|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 23 тра, 2023 09:39
Gastarbaiter написав: BIGor написав:Я б радше жив в суспільстві де у всіх по 4 куе, ніж з 4 куе в суспільстві де більшість побирається за 200-300 уе.
Як щодо життя з 200-300 уе в суспільстві, де у всіх про 200-300 уе?
Це взагалі життя без перспектив, тому і існує тема еміграції.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1452 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 23 тра, 2023 09:45
ЛАД написав: Gastarbaiter написав: Starikan написав: Я лишь заметил, что необязательно было (до войны) переезжать в Киев, где безумные цены на аренду и недвигу, а можно было ограничиться, например, Харьковом, где соотношение зарплата/цена недвиги наверняка лучше. Я мог бы привести примеры других айтишников - знакомых моих сыновей, которые обзавелись и квартирами, и машинами, работая, скажем, фрилансерами.
Почему все упирается в зарплату? Вот зарабатываешь в Харькове 4 куе - и все, ты король. Но так же можно говорить и про какую-нибудь Африку - там ты с 4 куе будешь вообще король королей. Почему никто в Африку не хочет переехать? Может, дело не только в з/п? Какая з/п купит вам чистый воздух и привлекательную архитектуру? Какая з/п купит вам дополнительные шансы, что вас не собьют на пешеходном переходе просто потому, что в некоторых городах Украины пешеходов пропускать не принято? Дополнительные шансы, что вам не дадут по голове и не ограбят у подъезда? Городскую инфраструктуру? И т.п.
Вряд ли в этих отношениях Киев лучше Харькова.
Ну, я вчився в Харкові, а потім переїхав у Київ, і по моїм суб'єктивним оцінкам Київ таки краще
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 23 тра, 2023 10:20
Hotab написав:Gastarbaiter , потому что в странах относительно недавно вышедших из колониального гнета белых мотто «обмануть белого - это не обмакнуть» очень сильное. Порой даже днем наушники з головы могут быть сорваны , а новый 10-летний обладатель, будущий игрок Реал (Мадрид) , уже через 5 секунд за углом их примеряет. Кстати , Флуманам на заметку. Даже ЮАР, Европа на Африканском континенте, стал вытеснять белых даже из столицы. А ночью белому лучше на улицу вообще не выходить. Потому что полицейские уже тоже чернокожие рулят. Хотя, если мыться только из баклах, да много солнца, может и за своего скоро сойдет)
Только хотел написать, в Найроби, если не ошибаюсь, пол города живут за чертой бедности. Жизнь только в столице, вокруг зебры и очень опасные черные парни.  гоняют в Кению обычно только на сафари.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 23 тра, 2023 10:28
Напомнило историю знакомого, который с нашей делегацией приезжал в Сан Паоло на пару недель, (правда давно дело было). Их сразу предупредили, что с закатом солнца на улицу не выходить, бумажники и ценные вещи оставлять в отеле, брать только нужную сумму и по одному желательно не шастать. ))
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 23 тра, 2023 11:54
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 23 тра, 2023 12:25
Faceless написав:ЛАД написав: Gastarbaiter написав:......... Почему все упирается в зарплату? Вот зарабатываешь в Харькове 4 куе - и все, ты король. Но так же можно говорить и про какую-нибудь Африку - там ты с 4 куе будешь вообще король королей. Почему никто в Африку не хочет переехать? Может, дело не только в з/п? Какая з/п купит вам чистый воздух и привлекательную архитектуру? Какая з/п купит вам дополнительные шансы, что вас не собьют на пешеходном переходе просто потому, что в некоторых городах Украины пешеходов пропускать не принято? Дополнительные шансы, что вам не дадут по голове и не ограбят у подъезда? Городскую инфраструктуру? И т.п.
Ну, я вчився в Харкові, а потім переїхав у Київ, і по моїм суб'єктивним оцінкам Київ таки краще
Не спорю, в некоторых отношениях действительно лучше. Всё-таки столица. Но интересно Ваше мнение - в чём лучше?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 23 тра, 2023 12:26
Faceless написав:ЛАД написав: Gastarbaiter написав:Почему все упирается в зарплату? Вот зарабатываешь в Харькове 4 куе - и все, ты король. Но так же можно говорить и про какую-нибудь Африку - там ты с 4 куе будешь вообще король королей. Почему никто в Африку не хочет переехать? Может, дело не только в з/п? Какая з/п купит вам чистый воздух и привлекательную архитектуру? Какая з/п купит вам дополнительные шансы, что вас не собьют на пешеходном переходе просто потому, что в некоторых городах Украины пешеходов пропускать не принято? Дополнительные шансы, что вам не дадут по голове и не ограбят у подъезда? Городскую инфраструктуру? И т.п.
де вчилися? з точки зору заробітної плати Київ набагато краще Харкова й до війни у Харкові було тяжко з рівнем зп. хоча ІТшники непогано так почувались 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Вів 23 тра, 2023 12:30
Gastarbaiter написав: BIGor написав:Я б радше жив в суспільстві де у всіх по 4 куе, ніж з 4 куе в суспільстві де більшість побирається за 200-300 уе.
Як щодо життя з 200-300 уе в суспільстві, де у всіх про 200-300 уе?
К сожалению или к счастью, оба варианта в реальной жизни не встречаются.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 23 тра, 2023 12:34
Shaman написав: Faceless написав:ЛАД написав:............ Вряд ли в этих отношениях Киев лучше Харькова.
де вчилися? з точки зору заробітної плати Київ набагато краще Харкова й до війни у Харкові було тяжко з рівнем зп. хоча ІТшники непогано так почувались 
С зарплатами понятно. И понятно почему. Харьков был промышленным центром. В прошлом. Но этот вопрос мы с Вами уже обсуждали. Правда, стоит заметить, что и цены в Харькове на многое пониже.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 23 тра, 2023 13:15
ЛАД написав: Faceless написав:ЛАД написав:Вряд ли в этих отношениях Киев лучше Харькова.
Не спорю, в некоторых отношениях действительно лучше. Всё-таки столица. Но интересно Ваше мнение - в чём лучше?
Сам по собі мені Харків не дуже подобався, особливо в око кидалися постійні різкі переходи переходи в промку чи якісь розвалюхи, причому майже в прицентраллі. Наприклад, їдеш з вокзалу 20 трамваєм (там ще два варіанти маршрута було, через який міст і ніби через ринок, вже не згадаю точно,ю) - то якась цивілізація, то якісь промоб'єкти і бетонні паркани, а чого вартувала одна вулиця Котлова (можливо, її вже перейменували). Також, пам'ятаю, вразила вулиця 1 кінної Армії (доводилося їздити шляхом на автовокзал). Вулиця цілком відповідала назві за станом значної частини будинків - ніби десь з тих часів, тільки ще пережили бомбардування у 2 світову. Або, виходиш на площі Повстання, йдеш по московському проспекту ( сподіваюсь, і станцію і метро перейменували) - а там повно таких контрастів: якийсь БЦ чи ТРЦ, якісь нормальні будинки - розвалини хати за гнилим парканом - знов щось сучасне - розвалини. В ті часи вздовж Клочківської ближче до центру ще були реально пустирі (пізніше, знаю, їх активно забудували) - створювалося уявлення, що з Наукової спустився до трамваю, і все, околиця міста  По Сумській будинки, що в оригіналі були більш-менш цікаві архітектурно - знівечені настільки, що важко уявити. В плані безпеки теж сильно програє (принаймі в ті часи) тому ж Києву, як і в плані культури водіння. Кількість вати, якої особливо багато вилазило на травневі свята, також дратувала. Тож я там вчився, трохи працював, але мені Харків "не зайшов". Харків'ян прошу не ображатися
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-