Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
необходимое стоит копейки, его и бедные себе позволить могут. Роскошь же требует усилий
Решта, як приклад для пояснення, тільки вцепилися в число $2400, чомусь.
Я так розумію, що до основної тези зауважень нема
К основной тезе есть отличный анекдот (или притча) Как-то в Африке колонизатор увидел...эээ...афроафрикаца , лежащего под пальмой. -ЧТо ты делаешь? -Лежу. -А чем питаешься? -Да бананаы с пальмы падают, я руку протягиваю, беру и ем. -Но ты ведь эти бананы можешь собрать и продать на рынке. -Зачем? -ЧТобы заработать деньги! -Зачем? -Ну, ты на эти деньги сможешь нанять людей, они-бы собирали бананы и продавали их на рынке для тебя. -Зачем? -Ты бы стал богатый, смог-бы лежать и ничего не делать. -Так я и сейчас лежу и ничего не делаю.
В этой притче несколько смыслов. Один на поверхности, он полностью совпадает с парадигмой Флаймана и Болта. Зачем что-то делать, если можно жить с огорода, зимовать на закрутках, и тд. Второй вывод тут уже проскакивал. Страны с благоприятным климатом, где нет препятствий для выживания, почему-то бедные и слаборазвитые. Страны, в которых условия вынуждали поднимать свою задницу и что-то делать - богатые. Так и с людьми - кто сидит на своем огороде тот с ним и останется. У кого огорода нет - пытается сделать что-тто другое. У кого-то получается, у кого-тто нет.
flyman написав:щодо "багатих бо клімат", це не підтверджується статистично
Чому? Переважна більшість розвиненіх країн - в помірному кліматі, переважна більшість тропічних країн - бідні
Україна в тропіках? А Молдавія? Саудівська Аравія в помірному кліматі? Австралія? Канада? Мальта? Кіпр? Ісландія? і т.д.
Домінікана та Гаіті, сильно різняться в тропічному кліматі? Як бути з Кубою, це від жари? Як прийшов Фідель то клімат перестав бути помірним? ФРН східні і західні землі, теж клімат? Пн.Корея мала би бути розвинутіша за Пд.Корею. Що не так із Сінгапуром, мали би жити трохи ліпше чим на рівні Папуа-Нова Гвінея? Китай та Індія дрейфують в зону помірних широт. За ними Бразилія.
flyman написав:щодо "багатих бо клімат", це не підтверджується статистично
Чому? Переважна більшість розвиненіх країн - в помірному кліматі, переважна більшість тропічних країн - бідні
Україна в тропіках? А Молдавія? Саудівська Аравія в помірному кліматі? Австралія? Канада? Мальта? Кіпр? Ісландія? і т.д.
Домінікана та Гаіті, сильно різняться в тропічному кліматі? Як бути з Кубою, це від жари? Як прийшов Фідель то клімат перестав бути помірним? ФРН східні і західні землі, теж клімат? Пн.Корея мала би бути розвинутіша за Пд.Корею. Що не так із Сінгапуром, мали би жити трохи ліпше чим на рівні Папуа-Нова Гвінея? Китай та Індія дрейфують в зону помірних широт. За ними Бразилія.
Не було твердження що всі в помірних широтах - успішні й розвинуті, але переважна більшість успішних і розвинутих - в помірних широтах. Домінікана і Гаїті - обидві малорозвинуті і досить бідні, просто Домінікана в куди кращому стані Куба й Венесуела - обидві в категорії "недорозвинених". Індія також ще в цій групі. Окремі виключення як Сингапур чи Пд Корея (яка там тільки кілька десят років) можливі ФРН вся в помірному кліматі
Такі посади є в багатьох країнах, я вперше побачив в Польщі - було дуже зворушливо. В Канаді дивували такі саме посади, але робітників на ремонті доріг: не стільки того ремонту і не стільки того асфальту, але все ретельно огороджено, а на перехресті стоять аж 4 людини, в дуже помітному робочому одязі, які «керують рухом». Виглядало досить кумедно: всі вони тримають в руках палку, на верхній частині якої знаки STOP або SLOW. Повертають знак в залежності від того, бачуть якесь авто чи ні. З 4-з таких робітників: чорношкіра жінка та двоє бородачів, схожих на українських попів. Тільки худенькі. Така турбота про безпеку…
akurt написав:Хлопці та дівчата! Багато віртуальних теоретичних дописів з к.к.д.=0. Поверніться трохи на Землю. Питання НЕ В ТОМУ, заробите Ви 3000$ в США, і НЕ В ТОМУ, скільки коштує страховка та скільки треба заплатити за автобус, а зовсім в іншому.
@Що ти таке вмієш робити, за що ми тобі заплатимо гроші?@ Раджу всім задуматися саме над цим.
Тобто спочатку "3000 легко заробити", а потім "що ти вмієш, щоб взагалі тобі щось платити?"
akurt написав:В Канаді дивували такі саме посади, але робітників на ремонті доріг: не стільки того ремонту і не стільки того асфальту, але все ретельно огороджено, а на перехресті стоять аж 4 людини, в дуже помітному робочому одязі, які «керують рухом». Виглядало досить кумедно: всі вони тримають в руках палку, на верхній частині якої знаки STOP або SLOW. Повертають знак в залежності від того, бачуть якесь авто чи ні. З 4-з таких робітників: чорношкіра жінка та двоє бородачів, схожих на українських попів. Тільки худенькі. Така турбота про безпеку…
Та вони в цих європах та америках взагалі не знають куди гроші дівати! А як вам посада "людина зі щіткою", яка стоїть на виїзді з будмайданчика та прибирає багнюку, яку самоскиди вивозять на колесах? Дурні люди! Можна ж просто дощу дочекатися і (майже)все змиє.
ВВП(по ППС) це характеристика економіки, а не рівня життя. По вашому виходить що РФ(28К$) живе всього в 2 рази гірше ніж Франція(46К$).
adeges написав:Виходячи з мого досвіду, це ближче до правди в середньому. Звичайно, для продуктів це співвідношення майже 1, для шмоток у нас дорожче на 50% мінімум і т.д.
Тобто у вас $1000 в Україні це 3000$ в США. Ні, це абсурд. З 1000$ в Україні ти будеш виділятись на фоні інших як достатньо забезпечена людина. З 3000$ в США ти майже бідося. Я враховую не тільки блага але й статус серед оточуючих. Людина яка заробляє/тратить в 3 рази більше за людей які її оточують завжди щасливіша ніж людина яка заробляє/тратить в 3 рази менше оточуючих.
І я також враховую можливості заробити ці гроші, а не тільки потратити. Заробити 3000$ в США набагато легше ніж 1000$ в Україні.
Ні, я залишусь при своїй думці - 5-6 разів.
*і те що у вас 1:3, а у Флая 1:10 тільки підтверджує мою "золоту серединку".
Залишитесь, звичайно. Це ще раз доводить, що форуми в цілому - для дописувачів. І те, що в дискусії ніколи не народжується істина, бо мета - всупереч всьому довести свою точку зору. І не важливо, наскільки вона є обгрунтованою чи ні.
PS Про відчуття забезпеченості в Україні при доходах (чистих?) 1000 доларів при ціні бананів 1.5 долари і бензину в 1.25 за літр було цікаво почути. І гуд лак заробити чистими 3000 доларів в США без зусиль.
Не скажу, что без усилий, но 3 тысячи в месяц после вычета налогов - это около 22 долларов в час. Это в районе стартовой работы.
akurt написав:Заробити 3000$ в США можна майже без «гіпер зусиль». Наприклад робітник з вулиці на пошті (це я бачив останні оголошення): мінімум 22,5$ за годину. Тоді за місяць орієнтовно: 22,5*8*6*4=4320$. Або 51 840$ за рік. Це - до оподаткування.
Это как раз и есть примерно 3000 в месяц после налогов.