Дюрі-бачі написав:Мій прогноз не змінний: в цьому році відіб'ємо Запорізьку і Херсонську області. Крим довго доведеться тримати в осадою
Моє бачення: це не прогноз, а найкращий варіант серед реально можливих.
- вихід на лінію-24 (не забуваємо про окуповану частину Харківської області) - за винятком донбасу, де встановлюється корейський варіант вздовж нинішньої лінії фронту, з міжнародними спостерігачами. Що далі - "час покаже". - зняття морської блокади та забезпечення вільного проходу цивільних суден через Керченську протоку. - допомога дружніх країн у відновленні України. Про "російські репарації" навіть смішно говорити; як там викрутиться Захід щодо заморожених активів - його справа, але юридично це глухий кут.
При цьому:
- Україна формально "забуває" про НАТО, але без жодних обмежень щодо постачання зброї від дружніх країн та інших форм співробітництва. - вирішення проблем Криму відкладається на невизначений (чи умовно визначений) термін. Також вирішується питання про (платне) водопостачання Криму. Ані пуйло, ані його "преємники" не віддадуть Крим з військовою базою (найкращий, але дуже малореальний - "варіант Гуантанамо").
"Гарантії" ? В даному випадку єдині дієві гарантії - це домовленість типу Англія+Франція - Польща(1938). Все інше - глибока стурбованість та заклики проти ескалації.
Танки Leopard 1, которые передают Дания и Германия, будут готовы к развертыванию в Украине до 1 июня.
Об этом со ссылкой на исполняющего обязанности министра обороны Дании Троэльса Лунда Поульсена сообщает телеканал TV2.
Всего Дания и Германия передадут Украине 80 танков Leopard 1 - этого количества хватит на укомплектование двух танковых батальонов.
Сейчас украинские военнослужащие в Германии проходят обучение на танках Leopard 1. Сообщается, что подготовка займет примерно месяц.
Поульсен также отметил, что, несмотря на то, что танки Leopard 1 являются менее современными и эффективными, чем Leopard 2, украинские военные могут получить от них пользу.
«Они имеют очень хорошую огневую мощь и способны хорошо ориентироваться на местности. И последнее, но не менее важное — это очень большое количество, а украинцам нужно очень большое количество танков», — отметил он.
Напомним, в феврале Нидерланды вместе с Германией и Данией анонсировали планы передать Украине 100 танков Leopard 1, которые будут отправлены после приведения в надлежащее техническое состояние.
Hotab написав:Чи будуть вони проявляти самопожертву і рішучість
Звичайно що будуть)) - для цього солдатам і поврізали премії))
Hotab написав:Зараз для 50 треба але бути за 5-10км від нуля.
От ще 3міс тому за 5-10км від нуля платили 113Кгрн, а зараз 50. Це перемога!)) Хтось "дуже розумно" придумав за декілька місяців перед контрнаступом обрізати більше, ніж на половину загальну зарплатню воїнів! (це майже так, як би зараз/перед контрнаступом продали половину всіх боєприпасів) ))
Востаннє редагувалось Успіх в П'ят 05 тра, 2023 22:42, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі написав:Мій прогноз не змінний: в цьому році відіб'ємо Запорізьку і Херсонську області. Крим довго доведеться тримати в осадою
Моє бачення: це не прогноз, а найкращий варіант серед реально можливих.
- вихід на лінію-24 (не забуваємо про окуповану частину Харківської області) - за винятком донбасу, де встановлюється корейський варіант вздовж нинішньої лінії фронту, з міжнародними спостерігачами. Що далі - "час покаже". - зняття морської блокади та забезпечення вільного проходу цивільних суден через Керченську протоку. - допомога дружніх країн у відновленні України. Про "російські репарації" навіть смішно говорити; як там викрутиться Захід щодо заморожених активів - його справа, але юридично це глухий кут.
При цьому:
- Україна формально "забуває" про НАТО, але без жодних обмежень щодо постачання зброї від дружніх країн та інших форм співробітництва. - вирішення проблем Криму відкладається на невизначений (чи умовно визначений) термін. Також вирішується питання про (платне) водопостачання Криму. Ані пуйло, ані його "преємники" не віддадуть Крим з військовою базою (найкращий, але дуже малореальний - "варіант Гуантанамо").
"Гарантії" ? В даному випадку єдині дієві гарантії - це домовленість типу Англія+Франція - Польща(1938). Все інше - глибока стурбованість та заклики проти ескалації.
"Батько та лікарі за місцем проживання дуже здивувалися діагнозу "рак", який військовослужбовець встановив своєму батькові"
Там же и полное видео, а не обрезанное, как в вашей ссылке.
Кстати, видео было выложено 14 апреля, в эти дни была дождливая погода. У вас тоже такое чистое обмундирование и обувь во время дождей, как у этих обоих, которые по их словам, находятся в этот день в Бахмуте?
Хмммммм, дивно... Я хотів щоб мій допис прокоментували, а не якесь відео з тік-тока, яке я просто "в догонку" прикріпив, яке мені просто випадково попалось у тіктоці.
То будуть коменти до мого допису про "все правильно зробили, то тепер і від солдат можна вимагати ого-гооооо!!!")))