав між цим будинком та, наприклад, Кроводжею, то, безумовно, обрав би його. А найдорожчий район взагалі Звєжинець, який теж виглядає як "срака" за цією класифікацією.
gonchik74 написав:А що не так? Це будинок в приватному секторі, Флай на такому знається) І у мене, як у людини, яка обходила все у вказаному районі нозями, те саме враження. Культурніше вцілому, але для Кракова це така сама срака, як і оте флаєве на Теремках. Ну хіба що пансьтво не так нахабно вхерачило той апартаментовець, як київські нахалбудівці.
Поняття "срака" досить умовне і для кожної людини буде відрізнятися. Я, наприклад, вважаю "сракою" центр міста, бо там неможливо нормально жити через низку причин. А комусь усе, що за 2-ю обводницею, буде "сракою". Теж на мою думку на декілька найближчих років "сракою" є північна частина міста, а комусь там подобається. Комусь треба тиша та природа, а комусь близкість до трамвая. Якби я обирав між цим будинком та, наприклад, Кроводжею, то, безумовно, обрав би його. А найдорожчий район взагалі Звєжинець, який теж виглядає як "срака" за цією класифікацією.
Кроводжа не подобається? Мені дуже зайшов район що подалі - Броновіце - але там мало нового житла + все дуже дорого в порівнянні з іншими районами.
клацніть на посилання, можна і не читати, достатньо гланути на фото, ліпше 1000 слів
нахалбуд в ПС Жулян відпочиває.
Ви там були? Можливо, за краківськими мірками, це і є "бетонні джунглі", але насправді враження скоріш як у районі радянських 9-поверхівок. Не в сенсі стилістики, а в сенсі того, як ти себе відчуваєш поміж цими будинками. Так, ти не бачиш верхівки Татр за 40 км у сонячний день, але і не відчуваєш себе мурахою. Тільки з парковкою дупа, треба місце у гаражі купувати.
BIGor написав:Кроводжа не подобається? Мені дуже зайшов район що подалі - Броновіце - але там мало нового житла + все дуже дорого в порівнянні з іншими районами.
На Кроводжі тісно, вулиці з одностороннім рухом, машину нема де ставити, студенти, вболювальники вгашені в дні футбола. Броновіце вже краще в цьому сенсі. От тільки з парками там якось не дуже склалося (що дивно для Кракова).
BIGor написав:Кроводжа не подобається? Мені дуже зайшов район що подалі - Броновіце - але там мало нового житла + все дуже дорого в порівнянні з іншими районами.
Вибір району Bronowice підтримую, бував там багато разів. Серед переваг - траса на Katowice, ландшафтний парк та близкість до аеропорту Кракова. Місця красиві. В центрі Кракова Ви навряд чи будете бувати часто: пару раз відвідаєте Zamek Królewski na Wawelu - більше набридне. Приємні родзинки - автотраси на Chyżne (Словаччина) та на Zakopane. Якщо остаточно не вирішили саме з Краковом - рекомендую Bielsko-Biała: сам там розглядав варіант купівлі НОВОГО (тоді було здається по 1200 євро за кв. м.). Собі дивився щось приблизно таке: https://www.otodom.pl/pl/oferta/apartam ... 2a-ID4bi8n
akurt написав:Серед переваг - траса на Katowice, ... та близкість до аеропорту Кракова.
Траса, якою через вартість проїзду та постійні пробки місцеві майже не їздять (дорогами через села буде майже то саме). А у літаків глісада саме над цим районом.
Ідеальних районів мало на світі. Ніколи не бачив проблем на трасі А4. Хоча все може бути… За даними Google Maps на трасі А4 є зараз несуттєвий затор тільки біля Пункту оплати в Balice. Сьогодні на 147 км орієнтовно об 10-00 була аварія, вже все ОК. Ось повідомлення поліції: «AKTUALIZACJA godz. 11.05 Ruch na dwóch pasach autostrady A4 został przywrócony. Czynności w związku ze zdarzeniem prowadzone są na pasie awaryjnym.» Якщо у людини дійсно немає 10 злотих на оплату (Opłata dla płatności automatycznych: A4Go, videotolling, за готівку 13), є альтернативна траса 94, правда їхати на 1/2 годину довше. Є приємний бонус: радар в районі Boleslaw. Для тих, хто хоче економити. Злітно-посадкові смуги аеропорту Кракова мають напрямок, НЕ спрямований на той мікрорайон - орієнтація смуг - південний захід - північний схід. За цим критерієм де не треба селитися, так то в Києві: як там заходили на посадку літаки в Жуляни - по дахам будинків, чи може я помиляюсь?
Ну а для себе я й дивився Bielsko Biala - тому і як варіант рекомендував.