це наче і є максимум по цій карті
|
|
![]() Яким чином? В додатку немає можливості перекинути ліміт з Хам-ону. Через сапорт чи персвумен? І немає sens'у платити 100 грн на Реді, тому що є інші кредитки з безкоштовним грейсом і норм кешбеком, і треба кожного місяця витрачати багато з Реду, навіть якщо немає потрібних категорій. І шо? Максимальний ліміт сумарно по всім картам зараз до 20к. ![]() Re: Sense BankВідповідь була, щодо Хамелеона по якому максимальний кред.ліміт до 30тис. (з 24.02.2022 нових кред.лімітів по даній картці не дають). Максимальний кред.ліміт сумарно по всіх картках також більший за 20тис. ![]()
Максимальний ліміт в 20 000грн був на початку військового стану, зараз вже таке обмеження прибрали. Перенести ліміт можливо в Sense, треба натиснути на "Збільшити кредитний ліміт" і одночасно зменшити на хамелеоні та збільшити на ред. Проте для хамелеону цей сервіс дійсно недоступний.( Зараз взяв на уточнення чи можемо зараз в чаті приймати такі звернення, постараюсь протягом дня повернутися ^Богдан
![]() Окей, чому тоді в мене до сих пір сумарний ліміт 20к, при тому, що до війни було більше 100к на 3 кредитках з максимальним лімітом 30к на Хам-оні. Я не списував борг по програмі 80/20, до сих пір користуюся Редом/Ворлдом/Хам-оном, чому мені не поновлюють ліміт? Чи може в такому випадку варто закрити абсолютно всі рахунки в банку і прийти потім знову? ![]()
Думаю Ваша помилка в цьому питанні лежить в площині того, що ви намагаєтесь зрозуміти дії банків користуючись логікою. Дуже часто якраз логіка в діях банків взагалі і при виділенні (збільшені) кредитних лімітів на жаль відсутня. Вірніше вона то може і є, але її пріорітет при оцінці Вас знаходится десь на 115 місці після не логічних з точки зору нормальної людини факторів. Адже ви знайомі з казочкою про "більше 1000 факторів" що впливають на ліміт, яку так полюбляють розповідати служби підтримки різних банків? Оце воно і є - коли банк з врахуванням чиєїсь збоченої уяви нормальним клієнтам ліміт не дає. Ну і клієнт я вважаю має відповідати взаємністю. Припиняйте користатися Редом/Ворлдом/Хам-оном - нехай Сєня трохи подумає над своєю поведінкою ![]() ![]()
Рік тому зменшували ліміти по мірі погашення боргів, тому у багатьох нижче 20к ліміт і не опускався. Також частково повертали їх (не до довоєнного рівня, але трішки збільшитися ліміт міг). Зараз пропозиції можуть бути від банку на збільшення ліміту/на нову картку з лімітом, але якщо "все закрити і відкрити знову", то обіцяти, що буде навіть 20к не можу.( Поступово кредитування відновлюється: раніше повернули споживчі кредити, нещодавно з'явилась змога подати запит на кредит готівкою на лінії/у відділенні, якщо немає пропозиції в Sense. Можливо, скоро з'явиться таке і по кредиткам, але без строків ![]() ^Богдан
![]() Alien, та я це все прекрасно знаю, ще з часів, коли мені ТАС зробив купу відлупів з 0 на Б5, при тому, що інші банки давали багато.
Sense Bank, бла-бла-бла. Купа безглуздого тексту без якоїсь користі для клієнта. Який ще кредит готівкою? Тут культурний форум, а не якась наливайка на базарі. Коротше, треба закривати всі кредитки тут в такому випадку. Через перс менеджера можна це зробити дистанційно? Лол, прямо зараз подзвонили з пропозицією пролонгувати депо, який смішний банк. Востаннє редагувалось Striker в Пон 08 тра, 2023 09:34, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Sense BankБогдане, Ви про перші хвилі забули, де обрізали кредитні ліміти по сумі заборгованості. У мене так прокачаного ящера взагалі зробили дебетовим. RED теж став з лімітом 978,26 ₴. У той же час деякі банки повернули ліміти хоча б частково до 5к–10к ₴, а Алла навіть на RED не вирівняла ліміт до 1к ₴. Ганьба Аллі за те, що вона одна виділяє! Й виділяє тих, хто про неї не турбується... Ну так самостійно можна це зробити через застосунок, чат, контакт-центр.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|