Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 41924193419441954196 ... 14457>
Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 00:39

pesikot написав: Прямо вся, вся ?
Ford F-Series
2021 726,004
2022 653,957

Chevrolet Silverado
2021 529,765
2022 523,249

Toyota Tundra
2021 81,959
2022 104,246

Это я привёл только по минимуму
Но уже видно, что не вся-вся Америка ездит на японцах

Это всё грузовые пикапы для села/малого бизнеса, я не их имел в виду.
Возле нашего дома на 230 квартир таких не видел.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 00:42

Denik написав:
  ЛАД написав:И "енергетична криза" тоже уже была. Причём, не в Германии, а во всём мире. И не один раз. Сильнее всего в 1973 и 1979. Достаточно быстро ситуация устаканивалась.

Строк розрахунку енергетичних проектів - 30 років, АЕС - більше.
А світ підійшов до межі, де запаси нафти у таких виробниках як США, Росія, Китай, Бразилія, Норвегія, Мексика, Великобританія, Колумбія та Ідонезія значно менші за середній термін експлуатації автомобіля в ЄС (15 років).
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... l_reserves.
Так що просто найближчих 2 роки спостерігаємо за клоунадою...

Наблюдать за клоунадой хорошо было бы с Марса. :)
Если будет серьёзный кризис в США, Китае = мировой кризис, то не хочу писать, что будет у нас.
А о бензиновых авто "переважно німецького та японського виробництва" - так и Япония, и Германия активно работают над электроавто.
Кстати, а амерские авто работают разве на воздухе? :) Почему Вы их исключили?

P.s. Не говорю уж о том, что и по Вашей ссылке говорится о сомнительности некоторых оценок запасов из-за неучёта нетрадиционных источников нефти (битуминозные пески, сланец).
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4855 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 01:16

ЛАД написав:Большое спасибо им за помощь, но помогают нам не из моральных соображений. Из моральных соображений они вполне могли предотвратить войну, а не предупреждать нас об угрозе. Если бы они приняли решение о поставках оружия (и объявили о нём), строго предупредили Путина о последствиях и о поддержке Украины, то, вполне вероятно, война бы и не началась.
РФ, конечно, много врёт, но не все росс. утверждения ложны. В любой лжи есть доля правды
...........................
Здесь часто вспоминают Израиль.
Как он живёт практически в условиях войны и постоянной угрозы настоящей войны уже 70 с лишним лет? И пытается договориться с теми, кто прямо призывает "сбросить в море". И вполне прилично развиваются.

+++++
Я с вами часто ругаюсь, но здесь с обоими тезисами согласен на 100%
Особенно с примером с Израилем.
А загадывать "а вдруг через 10 лет опять нападет" - вообще бессмысленно.
За 10 лет столько может произойти.
И "через 5 лет" для меня не аргумент. Даже если выйдем "только на линию 24".
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 04:41

Starikan написав:А загадывать "а вдруг через 10 лет опять нападет" - вообще бессмысленно.
За 10 лет столько может произойти.
И "через 5 лет" для меня не аргумент. Даже если выйдем "только на линию 24".

Немає ніякого "вдруг". Є тільки коли.
sergey_sryvkin

Подякував: 630 раз.
Подякували: 668 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 05:23

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Що там Бєлгород?
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 916 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 07:22

ЛАД написав:
  Shaman написав:що хочуть наші партнери - це відомо лише їм. ви повторюєте знову рашистські наративи - до останнього українця. я думаю, їм потрібно значно послабити Рашу, але у них арсенал набагато більший, ніж військовий. то ж вони досягнуть цього й без війни, яка несе певні ризики.

Сражаться это наш выбор. И они, очень похоже, не рассчитывали/не надеялись на такое наше сопротивление.
Возможно, они и досягли бы без войны. Но неизвестно, сколько времени это заняло бы. Отказ от росс. нефти и газа так быстро точно бы не произошёл.
Но если война уже случилась и мы готовы и хотим воевать, то почему бы не воспользоваться. И в этом случае для них выгоднее война на истощение России. То, что это война на истощение и для нас - для них издержки производства. Отчасти поэтому нам дают вооружения постепенно. Что из сегодняшних поставок нам не могли дать раньше? Они произвели новые изделия для нас? Нет. Дают со складов.
Большое спасибо им за помощь, но помогают нам не из моральных соображений.
Из моральных соображений они вполне могли предотвратить войну, а не предупреждать нас об угрозе. Если бы они приняли решение о поставках оружия (и объявили о нём), строго предупредили Путина о последствиях и о поддержке Украины, то, вполне вероятно, война бы и не началась.
РФ, конечно, много врёт, но не все росс. утверждения ложны. В любой лжи есть доля правды.

ви знову безпідставно повторюєте рашистський наратив, що їм "выгоднее война на истощение" - це ваша особиста думка, яку ви не можете обґрунтувати.
в них своя бюрократія, й так спочатку вони думають, чим це замінити, й потім віддають нам зброю.

єдине, що нас захистило б - це НАТО. а ви не бачите, що саме й є однієї з причин нападу - наш курс в НАТО. якби об'явили про поставки зброї - напали б ще раніше. Путіна попереджували неодноразово - ви забули? як це "строго" - пальчиком Вова ніззя?
Крим з точки зору економіки - не дуже важливий. а з точки зору загроз, як виявилось - дуже. по-друге, залишити Крим в Раші - це приректи цілий народ на повільний геноцид, де будь-який активний кримський татарин може присісти на 15-20 років тільки за те, що кримський татарин - ви ж чули про ці посадки?

"з точки зору загроз" важны и Белгород, и Курск, и Брянск, и Ростов, и Беларусь.
Вывод? Будем их отвоёвывать? Тогда опасными станут Воронеж, Орёл, Краснодар...
Цепочка бесконечна.
Кримського татарина никто не сажает только за то, что он крымский татарин. Сажают за деятельность, направленную против РФ. Точно так же у нас посадят человека (любой национальности) за антиукраинские выступления.

два регіони дозволили Раші зробити цей наступ - Білорусь та Крим. тому питання звільнення Білорусі від диктатури бульбофюрера - це теж складова безпеки України.

цей брєд що садять лише за діяльність проти Раші/СРСР ви вже писали, дивно що ніхто не відповів. у нас зараз війна, а до війни ви дійсно не бачите різниці між нами та Рашою. людям дають 10-15 років за те, що вони мусульмане - й що такого??? діяльність проти країни - це тероризм, а не думки, що що країною правлять не ті люди. до війни у нас поливали брудом країну, й за слова щось нікого не посадили.

тоді лише для вас Лад - всі люди, які сиділи в концтаборах Німеччини в 33-45 роках - сиділи за діяльність проти фашистської Німеччини - й за вашої логікою це правильно. я вже мовчу за ГУЛАГ.
з приводу домовитись - знову питаю, про що ви бачите домовитись, якщо через 10 років Раша знову нападе? ну про що можна домовитись - нападіть через 15 років? ви думаєте економіка буде розвиватись в таких умовах, ні все одно не буде - всі будуть чекати нової війни.

Здесь часто вспоминают Израиль.
Как он живёт практически в условиях войны и постоянной угрозы настоящей войны уже 70 с лишним лет? И пытается договориться с теми, кто прямо призывает "сбросить в море". И вполне прилично развиваются.

намагається домовитися лише з тими, з ким можна. Іран лише попереджують про червоні лінії. а домовлятися буде вже з владою після аятол.

й ми можливо домовимося з Рашею, коли зміниться влада й піде процес денацифікації по-руськи. ви не бачите, що зараз Раша - нацистська країна? й всі оцінки мають бути такими ж, як й до фашистської Німеччини - оце вам найбільше не подобається. так руські зараз - звичайні фашисти, які вважають за необхідне знищити хохлов.

знову - про що треба було домовитись з Гітлером в 38-39 рр? ну про що?
я припускаю ситуацію, що наступ виявиться надто важким з точки зору втрат, й лінія фронту десь зупиниться. ось тоді ситуація може замерзнути, й треба з цим якось жити. але без домовленостей, бо інакше ми будемо тримати своє слово, а Раша - все одно ні. й санкції послабляти не можна. а там подивимось. але це песимістичний сценарій, а я оптиміст й правда на нашому боці 8)

Так я и говорю о ситуации, если наступление не удастся, не хватит сил, вооружений и ситуация останется замороженной как уже полгода.
Прочитайте мои посты viewtopic.php?p=5579750#p5579750 и viewtopic.php?p=5579754#p5579754. И о корейской войне.
Надеюсь, поймёте, о чём я говорю.

значить будемо жити як Південна Корея - теж непогано розвивається. й ніхто з КНДР не домовляється - нехай собі далі їдять траву.
а з приводу звинувачень - ви повторюєте ворожі нісенітниці, а потім - а чому мене звинувачують? якщо щось крякає як качка та плаває як качка...
не робите, бо привід доведеться вигадувати ;)

Вы знаете, тут есть несколько... персонажей, для которых "совок" это самое страшное ругательство. И они очень любят клеить ярлыки. У нас с ними давние "отношения" ещё с политветки. Между прочим, тогда Будивельник в дискуссии со мной признал, что его взгляды соответствуют социал-дарвинизму или даже социал-фашизму.
Но Вы знаете, если меня будут называть совком за то, что я не готов огульно хаять Союз просто потому, что это Союз, и признать, что советские воины (в т.ч. и украинцы) не освобождали Украине, а явились оккупантами, причём не лучшими нацистов, то я лучше буду совком, чем дураком и подлецом.
А Вы постарайтесь разобраться, где "ворожі нісенітниці", а где любовь и забота об Украине. И не разбрасывайтесь такими обвинениями, а попробуйте доказать, где я не прав.

ви взагалі не осуджуєте СРСР - лише все добре було там. бо знову ж - ваша молодість прийшла на часи СРСР, напевне особисто у вас там було не все так погано - чиста психологія.

а з приводу окупації - ви подивитесь на оце очима львів'янина - що їм принесла радянська влада в 39 році? Сибір та репресії? чому була така масова підтримка населенням УПА? а інші частини України - від німців так звільнила. але Голодомор вже пройшов, репресії 37-38 років теж. й наше поточне становище зараз - це наслідок того, що ще майже 50 років після війни намагалися побудувати фікцію - соціалізм.

виділимо головне - Раша наразі - нацистська держава. й тоді все зрозуміло, по відношенню до Німеччини того часу питань нема. але вам такий розклад ну зовсім не подобається, чомусь особисто ви не можете це сприйняти - як так руський - нацист? а ось так - "насрали обратно страну". й не ви один, на жаль, не можете це зрозуміти
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 08:30

Investor_K написав:Що там Бєлгород?

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 09:31

Investor_K написав:Що там Бєлгород?

в кого які думки по Белгороду? сподіваюсь це не спроба самогубства одної з наших ДРГ... який сенс туда зайти і просто героїчно померти
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 09:42

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Довольно таки неожиданный поворот событий в Брянской области. Пусть вышли из под контроля небольшие населённые пункты, но вдруг результат будет ожидаемый или лучше такового, что это может оказать ситуацию в войне. Другим граничным областям придётся напрячься, возможно, РБ и Приднестровью также.

рф, фактически бросив все силы на фронт + защиту полуострова, оголила себя в какой-то степени. Это может дать многим движениям (не любителям) свободу действий.
Howl

Подякував: 580 раз.
Подякували: 1137 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 09:48

Howl , думаю що:
1. Ніякого рослегіону не існує. Це тролінг кацапів типу «это силы самообороны БНР». Хоча безпосередньо в загоні вторгнення можуть бути відібрані етнічні росіяни.
2. Мета - інформаційний шум, показати слабкість Росії. Змусити тримати більші сили вздовж всіх кордонів (це ви теж згадали).

Думаю , що суїциду не буде. Спокійно вийдуть на нашу територію сьогодні- завтра.
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
  #<1 ... 41924193419441954196 ... 14457>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти