Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Прораб написав:У будь-якому випадку, щоб втратити достатньо одного моменту.
Бизнес держит свой капитал на р.счетах и картах и успешно работает и развивается. Дома - это совкавая политика населения. На ночь пересчитывать и сверять номера...)) Бумажки должны работать ежеминутно, а если будете их носить с собой в сумке, то 100 пудов они обесценятся или из синих превратятся в красные)).
Фінмон, зробить ваше відношення до готівки іншим
Да, что вы этим финоменом пугаете??? Был, проходил и Что??? У меня уже с 12 года в кармане лежит не больше 500грн. Остальные на карточках или р.счетах в банках.[/quote] якщо у вас пустий рахунок,а в кармані дирка вам потрібна інша платформа
Товариство, я - наче, знаю відповідь на своє питання на 99%, але хочу підтвердження від вас, щоб було на всі💯! Відкривати депо можна хоч на 200Кгрн/день, хоч на 5Кдол? Тобто - постанова "100Кгрн/день"(чи їх еквівалент у дол.) діє тільки на видачу готівки в касі і все?
Востаннє редагувалось Успіх в Пон 19 чер, 2023 15:23, всього редагувалось 1 раз.
Успіх написав:Товариство, я - наче, знаю відповіді на своє питання на 99%, але хочу підтвердження від вас, щоб було на всі💯! Відкривати депо можна хоч на 200Кгрн/день, хоч на 5Кдол? Тобто -"100Кгрн/день"(чи їх еквівалент у дол.) діє тільки на видачу готівки в касі і все?
В Укрсіб можна відкрити на еквіваленті 100к грн бо в касі безкоштовно зняття депозитів,а з рахунку буде від'ємна дохідність