А скільки авто виготовила Україна в 2022 році? Ось вам посилання для ознайомлення:
У нас нема , на сьогоднішньому етапі, мети жити краще ерефії, чи виробляти більше автомобілів, чим вони. Сьогоднішня мета примусити їх через їх падіння в злидні усвідомити, що ціна їх війни величезна , а вихлоп мінімальний. Щоб прибиралися геть. Дивно, що це треба пояснювати. Дивно, коли «нє_всьо_так_однозначнікі» розказують , що «ой, навіщо така перемога, коли у нас розвалена економіка і росте зовнішній борг (приводять таблички і цокають язичком) ». А яка альтернатива??? Є варіант «перемога без руйнувань», «перемога без зростання боргу»? Ні, без руйнувань і втрат є лише опція «здатися». Ви до неї закликаєте? Опція «закінчити війну» є лише у ерефії. Бо нападали не ми.
А скільки авто виготовила Україна в 2022 році? Ось вам посилання для ознайомлення:
У нас нема , на сьогоднішньому етапі, мети жити краще ерефії, чи виробляти більше автомобілів, чим вони. Сьогоднішня мета примусити їх через їх падіння в злидні усвідомити, що ціна їх війни величезна , а вихлоп мінімальний. Щоб прибиралися геть. Дивно, що це треба пояснювати. Дивно, коли «нє_всьо_так_однозначнікі» розказують , що «ой, навіщо така перемога, коли у нас розвалена економіка і росте зовнішній борг (приводять таблички і цокають язичком) ». А яка альтернатива??? Є варіант «перемога без руйнувань»? Ні, без руйнувань і втрат є лише опція «здатися». Ви до неї закликаєте?
Я до нічого не закликаю. Я об'єктивно оцінюю реальність, на відміну від багатьох на цьому форумі. *про кількість авто почав не я. Люди чомусь бачать як все погано в РФ, але в упор не бачать як в Україні.
Украина не имела сильный автопром. Поэтому с автопром разобрались, ещё отрицательно усилятся есть куда. За первый квартал 2023 на 64% меньше, чем такой же квартал 2022. А весь 2022 на 60% меньше 2021.
Смотрим на отрицательное усиление бюджетных дел: По итогам 2022 г. бюджет был исполнен с дефицитом в 3,3 трлн руб. вместо изначально запланированного профицита в 1,3 трлн руб. В России дефицит федерального бюджета за январь – апрель 2023 года составил 3,4 трлн рублей, превысив запланированный на весь год показатель в 2,9 трлн рублей. Взяли 4 месяца за год, усилили в 3 раза скорость усиления.
Авиа будем смотреть? Там отрицательное усиление: собери из 5 самолётов 1. Добыча нефти/газа? Говорят -40% усилились.
andrijk777 , так я вам якраз і кажу: нема ніякого значення як погано в Україні, бо як би в ній не було, закінчення війни залежить не від цього. Якщо піднімається тема «як швидше закінчити війну», то саме крах в ключових галузях рашаекономіки може наблизити нашу перемогу. До чого тут «а в Україні ще гірше»? Ррзмовляти «як погано тепер в Укоаїні і що з цим тепер робити» будемо після вигнання агресора (або змушування його піти самого. Війна і санкції дуже дорого обходяться ерефії. В такому режимі вони не потягнуть її роками. Ми теж не потягнемо, а от партнери наші можуть потягнути. Якщо захочуть.
stm написав:Смотрим на отрицательное усиление бюджетных дел: По итогам 2022 г. бюджет был исполнен с дефицитом в 3,3 трлн руб. вместо изначально запланированного профицита в 1,3 трлн руб. В России дефицит федерального бюджета за январь – апрель 2023 года составил 3,4 трлн рублей, превысив запланированный на весь год показатель в 2,9 трлн рублей. Взяли 4 месяца за год, усилили в 3 раза скорость усиления.
Ця проблема вирішується ЕЛЕМЕНТАРНО! - друкується скільки потрібно рублів. Не треба мені цитувати цю фігню. Розберіться спочатку з основами економіки і як вона працює.
stm написав:Авиа будем смотреть? Там отрицательное усиление: собери из 5 самолётов 1. Добыча нефти/газа? Говорят -40% усилились.
Будем звичайно. Скільки літаків зібрала Україна? Скільки нафти добула Україна?
У нас нема , на сьогоднішньому етапі, мети жити краще ерефії, чи виробляти більше автомобілів, чим вони. Сьогоднішня мета примусити їх через їх падіння в злидні усвідомити, що ціна їх війни величезна , а вихлоп мінімальний. Щоб прибиралися геть. Дивно, що це треба пояснювати. Дивно, коли «нє_всьо_так_однозначнікі» розказують , що «ой, навіщо така перемога, коли у нас розвалена економіка і росте зовнішній борг (приводять таблички і цокають язичком) ». А яка альтернатива??? Є варіант «перемога без руйнувань», «перемога без зростання боргу»? Ні, без руйнувань і втрат є лише опція «здатися». Ви до неї закликаєте? Опція «закінчити війну» є лише у ерефії. Бо нападали не ми.
yama написав: Так що нічого нічого страшного щоб працювати з укриття якщо там є інтернет не бачу , в принципі можна і мобільний зв'язок "провезти" точніше поставити репітер, обігрівачі і так далі і жити там . Залишилось багато радянських укриттів які розраховані на "ядерку" в майже всіх адмін будівлях, розвідати, організувати собі там умови - працюй живи .
Радий за вас і вашу роботу. Але далеко не всі айтішнеги чи бугалтери і т.і. більшості(і мені в тому числі)таки потрібно на роботу їхати/йти щодня, а яка в біса робота, коли ви на ранок як вичавлений лимон після безсонної ночі? І навіть коли людина дісталася до сховища вчасно, далеко не кожен/на зможе там заснути через нерви, незвичне місце, присутність чужих людей і т.п. Кому "заходить" таке, я нічого проти не маю, але більшості мабуть ні. Якщо під час повітряних тривог буде зупинятися вся ділова активність по країні, то економічні втрати будуть ІМХО більші ніж від самих дронів та ракет.
drevlyanin написав: Ну добре, нехай гвинтокрили, але там правила розміщення схожі. Ну не повітряні кулі чи змії мались же на увазі. Ще як варіант-склад/ангар з безпілотниками хіба що.
Там все, як треба. Більше не скажу))
Нафіга тоді той мудрагель при посаді зраду публічно розганяє?
Востаннє редагувалось drevlyanin в Вів 30 тра, 2023 11:44, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:andrijk777 , так я вам якраз і кажу: нема ніякого значення як погано в Україні, бо як би в ній не було, закінчення війни залежить не від цього.
Категорично не згідний. Історія вам заперечить. Якраз від нас дуже багато що залежить. Особливо в довгостроковій перспективі. Той самий Успіх вам також заперечить, він не раз вказував на важливість оплати для мотивації солдат. Хоч ви по-моєму з ним не згідний.
Hotab написав:Якщо піднімається тема «як швидше закінчити війну», то саме крах в ключових галузях рашаекономіки може наблизити нашу перемогу. До чого тут «а в Україні ще гірше»? Ррзмовляти «як погано тепер в Укоаїні і що з цим тепер робити» будемо після вигнання агресора (або змушування його піти самого. Війна і санкції дуже дорого обходяться ерефії. В такому режимі вони не потягнуть її роками. Ми теж не потягнемо, а от партнери наші можуть потягнути. Якщо захочуть.
Раніш також так думав. Зараз ні. Роки йдуть, але в рфії нічого не змінюється. Розмови, розмови, розмови. Дії де? Немає. І я вже так думаю і не буде. Основа рашаекономіки - це нафта! Краху не сталось, навіть падіння серйозного не сталось. Індія без проблем замінила Європу. Протягнуть роками - я вже не сумніваюсь. Вони між-іншим можуть знизити інтенсивність війни - як наприклад було зроблено в Донбасі в 15-16.
drevlyanin написав:Ну добре, нехай гвинтокрили, але там правила розміщення схожі. Ну не повітряні кулі чи змії мались же на увазі. Ще як варіант-склад/ангар з безпілотниками хіба що.
У Повітряних силах закликали не драматизувати нічний удар по аеродрому в Старокостянтинові Хмельницької області Я хочу сказати, що боєздатність там буде відновлено. Не варто драматизувати ситуацію – речник ПС ЗСУ Юрій Ігнат
Безпілотник врізався у багатоповерхівку в Москві і не один (згадав чомусь вчорашнє звернення Буданова, про те,що вони пожалкують за ці атаки на Київ) https://censor.net/ua/p3421515 "Короче, по нам еба*ат активно уже, только что был третий прилет" В Одінцово скаржаться на "бавовну"... Понад десять безпілотників збито в Підмосков'ї за сьогоднішній ранок, - повідомили кацапи «Б**дь, вот это я заснял». На відео момент падіння одного з безпілотників у Підмосков'ї. "Прям на меня летит сука!" На Мацкву продовжують рухатись безпілотники. Працює ППО
99% це самі московити себе обстрілюють щоб виправдати мобілізацію чи ще щось , так само як вони перд другою чеченською підривали будинки , тоді депутат їхнього верховного совета за пару днів до вибухів обмовився на трибуні про ці вибухи, а потім піймали в підвалі житлового будинку місцеві мешканці фсб-шників які закладали вибухівку , чого я розказую всі памятають кому більше 35+ , була навіть на росії ТВ передача про це , де одні казали що це навчання і то був цукор , а інші що то був гексоген. ТАк і тут ТА що про таку давню історію, згадуємо як з 2014 року самі ж московити одночасно валили градами у дві сторони по наших і по Донецьку\Луганську "днр\лнр" . Тепер от беспілотники пішли, нашим витрачати такий цінний ресурс на багатоповерхівки сенсу точно нема , скоріше б по яких складах чи нафтобазах