Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
[quote="5576866:Driver"]Если вдруг кто-то пропустил: с 12 июня изменения тарифов по карточным продуктам:
tl;dr: - увеличивают комиссию за Р2Р - вводят комиссию за СЭП больше 5000 грн через моб.приложение - 0,3% - увеличивают абонплату для крутых пакетов[/quote фактично в два рази більше робити платіжки по сеп,щоб було майже безкоштовно
Є питання до служби підтримки. У мене були проблеми з карткою та переказами, по телефону запропонували переоформити картку. Це дуже дивно, не розумію, нова картка - це довго. Крім того, мені доведеться усюди змінювати свої реквізити. Чому не можна вирішити проблему з нинішньою карткою?
I Marina написав:Є питання до служби підтримки. У мене були проблеми з карткою та переказами, по телефону запропонували переоформити картку. Це дуже дивно, не розумію, нова картка - це довго. Крім того, мені доведеться усюди змінювати свої реквізити. Чому не можна вирішити проблему з нинішньою карткою?
Вам скорiше за все сюди. Тут немає оф.представника Credit Agricole.