Вчасність - дійсно фішка влади. Років за 5-10, можливо, дійдуть до питання "хто розмінував Чонгар" та "де баканов?"
на жаль більшість не бачить що організоване злочинне групування "квартал 95", робить все по прикладу "кооператива озеро", даже імена у керівників однакові... злочинна недбалість, забувати свої ж обіцянки, знімати відосики піднімаючи культ особистості, знищення опозиції, це все вже було випробовано на північних болотах...
Вы считаете, что сегодня есть возможности строить бомбоубежища по всей стране? Надеюсь, Вы не думаете, что потребность в них есть только в Киеве? Но вот добиться возможности использовать реально уже существующие можно.
Вы считаете, что сегодня есть возможности строить бомбоубежища по всей стране? Надеюсь, Вы не думаете, что потребность в них есть только в Киеве? Но вот добиться возможности использовать реально уже существующие можно.
що не було миротворчим африканським делегаціям де сховатися від привітання ВВП?
ЛАД написав:........... Давненько не вижу. Ну и дополнить инфо для полноты и сместить акценты можно достаточно легко, если речь не идёт о фейке. Опровергнуть фейк бывает сложнее. Здесь на форуме (и не только) гораздо чаше вижу поиски "зради" на ровном месте. Как вчера о смещении Кличко с поста главы ОМДА. Не помните сравнительно недавний шум (в частности, и на форуме) о готовящемся смещении Залужного с поста Главкома и перевод его на минобороны? Это чьи нарративы? По-моему, тоже "расейські". Но проходили по разряду "патриотичных".
Щоб виграти вибори, треба покорити столицю. А там нелояльний мер. І де ж тут ІПСО?
Сильно сомневаюсь в "нелояльности" Кличко. А ИПСО в том, что сместят его или нет неизвестно, Но шумок уже подняли. Так же, как было со смещением Залужного.
Ну и история с закрытыми убежищами как бы требует какого-то решения. Это серьёзная ошибка (как минимум).
проблема, що деякі рішення вже зараз приймаються виходячи з майбутніх виборів, - вона наявна. тому з одного боку й провокувати внутрішні конфлікти нема сенсу, але й зовсім не відповідати - теж неправильно. так й живемо...
Zebra написав:Попереду вибори в США, основного фінансово-військового донора, Путін буде чекати цих виборів. Але я думаю перемовини вже йдуть повним ходом. Один з дзвоників - суд у Ростові над 22 полоненими. Це намагання підвищити ставки, бо ніяких інших козирів окрім знущання над заручниками не залишається.
"Попереду" це півтора роки. Новий президент вступить на посаду в січні 2025. Все ще може кардинально помінятись до того часу. А я особисто думаю що зі зміною президента політика США майже не зміниться. Ви сильно перебільшуєте вплив нашої війни на світ(і США зокрема). Ось були вибори в Туреччині. І що українське питання на цих виборах грало якусь роль? По-моєму нульову.
Востаннє редагувалось andrijk777 в П'ят 16 чер, 2023 19:04, всього редагувалось 1 раз.
Zebra написав:Попереду вибори в США, основного фінансово-військового донора, Путін буде чекати цих виборів. Але я думаю перемовини вже йдуть повним ходом. Один з дзвоників - суд у Ростові над 22 полоненими. Це намагання підвищити ставки, бо ніяких інших козирів окрім знущання над заручниками не залишається.
"Попереду" це півтора роки. Новий президент вступить на посаду в січні 2025. Все ще може кардинально помінятись до того часу. А я особисто думаю що зі зміною президента політика США майже не зміниться. Ви сильно перебільшуєте вплив нашої війни на світ(і США зокрема). Ось були вибори в Туреччині. І що українське питання на цих виборах грало якусь роль? По-моєму нульову.
аби дотягнув, хоча люміній не ржавіє, але цей протікає конкретно
Натрапив на відео (від "Дождя")...пригадалось "ты помнишь как все начиналось" на жаль не вдалося стати на шлях, котрим пройшли багато колишніх соціалістичних країн-Польща, Чехія, Словаччина ( відмитися від бруду(крові жертв тоталітарного режиму срср) але хочу сказати, что на прикінці 80х саме Пітер-Москва були "хедлайнерами" процесу, може тому що демократична преса спочатку з'явилась саме там. Новини зі столиці шокували майже кожного місяця, а у нас було тихе болото(застой соціалізму), був один журналіст Дерев'янко Борис Федорович ( головний редактор газети «Вечерняя Одесса»), який після подій у 1991 теж почав писати правду про корупцію влади але не довго... https://www.youtube.com/watch?v=-IwpejvdOrE&t=2105s