Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 41774178417941804181 ... 14508>
Повідомлення Додано: Нед 21 тра, 2023 15:58

ЛАД написав:budivelnik
Понятно.
Ничего не изменилось. Вы отвечаете сами себе на свои вопросы, а не на слова собеседника.

Он тебе ответил, только ты ответы не принял
Тебе не нравятся его ответы ? Ну так других ответов нет :)
Принимай эти
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 21 тра, 2023 16:06

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Немного оффтоп, но в контексте

Топливо на АЗС продолжает дешеветь: снижение достигло почти гривни

Я сегодня заправился по сниженной цене

Выводы пусть каждый сам делает
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 21 тра, 2023 16:09

Из творчества душевнобольных
Россия требует от Польши вернуть "потраченные на нее" $750 миллиардов и треть территорий
В Госдуме России выдали очередное обиженное нытье. В этот раз досталось Польше - от нее требуют отдать часть своих территорий и компенсировать $750 миллиардов, вроде как потраченных на ее развитие "советским народом".
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 21 тра, 2023 16:30

ЛАД написав:Можно уточнить, когда, по Вашему мнению, всё это произойдёт?
Сколько лет, по-вашему, ещё продлится война?

Більше року.
В поточному розкладі оркам теж доводтиться ще фінансувати - дуже сильно бо там накрився туризм, старі території ОРДЛО, біженців зі старих територій ОРДЛО та окупованих територій та щось схоже на порядок на окупованих територіях. А ще про ПМР забув.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 21 тра, 2023 17:03

Schmit написав:
  detroytred написав:
  Schmit написав:Щоб відповісти на це питання, достатньо пригадати, на яких каналах від був частим гостем і про що розповідав до 24.02.2022.

На отих каналах опзошників були практично всі опозиційні діючий тоді владі.
В тому числі і нинішні.
І що вони всі агенти?

Які проблеми? Вкажіть, що він розповідав. Це й буде підставою для звинувачення.
Цікаво буде подивитись, бо я не звертав на нього увагу. З задоволенням взнаю.
Навіщо пусті звинувачення???
Цікаві саме підтвердження.

Вас у гуглі забанили пошукати? Задаєте чаплигу, будь-який мертвечуківський канал і вуаля.
Наприклад:
Альтернативно проросійський: як працює телеканал «НАШ»
Михайло Чаплига, політичний коментатор, який часто виступає на каналах Медведчука, також поширював наративи про «зовнішнє управління» на обох телевізійних платформах. 26 березня він стверджував в ефірі Першого незалежного, що українська влада служить не українцям, а зовнішнім суб'єктам. «Ми маємо справу із зовнішнім управлінням, за що президент України несе особисту відповідальність. Він продав нас усіх у рабство», — заявив Чаплига.

29 березня Чаплига був гостем на телеканалі «​НАШ», де він повторив, що українська влада перебуває під іноземним контролем: «Коли [нова влада] приходить, то зазвичай вона приходить з популістичними заявами про прості рішення. Однак, коли вони починають служити, кому вони служать? Нашим так званим іноземним партнерам. Колонізаторам, а не іноземним партнерам. Давайте називатимемо речі своїми іменами». Цей приклад ще раз вказує на схожість у редакційній політиці телеканалу «​НАШ» та Першого незалежного.

Якщо я його (або когось) звинувачу в цьому, то я і надам підстави.

Ви надали підставу про його гіперболізацію про зовнішній вплив. Добре. Тепер знаю і не треба самому шукати. Згоден, це є одною з тез, яка лунає в рашопропаганді.
Але, наприклад, два форумчанина нещодавно вказали, що одне з рішень це пряме зовнішнє керування.
Ну уж один з них точно не рашоагент.

Опозиційники Зе закидали йому і покрутіше гіперболізації і що.

Тобто чи достатньо підстав для твердження про рашоагент?
Я не спростовую Вашу заяву.
Мені цікаві аргументи.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 тра, 2023 17:07

Schmit написав:Хоча це не завжди показник, бо люди (не всі) змінюються, їх погляди змінюються і часом - кардинально.

Ну от зараз цей Чаплига заявляє, що всіляко допомагає ЗСУ, що підтримує ЗСУ, боротьбу з ворогом.
Це з отих пару відео, що тут викладали.

На підставі чого мені погоджуватися з Вашим обвинуваченням у його бік?
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 тра, 2023 17:21

Он описано біль як у орків проект з 10 мільярдів інвестиціями став
https://expert.ru/2022/08/10/novatek-obkhodit-sanktsii/
При тому, що вони значну частину обладнання 1-ої лінії отримали...
І взагалі на орків є дуже красивий удар, який просто не лишає їм шансів, але він потребує звільнення Криму.
Це одночасний удар по Тамані, Новоросійську та нафтоперекачувальній станції Унеча, від якої залежить експорт нафти з Усть-Луги, постачання нафти вусатому підору та орбану.
Але до такого сценарію ще далеко.
Та сама Чехія від нафтопроводу Дружба відмовиться о 2025
https://oilcapital.ru/news/2022-12-05/c ... da-2607783
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 21 тра, 2023 17:28

budivelnik написав:
  detroytred написав:Якщо мої дописи дійсно шкодять (практично реально шкодять країні, суспільству. да ще й на рівні отих блогерів з Петріотами), то твій обов'язок, яких ти сам на себе нацепив на форумі, полягає не у дописах в мій бік, а у прямому блокуванні цього -- в тому числі відповідними службами.
Які блокували отих блогерів.
І притягуванні до відповідальності.
Я не маю ресурсів щоб притягнути тебе до відповідальності
Натомість я можу підсвітити твої проросійські діяння в надії що ті хто має за цим слідкувати , після того як покінчать з більш важливими справами - візьмуться й за тебе...

В чому на мою думку головна проблема дописувачів а-ля дейтройт?
Як на мене - це створення фальшивих орієнтирів...
Наприклад
Він виступає за боротьбу з корупцією.....
А давайте розглянемо конкретний приклад такої боротьби на прикладі Князєва(суддя Вепховного суду) і хабаря в 2,7 млн доларів...
Ніби все класно
Фінансовані населенням антикорупційні органи накінець чогось добились і викрили ледве не третю особу Держави на корупції....
А по суті
Перше - один олігарх ( Жеваго) платив хабар суддям для того щоб виграти справу в іншого олігарха..

Тобто населенню взагалі по барабану хто виграє, адже від того що виграє Жеваго і програє Коломойський( чи хтось інший) - населення НЕ ВИГРАЄ НІЧОГО, при цьому це ж населення постійно нагинають на сплату зарплат судей в 0,5 млн грн/місяць чи шкарпеток НАБУ по 15 000 грн пара....

Тому й виходить
Якщо населенню свідомо чи не свідомо персонажі а-дя дейтройт будуть згодовувати проросійські наративи що відповідальність в основному несуть можновладці, а тому постійно треба давати можновладцям все більше можливостей..і так далі - то населення яке повірить вцю хибну мету і поведеться на цю брехню - ніколи не прийде туди куди хоче( до власного благополуччя)

Конгеніальний єралашик -- вже боротьбу з корупцією прив'язав до прорашенських наративів.
Жгі ще! Бий дно глибше.

Конгеніально збрехав, що не маєш якихось ресурсів для притягнення до відповідальності. Які ресурси-то?
Дуй в СБУ, прокуратуру, надай факти і вони зобов'язані будуть реагувати.
Це їх прямий обов'язок, пряма функція.
Тільки ти ж знаєш, що там тебе макнуть носом і пояснять, що твоя інтерпретація - це брехня, а в оригіналах нічого подібного нема і близько.
Назвуть тебе брехуном і дурнем. Ще й про клевету розкажуть.
Перевір!
То зливався з 5 куо. на 200 грн. за інформацію, тепер зливаєшся якоюсь нестачею ресурсів, де їх овсім не треба.

Ну і знов брехня. В студію де в мене - " а тому постійно треба давати можновладцям все більше можливостей". Де???
В мене, що треба можновладцям, посадовим особам виконувати свої обов'язки, функції не по мінімуму, а по максимуму. Для розвитку ринку, країни.

До власного благополуччя ведуть поради Кіосакі і твоє дзеркало (про яке ти й досі мовчиш), а до розвитку ринку, країни ведуть думки-поради від бальцеровичів до кейнсів. Управлінців-реформаторів.

Чудак, коли такі, як ти будуть на свій смак визначати чиї орієнтири є ворожими тощо -- тоді в нас буде КНДР, совок і т.д.
Ти не розумієш, що твориш...
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 21 тра, 2023 17:43, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 тра, 2023 17:41

Denik написав:Он описано біль як у орків проект з 10 мільярдів інвестиціями став
https://expert.ru/2022/08/10/novatek-obkhodit-sanktsii/
При тому, що вони значну частину обладнання 1-ої лінії отримали...

Да, проблемы появляются, но из этой же статьи видно, что проблемы решаемые.
При этом, конечно, сроки могут увеличиться. Но при этом может улучшиться мечтаемое ими "импортозамещение"

І взагалі на орків є дуже красивий удар, який просто не лишає їм шансів, але він потребує звільнення Криму.
Це одночасний удар по Тамані, Новоросійську та нафтоперекачувальній станції Унеча, від якої залежить експорт нафти з Усть-Луги, постачання нафти вусатому підору та орбану.
Але до такого сценарію ще далеко.

Это не военные объекты, поэтому вряд ли наши "партнёры" согласятся.

Та сама Чехія від нафтопроводу Дружба відмовиться о 2025
https://oilcapital.ru/news/2022-12-05/c ... da-2607783

Это ожидаемо. Послабление из эмбарго ЕС на российскую нефть и нефтепродукты дано, если не ошибаюсь, на 2023-2024.
Венграм тоже надо что-то решать.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 21 тра, 2023 17:43

detroytred
Вы за столько лет ещё не поняли, что спорить бесполезно?
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 41774178417941804181 ... 14508>
Форум:
+ Додати
    тему