pesikot написав:andrijk777 Я и не сомневался, что вылезет кто-то и напишет полную хрень
Повна хрень це "пообещала предоставить Украине помощь в области безопасности на $65 млрд". Ваші дані в студію! Але не що "пообецали" а що "предоставили". І звичайно з розшифровкою цих даних, а не просто "Україні дали 100 лярдів, зуб даю".
vitaliian написав:Вообще был бы благодарен за ссылку на источник.
Investor_K написав:Вчора відео Залужного 1. Схуднув/осунувся 2. Сидів (не стояв і не ходив).
Тільки мені так здалося?
Погоджуюсь. Проте не дуже це й дивно. Навряд-чи нагружений графік, недосип і постійні нерви сприяють здоров'ю і хорошому вигляду. Можливо й болячку яку підхопив, не робот все-таки.
Investor_K написав:Вчора відео Залужного 1. Схуднув/осунувся 2. Сидів (не стояв і не ходив).
Тільки мені так здалося?
злые языки говорят что было прилетело в какой то из штабов где он был как раз. было рянение и не простая операция. потому если верить ОБС то логично что он ослаб и сидел.
ЗЫ видео с ним выпустили не просто так. так как были слухи что и вообще полностью накрыли штаб.
Востаннє редагувалось mephala в П'ят 26 тра, 2023 11:23, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:Гіркінс повідомив, що отой розвідкатер таки пошкоджено і він йде на ремонт в якийсь порт. Жаль що не втопили.
Гіркіна вже ковбасить "не по дєцки". Спочатку він написав що на кораблі ні царапини і навіть дав його фото біля Севастополя. І "якщо українець відкриває рот, то він бреше". Згодом написав що його("Ваньку") тягнуть на буксирі, а фото - то фото іншого корабля.
Раніш Гіркін брехнею не зловживав. Раніш він був достатньо об'єктивним. Зараз все частіше бреше/маніпулює.
Starikan написав:............ Не знаю, как насчет ВВП, но зажравшиеся европейские бюргеры воспринимают каждые +0.1% инфляции как катастрофу.
Справедливости ради в прошлом году у немцев речь шла не о +0.1%. Знакомые жаловались на существенный рост цен. Понятно, что пониже нашего, но тем не менее.
Denik написав:........... ще я помічаю, що по даних ЗМІ кілька останніх місяців не було прильотів по Києву. Орки на 99% втратили цю можливість.
Не було прильотів чи не було обстрілів?
Це означає, що можуть сильно активізуватися підприємства ОПК, розміщені в місті. Хоча б взяти буклет КБ ЛУЧ
Там дуже багато фоток чогось, що фактично є в металі - бери і виробляй.
Занадто багато. Я, к сожалению, не знаком с производством ПТРК, но как-то смущает слишком большая номенклатура - калибры 90, 100 ("Стугна"), 100 (для БМП-3), 115, 120 ("Конус"), 125 мм ("Комбат")
ЛАД написав:Справедливости ради в прошлом году у немцев речь шла не о +0.1%. Знакомые жаловались на существенный рост цен.
Шо саме зі слів ваших знайомих суттєво подорожчало?
Заступник голови Офісу президента України Ігор Жовква заперечив нещодавню заяву радник керівника ОПУ Михайла Подоляка про те, що контрнаступ Збройних сил України вже розпочався.