|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 14 тра, 2023 18:50
У Туреччині
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 916 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 тра, 2023 18:55
Investor_K написав:У Туреччині
В 21 час
-
Кучинелли
-
-
- Заблокований
- Подякував: 202 раз.
- Подякували: 719 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 14 тра, 2023 19:09
Кучинелли написав: Shaman написав:тому якщо ви дійсно переймаєтесь долею дітей та онуків, треба прийняти гірке для Вас рішення - "Карфаген должен быть разрушен", тобто Раша. й так, це головний біль розвинених країн - але вони вже це один раз це зробили з більш сильним супротивником а якщо ядерна боєголовка спрацює, а ракета ні - я не дуже буду цим перейматися
На последних два вброса - Карфаген в текущей истории больше подходит к Украине - как работают ядрёные заряды, лучше сначала поинтересуйся - не дойдя до цели реакция не начнётся.
а це що за прорашинське вилізло? я ж кажу - якщо за мету в них буде Вороніж, я не дуже цим буду перейматися 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 14 тра, 2023 19:12
Shaman написав:...... від стану економіки дуже залежить можливість доставляти неприємності сусідам. ви якось не дуже поважає принциповість Заходу - типу бізнес все порішає. Раша порушила всі можливі правила - відкатити назад - це призведе до появи таких мініраш по всьому світові. тому режим Путіна додавять - не знімають санкції ні з КНДР, ні з Ірану. а після зміни Путина почнеться найцікавіше - трон то один, й дуже багато на кону - а бажаючих зайняти цей трон чимало. й зовнішніх гравців - умовний Захід, Китай, Туреччина - це більше про середню Азію. дуже вибухонебезпечна суміш - а бажаючих підпалити ще більше.
Слабо верю в разговоры про "принциповість". Больше понимаю "интересы". Понятно, что для снятия санкций недостаточно окончания войны и/или возврата к границам 24.02.2022 или даже 1991. Потребуют ещё каких-то уступок, но не развала РФ и не отказа от ЯО. И санкции снимут или сильно ослабят. Но спорить больше не буду, поживём увидим. до Вас не заходить один висновок, який вже зрозуміли більшість форумчан - доки існує Раша, тут не буде нормального життя, на жаль. це не наш вибір, це зробили росіяни напавши на нас й ще більшість населення це підтримує. тому якщо ви дійсно переймаєтесь долею дітей та онуків, треба прийняти гірке для Вас рішення - "Карфаген должен быть разрушен", тобто Раша. й так, це головний біль розвинених країн - але вони вже це один раз це зробили з більш сильним супротивником
1. Коли це вони вже зробили і з ким? 2. Простите, но уже устал повторять. От нас с вами зависит "разрушение Карфагена"? А то у Вас как-то звучит - завтра мы все решим, что РФ должна быть уничтожена и всё в порядке, послезавтра её уже не будет. Я как-то привык считаться с реальностью и не пытаться выдавать свои желания за неизбежность. Пока не вижу серьёзных аргументов в пользу близкого развала РФ, хотя не исключаю такую возможность (с весьма низкой вероятностью). а якщо ядерна боєголовка спрацює, а ракета ні - я не дуже буду цим перейматися 
Чим Ви будете чи не будете перейматися, то Ваша справа. Но повторю - сейчас РФ делает ракеты самостоятельно, без Южмаша. И неплохо делает. Так что спрацює, к сожалению, и то, и другое. И проверять это никакого желания нет. И вбивать людям в головы такую мысль тоже не стоит.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 14 тра, 2023 19:14
Investor_K написав:У Туреччині
Вибори Ердогана.
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 14 тра, 2023 19:18
vitaliian написав: Shaman написав:"Карфаген должен быть разрушен"
и что уже разрушено, мб сев.корея или Иран? возможно там живут без интернета и моб.связи, едят рис руками и хлеб из древесных опилков, но тем не менее, оружие они производят, которое может доставить немало проблем соседям.
Проблема в том, что пока режим сидит в границах своей недоимперии и угрожает оттуда коллективному западу всем глубоко плевать, ибо никто даже не обращает внимания. Вы же с умалишённым на улице не ведёте дискуссии на улице. Иран постоянно угрожает стереть Израиль с лица земли, накачивает свои прокси по Ираку и Сирии оружием,но когда Израилю надоедает эта клоунада, то происходят несколько высокоточных попаданий либо по крупным складам, конвоям, домам сосредоточения верхушки управлений прокси. То Есть Израиль такими ударами даёт понять, что разведка у них на уровне 12+, и что они уже в курсе где и что находится на территории Ирана, и, если потребуется, все военные объекты будут уничтожены в течении небольшого периода времени. Аятоллы вещают сугобо уже для внутреннего пользователя, как Путин сейчас. В мире просто ржут, а для глубинного народа пойдёт. Кстати, меня как то судьба и туда заносила. Столица - Тегеран ещё такое, довольно много состоятельной молодежи, держатся особняком, тусовки пьянки исключительно по домам. Север города вообще вроде и понравился . А вот регионы меня просто повергли в шок. Думаю мало что поменялось. В регионе нет водопровода, а они оружием Сирию накачивают.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 14 тра, 2023 19:37
hume написав:......... Не в нашей ситуации, если бы наше военно-политическое руководство рассказывало про тупую гвноармию рф, то зачем бы нам надо было просить любое вооружение у запада. Идиотов и тапками же закидать можно.
Такие рассказы только для собственного населения. "Для воодушевления". Союзники и поставщики помощи "то другое".
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 14 тра, 2023 19:41
ЛАД написав:до Вас не заходить один висновок, який вже зрозуміли більшість форумчан - доки існує Раша, тут не буде нормального життя, на жаль. це не наш вибір, це зробили росіяни напавши на нас й ще більшість населення це підтримує. тому якщо ви дійсно переймаєтесь долею дітей та онуків, треба прийняти гірке для Вас рішення - "Карфаген должен быть разрушен", тобто Раша. й так, це головний біль розвинених країн - але вони вже це один раз це зробили з більш сильним супротивником
1. Коли це вони вже зробили і з ким? 2. Простите, но уже устал повторять. От нас с вами зависит "разрушение Карфагена"? А то у Вас как-то звучит - завтра мы все решим, что РФ должна быть уничтожена и всё в порядке, послезавтра её уже не будет. Я как-то привык считаться с реальностью и не пытаться выдавать свои желания за неизбежность. Пока не вижу серьёзных аргументов в пользу близкого развала РФ, хотя не исключаю такую возможность (с весьма низкой вероятностью). а якщо ядерна боєголовка спрацює, а ракета ні - я не дуже буду цим перейматися 
Чим Ви будете чи не будете перейматися, то Ваша справа. Но повторю - сейчас РФ делает ракеты самостоятельно, без Южмаша. И неплохо делает. Так что спрацює, к сожалению, и то, и другое. И проверять это никакого желания нет. И вбивать людям в головы такую мысль тоже не стоит.
1. якщо правильно зрозумів питання - Хусейн гадаю не раз пожалкував, що поліз в Кувейт. сербів змусили припинити різанину. Іран потроху доводять що для нормального життя треба щось робити з владою - забивати жінок за відсутність хіджабу в 21 сторіччі... 2. щоб не було непорозумінь ще раз сформулюю - без розвалу Раші в Україні нормального життя не буде. ми не зможемо розвиватися, дійсно потрібно дуже багато витрачати на оборону - хіба що нас дійсно візьмуть під парасольку. але якщо домовлятися - то Раша відразу висуне це як одну в вимог - ніяких парасольок, нам ще треба Україну знищити. хіба що влада докорінно зміниться - Путін не одноосібно мріє знищити хохлів - там вже здається це національна ідея. моя думка, для нас буде простіше, якщо Раша загрузне у власних проблемах, щоб їй було не до сусідів. й я вважаю, що у Заходу така ж мета, тому шанси у нас є а з чого ви взяли, що нормально роблять? з тією ж Сіневою там здається не все так гаразд, як вони пишуть. бачимо дуже "сучасний" танк Армата чи винищувач 5 покоління Су-57 (але без відповідного двигуна). я з вами погоджусь, що більшість того, що працює в Раші - це радянська спадщина, їх сучасні розробки більшість лише на папері - гадаєте за рахунок чого в них генерали мільйонери? 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 14 тра, 2023 19:56
Кучинелли написав: Investor_K написав:У Туреччині
В 21 час
Щось мені підказує, що буде гаряче. Ердоган за всі роки правління добряче ̶дістав своєю недолугою політикою і нарід, і бізнес-еліти, тому вангую, що його перемога можлива лише через підтасовки. Також є сумніви, що він передасть владу добровільно у разі поразки.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 тра, 2023 20:14
Shaman написав:для нас буде простіше, якщо Раша загрузне у власних проблемах, щоб їй було не до сусідів. й я вважаю, що у Заходу така ж мета,
Категорично не згідний. Ваш план був би реальним для країни без ядерної зброї. А так навіть СРСР намагались не дати розвалити щоб окремі частини не влаштували армагедон
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1