|
Клуб 200К - Теребеньки |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Вів 20 чер, 2023 22:33
Игорь Алексеевич єто не вам, а ето вместо той води, что ви налили. написал четкий перечень признаков, чтоби в людей били аргументи.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 чер, 2023 22:38
А банка. Подготовили половину синими, а половину хламом. Типа на дурочку хотели сыграть. Синие взял, хлам отказался. Приват №2 Банки применили думаю схему на дурочку по возврату. Если ещё у клиента есть депозиты в валюте, то отдают нормальными. А если видят, что депозитов больше нет, то после окончания последнего дело впихивают хламом. Только Приват буро всё впихивает хламом, то др. решили сыграть в шахматку - половину хорошими, а половину пытаются всунуть мотлохом. 
Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Вів 20 чер, 2023 22:42, всього редагувалось 1 раз.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 20 чер, 2023 22:40
Goodman написав:Игорь Алексеевич єто не вам, а ето вместо той води, что ви налили. написал четкий перечень признаков, чтоби в людей били аргументи.
внизу я дал ссылку на сайт интерфакса Украины. Вы можете тоже скинуть
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 20 чер, 2023 22:43
Игорь Алексеевич согласен с вами, будете осенью откуп делать в валюте - берите с собой распечатки интерфакса - они здорово вам помогут взять нормальний синий доллар. При виде интерфакса - касири будут падать на колени и подносить вам пачки новеньких купюр.
-
Goodman
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 чер, 2023 22:45
Goodman написав:Игорь Алексеевич согласен с вами, будете осенью откуп делать в валюте - берите с собой распечатки интерфакса - они здорово вам помогут взять нормальний синий доллар. При виде интерфакса - касири будут падать на колени и подносить вам пачки новеньких купюр.
они и сейчас не падают и потом не будут. А за чем передо мной падать, да ещё на колени??? я ж не батюшка  И эта постанова больше относится, кто несёт дол. в банк. Я несу их в обменник. Касир не може "на око" оцінювати справжність банкнот чи їх стан та відмовляти в здійсненні валютно-обмінної операції, бо йому здалося, що десь не співпадає малюнок чи не такий колір.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 20 чер, 2023 22:50
Игорь Алексеевич дякую Вам за позитив і розуміння, ви не батюшка - ви Пан Отець, який навчає як копійку до копійки скласти.
-
Goodman
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 чер, 2023 22:51
slow написав:доброго всім дня, я на форумі новачок, тому все ще розбираюсь з тим що саме тут називають "каруселями", але все ж таки хочу спитати поради в наступному питанні. є сума у доларах на рахунку ФОП привату і бажання перетворити її на максимально близьку суму у доларах під матрацом. чи правильно я розумію що наразі мої варіанти використання отриманих з продажу доларів гривень це тільки: 1. відкрити конвертаційні депозити в кількох банках - мінімальні втрати на курсі, чітке розуміння яку суму у доларах я отримую на виході через 3 місяці 2. сподіватись на подальше укріплення гривні, класти гривню на короткострокові депозити і купляти долар в обміннику пізніше - при ревальвації або незмінному курсі я отримаю більше доларів ніж продав з ФОПу за рахунок відсотків по депозиту, а при девальвації я або обісруся, або все ще зможу відкрити конвертаційні депозити можливо не звернув уваги на деталі - буду дуже вдячним за вказівку.
не слухайте нічиїх порад, а думайте своєю головою. якщо потрібен $ кеш тут і зараз (для купівлі квартири, авто, тощо) то зараз саме час купувати в обміннику. якщо нікуди не поспішаєте і гроші не потрібні тут і зараз - то перший варіант з конверто депо на 3 місяці. для 2го варіанту з депо в гривні, щоб не обісратися краще виділити певну сумму яку не шкода. на ревальвацію не розраховуйте, восени все відіграється назад.
-
Maxwe11
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 чер, 2023 23:00
Maxwe11 написав:на ревальвацію не розраховуйте, восени все відіграється назад.
Хотілось би пруф від кіля така інфа.
-
deneg net
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 620 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 чер, 2023 23:19
-
Клиент_
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 чер, 2023 23:28
Ждёмс реакцию банков и обменников. Что они придумают на этот раз?? Думаю недельку будут все милые и добродушные, а потом снова схема НОМЕР 3-4-5, уже сбился по счёту с их мутками 
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-