Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 845846847848849 ... 2916>
Повідомлення Додано: Сер 21 чер, 2023 07:53

Re: Еміграція, заробітчанство

Starikan написав:Но я почти уверен, что здравый смысл - единственное, чего в Украине не хватает уже много лет - всё же победит и фарионщина сгинет.

Вибачаюсь за офтоп, але якщо чесно, то в Україні дуже багато проросійський сил, думаю більшість.
Згадайте вибори в ВР в 2019
Слуги Народу (більш/менш проросійські) - 43%
ОПЗЖ (проросійські) - 13%
Опозиційний блок (проросійські) - 3%
Загалом 57%
Свобода (фаріонщина) - 2%
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 21 чер, 2023 08:41

rjkz написав:Додамо гілці патріотизму, позитиву й позлимо Максима:

Максим і сам був не проти США, але щось в нього не склалося, інакше мучався би там. Був би не віденський мучений, а вашингтонський.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 21 чер, 2023 09:05

BIGor написав:
  flyman написав:
  BIGor написав:Вибачаюсь за офтоп, але якщо чесно, то в Україні дуже багато проросійський сил, думаю більшість.
Згадайте вибори в ВР в 2019
Слуги Народу (більш/менш проросійські) - 43%
ОПЗЖ (проросійські) - 13%
Опозиційний блок (проросійські) - 3%
Загалом 57%
Свобода (фаріонщина) - 2%

Тому "справжні патріоти" виїхали в еміграцію та із-за кордону вчать "оставашок" як правильно "любіть Родіну" та складають байки, як погано в Україні і добре в еміграції.

Я хз хто кого вчить і хто патріот, але що ти тут робиш в темі "Еміграція, заробітчанство" якщо в Україні так класно?

то що і решта, а ти?
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 21 чер, 2023 10:22

BIGor написав:
  flyman написав:то що і решта, а ти?

Що решта? А як же твої кавалірки і витрати в 150 доларів? Кинеш все?

яке це має відношення до активності на форумі?
от BIGor виїхав в еміграцію, який смисл сидіти на фінанс уа для BIGor?
Переконувати інших, що в нього життя вдалося, а оставашки лузери та ждуни руського міра грядєші.
Що в емігрантів відкрилися рівні для реалізації себе, а хто в Україні їм закрилися (так, Філіпіни із філіпінками поки що недоступні, і що)?
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 21 чер, 2023 11:56

flyman написав:
  BIGor написав:
  flyman написав:то що і решта, а ти?

Що решта? А як же твої кавалірки і витрати в 150 доларів? Кинеш все?

яке це має відношення до активності на форумі?
от BIGor виїхав в еміграцію, який смисл сидіти на фінанс уа для BIGor?
Переконувати інших, що в нього життя вдалося, а оставашки лузери та ждуни руського міра грядєші.
Що в емігрантів відкрилися рівні для реалізації себе, а хто в Україні їм закрилися (так, Філіпіни із філіпінками поки що недоступні, і що)?

Хто кого переконує?
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 21 чер, 2023 15:14

BIGor написав:
  rjkz написав:Додамо гілці патріотизму, позитиву й позлимо Максима:

Максим і сам був не проти США, але щось в нього не склалося, інакше мучався би там. Був би не віденський мучений, а вашингтонський.

Може работодавець не захотів платити американську зарплатню, та вирішив, що у Відні Максим завдасть менше шкоди за менші гроши.
В іншому випадку, світ знаходився б зараз в умовах ядерної війни.
Бо Максим, від`їджаючи, захопив з собою ШТОРИ. Це - наймогутніший древній артефакт, який призводить до катаклизмів, воєн, епідемій та повернення ЙЦУКЕНа на форум.
Боже, дай здоров`я максимову работодавцю, що боронить Україну від темної сили ШТОР, а весь Світ від неминучої загибелі. God bless them.
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5479 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Сер 21 чер, 2023 19:21

BIGor написав:Слуги Народу (більш/менш проросійські) - 43%

Це було 4 роки тому. І були вони не проросійські - це і є типова фаріонщина, тепер з вашого боку. А "проти війни, на якій наживаються бариги" - чудовий приклад мислення пересічних "зубожілих". На бажаннях "справедливості" яких виросли і Ленін, Гітлер, і Хомейні, і арабська весна з її талібами та братами-мусульманами.

А зараз формується рух диванних псевдопатріотів, які все ближчі до того, щоб ходити по домах і палити книги на російській мові. Я вже, мабуть, розповідав, як мене на харківському форумі почали булити за мій захист назви вул. Короленка, на якій знаходиться одна з найбільших в Україні бібліотека ім. Короленка.

Ці дурні не знали, що ця людина народилася в Україні, походила з козацького роду, померла у Полтаві, і що її музеї є в багатьох містах України. Я не можу назвати цих людей інакше, ніж типові штурмовики.
Востаннє редагувалось Starikan в Сер 21 чер, 2023 19:35, всього редагувалось 1 раз.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 21 чер, 2023 19:32

Starikan написав:

Це було 4 роки тому. І були вони не проросійські - це і є типова фаріонщина, тепер з вашого боку. А "проти війни, на якій наживаються бариги" - чудовий приклад мислення "зубожілих". На бажаннях "справедливості" яких виросли і Ленін, Гітлер, і Хомейні, і арабська весна з її талібами та братами-мусульманами.

Я Вам написав точні проценти, а Ви у відповідь набір слів: "фаріонщина", "бариги", "Ленін" та "таліби". На "абирвалг" схоже.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 21 чер, 2023 19:41

BIGor написав:
  Starikan написав:

Це було 4 роки тому. І були вони не проросійські - це і є типова фаріонщина, тепер з вашого боку. А "проти війни, на якій наживаються бариги" - чудовий приклад мислення "зубожілих". На бажаннях "справедливості" яких виросли і Ленін, Гітлер, і Хомейні, і арабська весна з її талібами та братами-мусульманами.

Я Вам написав точні проценти, а Ви у відповідь набір слів: "фаріонщина", "бариги", "Ленін" та "таліби". На "абирвалг" схоже.

Я не можу вам допомогти, якщо ви не розумієте більш складні речі, ніш голі проценти.
Фаріонщина - це традиція називати усіх незгодних "проросійськими".
Типове більшовистське мислення пролетарів та маргіналів.
Оффтоп закінчив.
Starikan
2

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 21 чер, 2023 21:06

BIGor написав:
  Starikan написав: Я не можу вам допомогти, якщо ви не розумієте більш складні речі, ніш голі проценти.
Фаріонщина - це традиція називати усіх незгодних "проросійськими".
Типове більшовистське мислення пролетарів та маргіналів.
Оффтоп закінчив.

Більш складні речі на думку Старікана: "фаріонщина", "бариги", "Ленін" та "таліби". Все в одному реченні. Бідна українська наука :(

Бідна Україна, що в неї такі невдалі айтішники, що в Києві не можуть заробити на оренду квартири.
Starikan
2

Профіль

1
  #<1 ... 845846847848849 ... 2916>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему