|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 30 тра, 2023 14:44
ЛАД написав:Вы сомневаетесь, что Президент воюющей страны, у которой оккупирована значительная часть территории и экономика развалена, работает очень много и испытывает огромные нагрузки?
зачем было снимать видео в тамбуре? приедь домой, выспись, вымойся, надень белую рубашку, галстук бабочку и запиши. Тут есть элемент шоу. Но я это шоу принимаю без критики. Потому что Президент работает на Украину
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 30 тра, 2023 15:01
fler написав: andrijk777 написав: stm написав:Смотрим на отрицательное усиление бюджетных дел: По итогам 2022 г. бюджет был исполнен с дефицитом в 3,3 трлн руб. вместо изначально запланированного профицита в 1,3 трлн руб. В России дефицит федерального бюджета за январь – апрель 2023 года составил 3,4 трлн рублей, превысив запланированный на весь год показатель в 2,9 трлн рублей. Взяли 4 месяца за год, усилили в 3 раза скорость усиления.
Ця проблема вирішується ЕЛЕМЕНТАРНО! - друкується скільки потрібно рублів. Не треба мені цитувати цю фігню. Розберіться спочатку з основами економіки і як вона працює.
andrijk777, ви серйозно? Чому ж в рф досі не надрукували цих рублів у потрібній кількості?  Ви точно розібралися з основами економіки? (Риторичне) stm, дякую за інформацію, на цій гілці дуже не вистачає такого контенту.
Я завжди серйозний. Питання глупеньке, але так як адресоване мені, то відповім. Тому що поки-що немає потреби. Це ви і stm вважаєте що потрібно багато друкувати(бо є якісь там величезні проблеми), але керівництво РФ(в першу чергу Набіуліна) вважає інакше. Керівництво РФ глупеньке, не зважайте. 
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 30 тра, 2023 15:12
andrijk777 написав:[/b] Це ви і stm вважаєте що потрібно багато друкувати(бо є якісь там величезні проблеми), але керівництво РФ(в першу чергу Набіуліна) вважає інакше. Керівництво РФ глупеньке, не зважайте. 
Ох, Андрюха. Как бы хороша не была Набиулина с каждым выступлением лицо у неё всё грустнее. Вот уж гражданская война против Рублёвки началась... Внутренний конфликт на усиление однако )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 30 тра, 2023 15:15
vitaliian написав: ЛАД написав:Вы сомневаетесь, что Президент воюющей страны, у которой оккупирована значительная часть территории и экономика развалена, работает очень много и испытывает огромные нагрузки?
зачем было снимать видео в тамбуре? приедь домой, выспись, вымойся, надень белую рубашку, галстук бабочку и запиши. Тут есть элемент шоу. Но я это шоу принимаю без критики. Потому что Президент работает на Украину
Думаєте у нього є час на отакі дурниці по суті ? А про виспатися взагалі сумніваюся в принципі . Дали Дімі можливість записати хоч щось про різне з ключовими фігурами . Але витрачати на це купу часу смислу немає . Бо якби в сорочці - інші б сказали - а чого це він раптом розфуфирується перед камерою ? Шоу , чи що ? Передвиборна агітація ... Ну і так далі ...
-
Puente
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 30 тра, 2023 15:31
Економіка московії при відсутності бажання Заходу її розвалити повністю ( чи дуже малоімовірний варіант розвалу на дрібні та великі шматки ) буде жити скільки завгодно . Є ж приклад північної кореї - і ракети будують , і ядерку якусь . Живуть люди і вихваляють владу . Ну не буде масово високотехнологічного - може бути масове і застаріле , або щось простецьке типу шахедів чи бомб на 1.5 тони ... Голодних бунтів середнього класу там не може бути в принципі . Тобто якщо їх обмежать і будуть наглядати - то будуть варитися в своєму котлі . Імперський дух нікуди не подінеться - навпаки ... От якби план був розвалити взагалі - тоді можливі варіанти ...
-
Puente
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 30 тра, 2023 15:34
stm написав: andrijk777 написав:[/b] Це ви і stm вважаєте що потрібно багато друкувати(бо є якісь там величезні проблеми), але керівництво РФ(в першу чергу Набіуліна) вважає інакше. Керівництво РФ глупеньке, не зважайте. 
Ох, Андрюха. Как бы хороша не была Набиулина с каждым выступлением лицо у неё всё грустнее. Вот уж гражданская война против Рублёвки началась... Внутренний конфликт на усиление однако )))
Я чекаю. Скільки років чекати?В мене надія одна - смерть Путіна. Всі інші надії, в тому числі на крах економіки РФ, громадянська війна, внутрішній конфлікт(не знаю що то таке) - марні.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 30 тра, 2023 15:35
andrijk777 написав:Я до нічого не закликаю. Я об'єктивно оцінюю реальність, на відміну від багатьох на цьому форумі. *про кількість авто почав не я. Люди чомусь бачать як все погано в РФ, але в упор не бачать як в Україні.
Це не обєктивна оцінка Це оцінка страхопуда,який переляканий проросійською пропогандою... 1 Оцінювати треба в динаміці До 2004 року вважалось що ВВП на особу в педерації в ; рази вище ніж в Україні До 2008 року і мінімалка і середня була менша в Україні Десь в 2014 - українська мінімалка догнала російську 2 Не ми везли унітази з росії а росіяни від нас 3 Ще в далекому 2009 році, на сторінках цього форуму я пробував пояснити Випуск ракет/танків - хоч і збільшує ВВП...але не збільшує кількості ковбаси/масла в бутерброді 4 Станом на сьогодні нафтогазові доходи впали в 2 рази 4 Станом на сьогодні в педераційників проблема з доступом до якісних товарів послуг... Тому в мене запитання Хто в гіршій ситуації Той в кого доступ до товарів послуг впав за останні 10 років в 4 рази Чи той в кого впав в 2 рази? ( навіть при умові що в другого рівень на зараз - нижчий, але через рік/два такого руху стане вищий ніж в першого
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 30 тра, 2023 15:39
До речі, було б непогано спробувати на потужностях НБУ в якості диверсії організувати друк фальшивих рублів, хоча б кілька трильйонів, які потім запускати в економіку кацапії через окуповані території Хотілося б вірити що це таємно таки робиться
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 30 тра, 2023 15:42
Faceless написав:До речі, було б непогано спробувати на потужностях НБУ в якості диверсії організувати друк фальшивих рублів, хоча б кілька трильйонів, які потім запускати в економіку кацапії через окуповані території Хотілося б вірити що це таємно таки робиться
Думаю що ні.. Немає каналу розповсюдження банкнот шириною в мільярди рублів...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 30 тра, 2023 15:43
vitaliian написав: ЛАД написав:Вы сомневаетесь, что Президент воюющей страны, у которой оккупирована значительная часть территории и экономика развалена, работает очень много и испытывает огромные нагрузки?
зачем было снимать видео в тамбуре? приедь домой, выспись, вымойся, надень белую рубашку, галстук бабочку и запиши. Тут есть элемент шоу. Но я это шоу принимаю без критики. Потому что Президент работает на Украину Puente уже ответил. Добавлю своё. Думаю, элемент шоу есть. Но шоу не постановочное, а реальная ситуация. Он же не всё время в белой рубашке и с галстуком. Так же, как есть элемент шоу в том, что он часто даже в официальной обстановке чаще всего не в официально принятой одежде. Но это соответствует нашей ситуации и полезно для Украины.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4857 раз.
-
-
Профіль
-
-