Заступниця міністра оборони Ганна Маляр назвала спробу військового заколоту в Росії неминучою деградацією російської держави, але закликала не радіти передчасно, а "ставитись обережно і готуватись до будь-яких сценаріїв".
А якщо це спектакль, щоб вимусити наших ломанутися раніше, ніж планували?
Це взагалі може бути операція по виявленню всіх, хто проти пуйловлади або коливається. Зараз в них по суті тестування всіх посадовців вищого рангу. А може й не тільки вищого. Кризис-тест, вірність-тест, стійкість-тест. Поки урон невелик, щоб бути впевненим, що не шоу.
Навіть можна припустити, що таким чином шойгу з герасимовим пуйло намагається зняти.
А якщо це спектакль, щоб вимусити наших ломанутися раніше, ніж планували?
Це взагалі може бути операція по виявленню всіх, хто проти пуйловлади або коливається. Зараз в них по суті тестування всіх посадовців вищого рангу. А може й не тільки вищого. Кризис-тест, вірність-тест, стійкість-тест. Поки урон невелик, щоб бути впевненим, що не шоу.
Навіть можна припустити, що таким чином шойгу з герасимовим пуйло намагається зняти.
для тебе спектакль, проїхали, для 73% їм все спектаклі і па пріколу. Око Саурона (Суровікіна) зараз дивиться в іншу сторону, чи тобі переказати сюжет ?
flyman написав:] для тебе спектакль, проїхали, для 73% їм все спектаклі і па пріколу. Око Саурона (Суровікіна) зараз дивиться в іншу сторону, чи тобі переказати сюжет ?
Гірший варіант завжди треба враховувати. Бо краще не програти, ніж потягтись за ризикованим виграшем і втратити.
Знав би я точно куди те око дивиться, то від цього б і танцював.
flyman написав:] для тебе спектакль, проїхали, для 73% їм все спектаклі і па пріколу. Око Саурона (Суровікіна) зараз дивиться в іншу сторону, чи тобі переказати сюжет ?
Гірший варіант завжди треба враховувати. Бо краще не програти, ніж потягтись за ризикованим виграшем і втратити.
Знав би я точно куди те око дивиться, то від цього б і танцював.
я тебе почув, за яйцем Кощея, а за чим в такий момент ще?
Востаннє редагувалось flyman в Суб 24 чер, 2023 19:43, всього редагувалось 1 раз.
Я так подумав, що на моменті в рф може впасти фінансова система. Ростовська область - 4,2 млн орків Воронезька область - 2,3 млн орків Ліпецька область - 1,1 млн орків Білгородська - 1,5 млн орків Курська область - 1 млн орків Тульська область - 1,5 млн орків москва - 13,1 млн орків московська область - 8,6 млн Ітого 33,3 мільйони. Це десь 23% населення росії, причому не найбіднішого. + в Криму треш коїться. За туристичний сезон - промовчу. Потоки біженців гарантовані. Причому це регіони і так заповнені біженцями з Донбасу.
flyman написав:Інше питання, поки там двіжняк і хаос, чим займається ЗСУ?
Занимаемся наращиванием фортификационных сооружений, углубляем, удлиняем окопы, ставим дополнительные минно-взрывные и невзрывные сооружения. Есть верховное командование, наверное, есть какие-то задумки Но пока так.