⚡⚡ Суд присяжних у США визнав Дональда Трампа винним у сексуальному насильстві щодо колишньої журналістки Елізабет Джин Керол. Присяжні визнали, що Трамп дійсно зґвалтував жінку у роздягальні універмагу на Манхеттені в 1996 році. ......
... присяжные признали Трампа виновным в сексуальных домогательствах, а не в изнасиловании, в чем его обвинил Кэрролл
⚡⚡ Суд присяжних у США визнав Дональда Трампа винним у сексуальному насильстві щодо колишньої журналістки Елізабет Джин Керол. Присяжні визнали, що Трамп дійсно зґвалтував жінку у роздягальні універмагу на Манхеттені в 1996 році. ......
... присяжные признали Трампа виновным в сексуальных домогательствах, а не в изнасиловании, в чем его обвинил Кэрролл
Це ще гірше. Це так само якщо вас звинуватили у вбивстві(пройшло 27 років!), але довести не змогли. І знайшли "компроміс" - вас засудили за нанесення легких травм. Це 100% доводить що це все робиться на заказ і фактично це політичне переслідування.
andrijk777 написав:Це цирк. Через 27 років вона згадала що її зґвалтували. Давайте америколюби, розказуйте мені казки про абсолютно чесне американське правосуддя.
А це хіба американське правосуддя про це згадало?..
detroytred написав:........ І 3ШБ в тлг: *Офіційно. Повідомлення Пригожина про втечу 72-ї окремої мотострілецької бригади зс рф з-під Бахмута та «500 трупів» росіян, які там залишились — відповідає дійсності. *.
andrijk777 написав:Це 100% доводить що це все робиться на заказ і фактично це політичне переслідування.
Это можно было бы признать 100% доказательством политического преследования, если бы подобным преследованиям в последние годы не подверглись почти все сколь-нибудь известные личности. И не только в США, в Европе тоже среди бабок пошла мода вспоминать, как были девками. Вывод из всей этой кампании можно сделать только один - актеры популярнее политиков, их пострадало больше.
ЗЫ К правовой системе США совершенно бесполезно подходить с нашими мерками - она построена на совершенно других принципах. Какая из систем хуже, я не знаю.
Успіх написав:А от Успіх так не може ляпати язиком, як оцей полковник у запасі - НЕ підтверджену інформацію ГШ!
Это потому, что он в запасе - у него не может быть обязательства хранить секреты, доступ к которым ему не положен.
andrijk777 написав:Це 100% доводить що це все робиться на заказ і фактично це політичне переслідування.
Это можно было бы признать 100% доказательством политического преследования, если бы подобным преследованиям в последние годы не подверглись почти все сколь-нибудь известные личности. И не только в США, в Европе тоже среди бабок пошла мода вспоминать, как были девками. Вывод из всей этой кампании можно сделать только один - актеры популярнее политиков, их пострадало больше.
Прикольні у вас аргументи. Тобто посадка наприклад Навального - це не політичне переслідування, це просто в РФ багатьох садять, чим Навальний краще.
Сибарит написав:ЗЫ К правовой системе США совершенно бесполезно подходить с нашими мерками - она построена на совершенно других принципах. Какая из систем хуже, я не знаю.
Тобто ви прямо в лоб порівнюєте нашу наскрізь прогнившу корупцією судову систему і "самый лучший суд в мире" США. Жгите еще.
Успіх написав:Ехххххх... А от Успіх так не може ляпати язиком, як оцей полковник у запасі - НЕ підтверджену інформацію ГШ!
Та не стесняйся , ЖГИ . Обязательно вставь героические дни проведенные в Бахмуте . .... и слышимость свиста прилета за 4-5 секунд до взрыва , способность отпрыгнуть от эпицентра взрыва .
andrijk777 написав:Прикольні у вас аргументи. Тобто посадка наприклад Навального - це не політичне переслідування, це просто в РФ багатьох садять, чим Навальний краще.
Це у вас вони прикольні. Про "посадки" взагалі ніхто жодним словом не обмовився, а ви сюди лайно кацапське приплели
andrijk777 написав:Тобто ви прямо в лоб порівнюєте нашу наскрізь прогнившу корупцією судову систему і "самый лучший суд в мире" США. Жгите еще.
А ви як порівнюєте, в потилицю, в профіль, чи якось інакше?.. "самый гуманньій суд в мире", як відомо, радянський.
Сибарит написав:Это потому, что он в запасе - у него не может быть обязательства хранить секреты, доступ к которым ему не положен.
Чи правильно я Вас зрозумів - якщо б я зараз сидів вдома на дивані, то міг би ляпати язиком любе/рябе, як от цей ☝️ в запасі? А в ЗСУ - рот тільки "на замку"?
холява написав:... и слышимость свиста прилета за 4-5 секунд до взрыва , способность отпрыгнуть от эпицентра взрыва
Я ж не в піхоті! Не на нулі! Тому і справді є 2-3-4секунди після того, як чую ворожий "вихід"! Велика рідкість, що вихід і зразу прихід, або прихід, а потім вихід!(то кажуть, що так може бути, коли стріляють "прямою наводкою")
Востаннє редагувалось Успіх в Сер 10 тра, 2023 19:35, всього редагувалось 1 раз.