Закрыли кстати все месяцы по боевой сотке. Всё ок, всё выплатили за январь-апрель. То есть откатили по перегибам, случившимся в январе. Подразделения, выполняющие боевые задания на нуле, находящиеся в огневом контакте с противником и ведущие активные действия, на 100-ке. Спасибо государству и налогоплательщикам, будем стараться оправдывать ожидания.
freeze написав:Закрыли кстати все месяцы по боевой сотке. Всё ок, всё выплатили за январь-апрель. То есть откатили по перегибам, случившимся в январе. Подразделения, выполняющие боевые задания на нуле, находящиеся в огневом контакте с противником и ведущие активные действия, на 100-ке. Спасибо государству и налогоплательщикам, будем стараться оправдывать ожидания.
freeze написав:Закрыли кстати все месяцы по боевой сотке. Всё ок, всё выплатили за январь-апрель. То есть откатили по перегибам, случившимся в январе. Подразделения, выполняющие боевые задания на нуле, находящиеся в огневом контакте с противником и ведущие активные действия, на 100-ке. Спасибо государству и налогоплательщикам, будем стараться оправдывать ожидания.
Круто. Ці люди того варті. Я не вартий своїх 60-70т. Принаймні поки не дадуть бойову авіацію. Бо ота мишина возня з закиданням НАР-8 з кабрування - це дитячі ігри. З усіх завдань достойні лише вивіз поранених та переміщення спецури. Тому буду наповнювати бюджет держави сам.
pesikot написав:То есть, слова министра обороны США для тебя полный пшик ? Так и запишем
andrijk777 написав:Саме так! Це тому що міністр оборони США не надав жодної розшифровки своєї цифри. Куди пішов кожен мільярд? А на даному сайті є детальна інформація. Я більше довіряю фактам, ти словам і обіцянкам.
Довіряєшь фактам з лівого сайту ? Ну ок
Давай факти, що на тому сайті написана правда Наведи дані із інших джерел
Не наведешь, ти - базікало
Якщо є розшифровка даних - це вже для мене факт. Тобто це сильно збільшує достовірність даних. Сам ти базікало. Я тобі дав інфу, хочеш вір, хочеш йди нафіг. Я тобі нічого наводити не зобов'язаний.
andrijk777 написав:Якщо є розшифровка даних - це вже для мене факт. Тобто це сильно збільшує достовірність даних. Сам ти базікало. Я тобі дав інфу, хочеш вір, хочеш йди нафіг. Я тобі нічого наводити не зобов'язаний.
Тобто ти накинув Накинув ? Підтверди
Але ти не підтведжуєшь Я ж казав, вазелина вже не буде
У 2022 році домогосподарства Німеччини витратили близько 14,7 відсотка загальних споживчих витрат на продукти харчування, напої та тютюнові вироби. 2021- 15,3% 2020- 15,4%
https://www.pravda.com.ua/news/2023/05/26/7404072/ Раніше Bloomberg із посиланням на джерела повідомив, що Нідерланди можуть відправити винищувачі F-16 Україні після того, як пілоти пройдуть навчання.
Згідно з даними Міністерства оборони Нідерландів, на озброєнні країни наразі перебувають 24 чинних винищувачі F-16, які будуть виведені з експлуатації до середини 2024 року. Ще 18 винищувачів були виставлені на продаж, із них 12 уже попередньо продані.