|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 21 чер, 2023 07:53
Starikan написав:Но я почти уверен, что здравый смысл - единственное, чего в Украине не хватает уже много лет - всё же победит и фарионщина сгинет.
Вибачаюсь за офтоп, але якщо чесно, то в Україні дуже багато проросійський сил, думаю більшість. Згадайте вибори в ВР в 2019 Слуги Народу (більш/менш проросійські) - 43% ОПЗЖ (проросійські) - 13% Опозиційний блок (проросійські) - 3% Загалом 57%Свобода (фаріонщина) - 2%
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1460 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 21 чер, 2023 08:41
rjkz написав:Додамо гілці патріотизму, позитиву й позлимо Максима:
Максим і сам був не проти США, але щось в нього не склалося, інакше мучався би там. Був би не віденський мучений, а вашингтонський.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 21 чер, 2023 09:05
BIGor написав: flyman написав: BIGor написав:Вибачаюсь за офтоп, але якщо чесно, то в Україні дуже багато проросійський сил, думаю більшість. Згадайте вибори в ВР в 2019 Слуги Народу (більш/менш проросійські) - 43% ОПЗЖ (проросійські) - 13% Опозиційний блок (проросійські) - 3% Загалом 57%Свобода (фаріонщина) - 2%
Тому "справжні патріоти" виїхали в еміграцію та із-за кордону вчать "оставашок" як правильно "любіть Родіну" та складають байки, як погано в Україні і добре в еміграції.
Я хз хто кого вчить і хто патріот, але що ти тут робиш в темі "Еміграція, заробітчанство" якщо в Україні так класно?
то що і решта, а ти?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 21 чер, 2023 10:22
BIGor написав: flyman написав:то що і решта, а ти?
Що решта? А як же твої кавалірки і витрати в 150 доларів? Кинеш все?
яке це має відношення до активності на форумі? от BIGor виїхав в еміграцію, який смисл сидіти на фінанс уа для BIGor? Переконувати інших, що в нього життя вдалося, а оставашки лузери та ждуни руського міра грядєші. Що в емігрантів відкрилися рівні для реалізації себе, а хто в Україні їм закрилися (так, Філіпіни із філіпінками поки що недоступні, і що)?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 21 чер, 2023 11:56
flyman написав: BIGor написав: flyman написав:то що і решта, а ти?
Що решта? А як же твої кавалірки і витрати в 150 доларів? Кинеш все?
яке це має відношення до активності на форумі? от BIGor виїхав в еміграцію, який смисл сидіти на фінанс уа для BIGor? Переконувати інших, що в нього життя вдалося, а оставашки лузери та ждуни руського міра грядєші. Що в емігрантів відкрилися рівні для реалізації себе, а хто в Україні їм закрилися (так, Філіпіни із філіпінками поки що недоступні, і що)?
Хто кого переконує?
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 21 чер, 2023 15:14
BIGor написав: rjkz написав:Додамо гілці патріотизму, позитиву й позлимо Максима:
Максим і сам був не проти США, але щось в нього не склалося, інакше мучався би там. Був би не віденський мучений, а вашингтонський.
Може работодавець не захотів платити американську зарплатню, та вирішив, що у Відні Максим завдасть менше шкоди за менші гроши. В іншому випадку, світ знаходився б зараз в умовах ядерної війни. Бо Максим, від`їджаючи, захопив з собою ШТОРИ. Це - наймогутніший древній артефакт, який призводить до катаклизмів, воєн, епідемій та повернення ЙЦУКЕНа на форум. Боже, дай здоров`я максимову работодавцю, що боронить Україну від темної сили ШТОР, а весь Світ від неминучої загибелі. God bless them.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8662 раз.
- Подякували: 5478 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Сер 21 чер, 2023 19:21
BIGor написав:Слуги Народу ( більш/менш проросійські) - 43%
Це було 4 роки тому. І були вони не проросійські - це і є типова фаріонщина, тепер з вашого боку. А "проти війни, на якій наживаються бариги" - чудовий приклад мислення пересічних "зубожілих". На бажаннях "справедливості" яких виросли і Ленін, Гітлер, і Хомейні, і арабська весна з її талібами та братами-мусульманами. А зараз формується рух диванних псевдопатріотів, які все ближчі до того, щоб ходити по домах і палити книги на російській мові. Я вже, мабуть, розповідав, як мене на харківському форумі почали булити за мій захист назви вул. Короленка, на якій знаходиться одна з найбільших в Україні бібліотека ім. Короленка. Ці дурні не знали, що ця людина народилася в Україні, походила з козацького роду, померла у Полтаві, і що її музеї є в багатьох містах України. Я не можу назвати цих людей інакше, ніж типові штурмовики.
Востаннє редагувалось Starikan в Сер 21 чер, 2023 19:35, всього редагувалось 1 раз.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 21 чер, 2023 19:32
Starikan написав: BIGor написав:Слуги Народу ( більш/менш проросійські) - 43%
Це було 4 роки тому. І були вони не проросійські - це і є типова фаріонщина, тепер з вашого боку. А "проти війни, на якій наживаються бариги" - чудовий приклад мислення "зубожілих". На бажаннях "справедливості" яких виросли і Ленін, Гітлер, і Хомейні, і арабська весна з її талібами та братами-мусульманами.
Я Вам написав точні проценти, а Ви у відповідь набір слів: "фаріонщина", "бариги", "Ленін" та "таліби". На "абирвалг" схоже.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 21 чер, 2023 19:41
BIGor написав: Starikan написав: BIGor написав:Слуги Народу ( більш/менш проросійські) - 43%
Це було 4 роки тому. І були вони не проросійські - це і є типова фаріонщина, тепер з вашого боку. А "проти війни, на якій наживаються бариги" - чудовий приклад мислення "зубожілих". На бажаннях "справедливості" яких виросли і Ленін, Гітлер, і Хомейні, і арабська весна з її талібами та братами-мусульманами.
Я Вам написав точні проценти, а Ви у відповідь набір слів: "фаріонщина", "бариги", "Ленін" та "таліби". На "абирвалг" схоже.
Я не можу вам допомогти, якщо ви не розумієте більш складні речі, ніш голі проценти. Фаріонщина - це традиція називати усіх незгодних "проросійськими". Типове більшовистське мислення пролетарів та маргіналів. Оффтоп закінчив.
-
Starikan
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 21 чер, 2023 21:06
BIGor написав: Starikan написав: Я не можу вам допомогти, якщо ви не розумієте більш складні речі, ніш голі проценти. Фаріонщина - це традиція називати усіх незгодних "проросійськими". Типове більшовистське мислення пролетарів та маргіналів. Оффтоп закінчив.
Більш складні речі на думку Старікана: "фаріонщина", "бариги", "Ленін" та "таліби". Все в одному реченні. Бідна українська наука 
Бідна Україна, що в неї такі невдалі айтішники, що в Києві не можуть заробити на оренду квартири.
-
Starikan
-
2
-
-
-
Профіль
-
-