В Госдуме России выдали очередное обиженное нытье. В этот раз досталось Польше - от нее требуют отдать часть своих территорий и компенсировать $750 миллиардов, вроде как потраченных на ее развитие "советским народом".
ЛАД написав:Можно уточнить, когда, по Вашему мнению, всё это произойдёт? Сколько лет, по-вашему, ещё продлится война?
Більше року. В поточному розкладі оркам теж доводтиться ще фінансувати - дуже сильно бо там накрився туризм, старі території ОРДЛО, біженців зі старих територій ОРДЛО та окупованих територій та щось схоже на порядок на окупованих територіях. А ще про ПМР забув.
Schmit написав:Щоб відповісти на це питання, достатньо пригадати, на яких каналах від був частим гостем і про що розповідав до 24.02.2022.
На отих каналах опзошників були практично всі опозиційні діючий тоді владі. В тому числі і нинішні. І що вони всі агенти?
Які проблеми? Вкажіть, що він розповідав. Це й буде підставою для звинувачення. Цікаво буде подивитись, бо я не звертав на нього увагу. З задоволенням взнаю. Навіщо пусті звинувачення??? Цікаві саме підтвердження.
Михайло Чаплига, політичний коментатор, який часто виступає на каналах Медведчука, також поширював наративи про «зовнішнє управління» на обох телевізійних платформах. 26 березня він стверджував в ефірі Першого незалежного, що українська влада служить не українцям, а зовнішнім суб'єктам. «Ми маємо справу із зовнішнім управлінням, за що президент України несе особисту відповідальність. Він продав нас усіх у рабство», — заявив Чаплига.
29 березня Чаплига був гостем на телеканалі «НАШ», де він повторив, що українська влада перебуває під іноземним контролем: «Коли [нова влада] приходить, то зазвичай вона приходить з популістичними заявами про прості рішення. Однак, коли вони починають служити, кому вони служать? Нашим так званим іноземним партнерам. Колонізаторам, а не іноземним партнерам. Давайте називатимемо речі своїми іменами». Цей приклад ще раз вказує на схожість у редакційній політиці телеканалу «НАШ» та Першого незалежного.
Якщо я його (або когось) звинувачу в цьому, то я і надам підстави.
Ви надали підставу про його гіперболізацію про зовнішній вплив. Добре. Тепер знаю і не треба самому шукати. Згоден, це є одною з тез, яка лунає в рашопропаганді. Але, наприклад, два форумчанина нещодавно вказали, що одне з рішень це пряме зовнішнє керування. Ну уж один з них точно не рашоагент.
Опозиційники Зе закидали йому і покрутіше гіперболізації і що.
Тобто чи достатньо підстав для твердження про рашоагент? Я не спростовую Вашу заяву. Мені цікаві аргументи.
Он описано біль як у орків проект з 10 мільярдів інвестиціями став https://expert.ru/2022/08/10/novatek-obkhodit-sanktsii/ При тому, що вони значну частину обладнання 1-ої лінії отримали... І взагалі на орків є дуже красивий удар, який просто не лишає їм шансів, але він потребує звільнення Криму. Це одночасний удар по Тамані, Новоросійську та нафтоперекачувальній станції Унеча, від якої залежить експорт нафти з Усть-Луги, постачання нафти вусатому підору та орбану. Але до такого сценарію ще далеко. Та сама Чехія від нафтопроводу Дружба відмовиться о 2025 https://oilcapital.ru/news/2022-12-05/c ... da-2607783
detroytred написав:Якщо мої дописи дійсно шкодять (практично реально шкодять країні, суспільству. да ще й на рівні отих блогерів з Петріотами), то твій обов'язок, яких ти сам на себе нацепив на форумі, полягає не у дописах в мій бік, а у прямому блокуванні цього -- в тому числі відповідними службами. Які блокували отих блогерів. І притягуванні до відповідальності.
Я не маю ресурсів щоб притягнути тебе до відповідальності Натомість я можу підсвітити твої проросійські діяння в надії що ті хто має за цим слідкувати , після того як покінчать з більш важливими справами - візьмуться й за тебе...
В чому на мою думку головна проблема дописувачів а-ля дейтройт? Як на мене - це створення фальшивих орієнтирів... Наприклад Він виступає за боротьбу з корупцією..... А давайте розглянемо конкретний приклад такої боротьби на прикладі Князєва(суддя Вепховного суду) і хабаря в 2,7 млн доларів... Ніби все класно Фінансовані населенням антикорупційні органи накінець чогось добились і викрили ледве не третю особу Держави на корупції.... А по суті Перше - один олігарх ( Жеваго) платив хабар суддям для того щоб виграти справу в іншого олігарха..
Тобто населенню взагалі по барабану хто виграє, адже від того що виграє Жеваго і програє Коломойський( чи хтось інший) - населення НЕ ВИГРАЄ НІЧОГО, при цьому це ж населення постійно нагинають на сплату зарплат судей в 0,5 млн грн/місяць чи шкарпеток НАБУ по 15 000 грн пара....
Тому й виходить Якщо населенню свідомо чи не свідомо персонажі а-дя дейтройт будуть згодовувати проросійські наративи що відповідальність в основному несуть можновладці, а тому постійно треба давати можновладцям все більше можливостей..і так далі - то населення яке повірить вцю хибну мету і поведеться на цю брехню - ніколи не прийде туди куди хоче( до власного благополуччя)
Конгеніальний єралашик -- вже боротьбу з корупцією прив'язав до прорашенських наративів. Жгі ще! Бий дно глибше.
Конгеніально збрехав, що не маєш якихось ресурсів для притягнення до відповідальності. Які ресурси-то? Дуй в СБУ, прокуратуру, надай факти і вони зобов'язані будуть реагувати. Це їх прямий обов'язок, пряма функція. Тільки ти ж знаєш, що там тебе макнуть носом і пояснять, що твоя інтерпретація - це брехня, а в оригіналах нічого подібного нема і близько. Назвуть тебе брехуном і дурнем. Ще й про клевету розкажуть. Перевір! То зливався з 5 куо. на 200 грн. за інформацію, тепер зливаєшся якоюсь нестачею ресурсів, де їх овсім не треба.
Ну і знов брехня. В студію де в мене - " а тому постійно треба давати можновладцям все більше можливостей". Де??? В мене, що треба можновладцям, посадовим особам виконувати свої обов'язки, функції не по мінімуму, а по максимуму. Для розвитку ринку, країни.
До власного благополуччя ведуть поради Кіосакі і твоє дзеркало (про яке ти й досі мовчиш), а до розвитку ринку, країни ведуть думки-поради від бальцеровичів до кейнсів. Управлінців-реформаторів.
Чудак, коли такі, як ти будуть на свій смак визначати чиї орієнтири є ворожими тощо -- тоді в нас буде КНДР, совок і т.д. Ти не розумієш, що твориш...
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 21 тра, 2023 17:43, всього редагувалось 1 раз.
Да, проблемы появляются, но из этой же статьи видно, что проблемы решаемые. При этом, конечно, сроки могут увеличиться. Но при этом может улучшиться мечтаемое ими "импортозамещение"
І взагалі на орків є дуже красивий удар, який просто не лишає їм шансів, але він потребує звільнення Криму. Це одночасний удар по Тамані, Новоросійську та нафтоперекачувальній станції Унеча, від якої залежить експорт нафти з Усть-Луги, постачання нафти вусатому підору та орбану. Але до такого сценарію ще далеко.
Это не военные объекты, поэтому вряд ли наши "партнёры" согласятся.