Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Кассандра Щодо нарахування бонусів, то Cash`U керується власним округленням, що вказано в правилах програми. Якщо точніше, то в пункті 3.3, згідно якого сума нарахованих бонусів округлюється в меншу сторону до сотих, тобто тисячні не враховуються. Тому так і виходить, що за логікою мало би нарахувати 3,63, а нараховує 3,62.
Стовно лімітів, то зараз підказати не можу і піду уточнювати чому так😅 І як тільки буде відповідь, то я із нею повернусь
Верховна Рада на засіданні в понеділок, 29 травня, проголосувала в другому читанні за законопроєкт щодо удосконалення процедури виведення з ринку банку в умовах воєнного стану № 9107-1, який дозволяє НБУ націоналізувати банки підсанкційних власників. За законопроєкт проголосували 305 народних депутатів. Варто зазначили, що закон набуде чинності після того, як його підпишуть спікер ВРУ та президент.
orange2021md написав:Верховна Рада на засіданні в понеділок, 29 травня, проголосувала в другому читанні за законопроєкт щодо удосконалення процедури виведення з ринку банку в умовах воєнного стану № 9107-1, який дозволяє НБУ націоналізувати банки підсанкційних власників. За законопроєкт проголосували 305 народних депутатів. Варто зазначили, що закон набуде чинності після того, як його підпишуть спікер ВРУ та президент.
Закон то дырявый, там хорошо же хорошо описано что с ним не так. Но как говориться для бешенной собаки 100км не круг...
Самая большая дырка, это изменения в гражданском кодексе, какие нормы международного правопорядка там имеются ввиду?
Имеют ли права вообще в гражданском кодексе такие расплывчатые формулировки делать, ссылаться на международное право - оно вообще существует?
emeta написав:как на сегодня здесь? Валюту в срок окончания депо так и не отдают? Банк маринует 5 календарных дней?
Ну а чоо -- на вилы никто не подымает, даж в НБУ никто не строчит. А я просто валютные депо у них не размещаю, ждююю нац-и Он, Альянс, Восток, Рояль, Тася, Райф отдают день-в-день, синими
Amethyst написав:А я просто валютные депо у них не размещаю, ждююю нац-и
Якщо дочекаєтесь, то навряд чи захочете розміщати під 0,01%. Якщо варіант приватизації по типу привату, то там вклади зроблені під високий % у приватному житті банку під ту саму ставку виплачувались при одержавленні.
Amethyst написав:А я просто валютные депо у них не размещаю, ждююю нац-и
Якщо дочекаєтесь, то навряд чи захочете розміщати під 0,01%. Якщо варіант приватизації по типу привату, то там вклади зроблені під високий % у приватному житті банку під ту саму ставку виплачувались при одержавленні.
Ну залишу Альфу як опербанк, як і Райф зараз у мене. У г̶у̶с̶а̶р̶о̶в козаків депо-банки завжди стрьомними були, а у війну тим паче
Кассандра написав:Sense Bank а куда пропали все карты в сенс апе? Неподобство (с)
Зараз спостерігаються проблеми у роботі застосунку Sense SuperApp. Тому певний час можуть бути з користуванням продуктами застосунку, входом у Sense, відображенням рахунків. Як тільки вирішимо її, неодмінно напишу тут ❤ /Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️