|
А-Банк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 16 тра, 2023 23:50
pavyak написав:Мені А банк відмовляється підняти ліміт, дав 2000 і все. Що йому зробити щоб він поміняв свою думку.
Дружина декілька разів робила спроби підняти кредитний ліміт з 5к хоч до 10К. На протязі трьох місяців робила спроби - і все марно! Аж поки не спробувала зробити так, як я їй сказав - і вуаля, підняли заразу при першій спробі!!! Запросила підвищити до 20К - так і підвищили до 20К! Головне - що все просто і логічно! Здогадались, що я їй порадив? 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 278 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 17 тра, 2023 00:14
Успіх написав: pavyak написав:Мені А банк відмовляється підняти ліміт, дав 2000 і все. Що йому зробити щоб він поміняв свою думку.
Дружина декілька разів робила спроби підняти кредитний ліміт з 5к хоч до 10К. На протязі трьох місяців робила спроби - і все марно! Аж поки не спробувала зробити так, як я їй сказав - і вуаля, підняли заразу при першій спробі!!! Запросила підвищити до 20К - так і підвищили до 20К! Головне - що все просто і логічно! Здогадались, що я їй порадив? 
сменить банк?
-
emeta
-
-
- Подякував: 170 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 тра, 2023 06:52
Успіх написав: pavyak написав:Мені А банк відмовляється підняти ліміт, дав 2000 і все. Що йому зробити щоб він поміняв свою думку.
Открыть депозит. Скорее всего, "конверт".
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1072 раз.
- Подякували: 4873 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Сер 17 тра, 2023 07:15
Искатель конверт тут не є гарантією підняття ліміту. Мав два конверти - подавав заявки - у т.ч. на позаминулому тижні - так досі і лишилось 5. А знаю людину, якій навіть при наявності конверту нещодавно ще й знизили ліміт з 5000 до 4000. Банку мабуть не сподобалось що місяць поспіль усі трати були виключно в кешбечній категорії. Так що конверт це точно не причина. Втім вангую що Успіх і сам може не знати реальної причини. Думати на одне а в підсумку просто так співпало. Адже на минулому тижні Абанк достатньо щедро наливав ліміти і сам - про це писали. Отже його дружина просто могла попасти в цю хвилю, а Успіх помилково інтерпретував цю випадковість як якусь систему чи навіть прояв власного розуму та далекоглядності - виявив спосіб підняття ліміту до якого ще жодна людина не змогла здогадатись 
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 17 тра, 2023 07:17
Искатель написав:Открыть депозит. Скорее всего, "конверт".
Швидше за все порада просто за часом добре збіглася з роздачею слонів від А-Банку минулого тижня, від чого склалося враження, що допомогла порада. У мене самого схожа ситуація, але А-Банк підняв без порад і без будь-яких додаткових дій з мого боку, які б підвищили шанси збільшення ліміту. ++ Alien уже висунув таку ж версію 
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 тра, 2023 07:24
andreyiskra написав:Трансфербонус дадут за перевод с карты А-банка жены на мою?
Треба з її картки транзитом через інші,якщо в інших немає грошей
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 17 тра, 2023 09:05
Alien написав:вангую що Успіх і сам може не знати реальної причини. Думати на одне а в підсумку просто так співпало. Адже на минулому тижні Абанк достатньо щедро наливав
Капець, то ж треба, щоб так співпало А то я думав, що це від моєї поради - бо ТРИ місяці не піднімало/відхиляло заявку, навіть, до 10К! Дружина робила кожного місяця по 2-3спроби, та все було марно... - а тут бац, і задовільнило заявку на 20К з першої спроби! Ну, раз співпадіння, то співпадіння... А моя порада була в тому, що - спробуй підняти/подати заявку, коли в тебе буде на зеленій картці в плюсі та сума, на яку хочеш підняти ліміт!(ато завжди пробувала, коли була "в мінусі") Правда, вона закинула на картку в плюс 11К - а план був такий, що на наступний день пробує підняти ліміт на 20К, і якщо буде відмова, то тоді нехай пробує піднімати на 10К. Але вийшло зразу з першої спроби підняти на 20К. Тому я і подумав... 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 278 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 17 тра, 2023 12:33
Депозитів немає вже більше року, конвертів не відкривав, кредиткою користуюсь ну дуже рідко. Запропонували підвищити кредліміт в 10 разів.
-
novichok
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 313 раз.
-
-
Профіль
-
-
|