Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 106107108109110 ... 232>
Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2010 21:48

budivelnik написав:
строите не вы, а бригада строителей.

1 Є критичні процеси коли без моєї присутності на майданчику навіть собачки не мають права пчихати :D Це розбивка ,скриті роботи , закладка критичних вузлів , перехід від одного процесу до іншого і це займає не більше 10 % часу , весь інший час я особисто затрачую на спілкування з : проектантами , замовниками , АН , банкірами , чиновниками , форумчанами . :D :D :D
2 Текучки в мене не має , замовником перед бригодою є я сам ( житло я продаю вже готове ) , тому кінцевому клієнту все одно скільки й куди в мене пішло будматеріалів , адже я йому викладаю ціну продажу , без розбивки на комплектуючі і процеси .
3 Не бачу нічого дивного коли власник/замовник/директор/головний інженер/головний технолог - це всі посади які я в себе займаю , своїми руками не кладе цеглу і не зобовязаний з ранку до вечора знаходитись на майданчику. :wink:

проблемма цены метра в многоэтажке для меня и подозреваю многих других людей в том что не понятно куда чего пошло.... с строительством небольшого дома чуть яснее, есть смета есть кол-во необходимых материаллов и их рыночная стоимость.
выходим на конкретную цифру оговариваем сроки и вперед... при этом желательно следить сколько в реале всего привезилось....
а платить откаты по материалам, взятки чиновникам и проценты по кредитам взятые на стройку народ больше не хочет, вот и спорим...
Slon_Nosov

Подякував: 1085 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2010 22:08

budivelnik написав:
строите не вы, а бригада строителей.

1 Є критичні процеси коли без моєї присутності на майданчику навіть собачки не мають права пчихати :D Це розбивка ,скриті роботи , закладка критичних вузлів , перехід від одного процесу до іншого і це займає не більше 10 % часу , весь інший час я особисто затрачую на спілкування з : проектантами , замовниками , АН , банкірами , чиновниками , форумчанами . :D :D :D
2 Текучки в мене не має , замовником перед бригодою є я сам ( житло я продаю вже готове ) , тому кінцевому клієнту все одно скільки й куди в мене пішло будматеріалів , адже я йому викладаю ціну продажу , без розбивки на комплектуючі і процеси .
3 Не бачу нічого дивного коли власник/замовник/директор/головний інженер/головний технолог - це всі посади які я в себе займаю , своїми руками не кладе цеглу і не зобовязаний з ранку до вечора знаходитись на майданчику. :wink:

т.е. вы не строитель вы спекуль?
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2010 22:11

проблемма цены метра в многоэтажке для меня и подозреваю многих других людей в том что не понятно куда чего пошло....

На мій погляд проходить підміна понять :wink:
Вас особисто навряд чи цікавить скільки чого пішло на виготовлення компютера або телевізора , а все тому що їх вартість настільки низька в порівнянні з Вашим річним доходом , що легше купити дешевший ніж заморочуватись з чого і ким виготовленно.
З житлом трошки складніше , крім товару це ще й спосіб заощаджень + спосіб нейтралізації зайвих грошових знаків .
Санітарна норма для Києва - 13,5 кв м , при цьому середня забезпеченість житлом в Україні 22 кв м , отже якщо припустити що половина живе по санітарним нормам , то друга полпвина має 22 + 22 - 13,5 = 30,5 кв м ( майже європейські норми :D ) . От і виходить що у разі проблем населення України може спокійно зупинити заощадження в вигляді покупки житла , з іншого боку населення України настільки мало заробляє що навіть під час кредитного буму не змогло профінансувати розширення виробництва вище 10,4 млн кв м в рік
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2010 22:13

Тоді хто Ви по Вашій класифікації :?: Люмпен :?:
Я продаю те що самостійно виготовив , таким чином всі хто продають те що зробили ( селяни , металурги , і так далі ) - спекулі :?:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2010 22:20

budivelnik написав:

Тоді хто Ви по Вашій класифікації :?: Люмпен :?:
Я продаю те що самостійно виготовив , таким чином всі хто продають те що зробили ( селяни , металурги , і так далі ) - спекулі :?:

теперь понятно почему вы так воете тут.... я думал вы внатуре что то строите, а вы просто бездельник..... сумно...
Унуноктий

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2010 22:23

я думал вы внатуре что то строите, а вы просто бездельник.....

Пробуєте відімстити за те що не змогли зняти в оренду за САЛО :?:
Вмійте програвати з повагою до суперника .
Знову ж Ви одним махо всіх хто займається виготовленням і продажем матеріальних цінностей - бездельниками - обізвали :(
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2010 22:29

budivelnik написав:
я думал вы внатуре что то строите, а вы просто бездельник.....

Пробуєте відімстити за те що не змогли зняти в оренду за САЛО :?:
Вмійте програвати з повагою до суперника .
Знову ж Ви одним махо всіх хто займається виготовленням і продажем матеріальних цінностей - бездельниками - обізвали :(

слава богу спекули мне не соперники..... не хочу общатся с вами до апреля месяца.... и помните о том что иногда вещи продаются ниже себестоимости....
Унуноктий

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2010 22:35

Без проблем , фантазери і хами мені також не суперники тому підтримую Ваше бажання і сподіваюсь не чути і не бачити Вашої реакції на мої повідомлення до квітня .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2010 22:36

убийца эфира
:D
будівельник бездЄльник :)
Chabik

Подякував: 3 раз.
Подякували: 56 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2010 23:14

Є люди з власною думкою ( з якою я можу не згоджуватись , але я її поважаю бо це їх думка ) , а є бездумні роботи-провокатори , які з 997 повідомлень дай бог щоб 100 своїх слів звязали , і добре якби хоч щось нове з смартфона відправили , а то так , емоції бездумні з смайликами , навіть відреагувати не має на що :(
Живуть собі паразитуючи на чужих думках , бо на власні розуму не вистарчає .
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 106107108109110 ... 232>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему