На поточний момент Україна ж виграла від цієї комедії чи ні?
Утрата техніки ворога є. Може якийсь психологічний момент також є.
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНа поточний момент Україна ж виграла від цієї комедії чи ні?
Утрата техніки ворога є. Може якийсь психологічний момент також є. ![]() detroytred ,
Тому що це десяток повнокровних бригад, яким місцезнаходження фронті!! Це як оте все, що у нас в резерві для контрнаступу!! Чому б не блєфувати, вірячи, що такі резерви побояться нищити. А коли зрозуміли, що не повелись, нищити будуть, пішов відкат.
Краще ніж якби цього Пригожин не замутив взагалі (все-таки авіацію побили трохи) , гірше ніж, могло б бути, якби не включив він задню. До наших мінусів я б відніс заяву Мазур про початок широкомасштабного контрнаступу. Востаннє редагувалось Hotab в Нед 25 чер, 2023 12:27, всього редагувалось 3 разів.
![]() Один виявляється в армії 25 років штани протирав і не знає що ДРГ не діє на глибину в 1000 км...за виключенням якщо вони не смертники. Другий реагує емоційно на те що йому подобається не маючи зеленого уявлення що знайти на 500-800 груп ДРГ від 4000 до 10000 смертників навіть у нас - багатенько. В чому різниця пригожинців - вони дома і завжди знайдуть того хто їх прихистить А хто прихистить український спецназ? ПС по штату мирного часу - я старшина роти по штату військового - командир ДРГ
![]() Безумовно виграла. Питання лише в тому наскільки використає оркостан собі на пользу. Тобто чи прискорить свій перехід на військові рейки, чи сплотниться навколо путловлади. Чи, як визначив вище колега Шаман, навпаки.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуДурень думкою багатіє..або сліпий і не бачив кадрів з того ж ростова ПС Якщо є 15000 осіб в основному зеки і вони рухаються по паралельним маршрутам в напрямку ростов-москва...то в першу чергу, простий прапорщик виявив би хто з цих 15000 є місцевим для кожного з маршрутів і скомпонував би групу таким чином щов в ній були уроженці місць через які буде проходити рух... Тільки таким чином можна рухатись знаючи що пішим порядком рух займе від 20 днів Транспортом - тільки цивільним Групи на військовій техніці будуть виявлені на раз/два.
![]()
Точно ти збагатів - є в групі місцевий (мешканець одного села, міста), то й чомусь по всьому маршруту знайде для групи (знайдеться) підтримка серед населення. Вигадай щось ліпше. Бо в сусідньому селі *поб'ють палками*, донесуть. Якщо не в своєму ж сусіди. Тим паче зеків. Кадри з Ростова були, що одні ходять і їм побоку, а інші виговорюють вагнерам, що так ніззя. Чи ти сліпий. Востаннє редагувалось detroytred в Нед 25 чер, 2023 12:51, всього редагувалось 2 разів.
![]() Відбулася генеральна репетиція "ГКЧП".Ні, креш-тест показав, що кілька озброєних бригад можуть пройти пів РФ і не зустріти опору. Ніби Афганістан із польовими командирами, а не супер держава із ЯЗ. Якщо буде "парад суверинітетів", то центр не зможе швидко відреагувати. Відбулася генеральна репетиція "ГКЧП". Востаннє редагувалось flyman в Нед 25 чер, 2023 12:56, всього редагувалось 1 раз.
![]() Дурень як чогось не зрозуміє - то обовязково збреше... ТМ(с) Народна Мудрість 1 Я відразу розкритикував твоє припущення про можливість руху 500-800ДРГ на глибину 1000 км, бо глибина більше як 2 добових переходи - це смерть всієї групи у 85% випадків 2 При цьому, якби мене спитали а чи можна зробити щось подібне взагалі, без привязки що люди повинні повернутись - я б описав наступне а - скомпонувати групи з тих хто знає місцевість по якій буде йти рух , при цьому місцевість не потрібно знати на всій тривалості маршруту, достатньо кілька точок з радіусом в 20 км по маршруту руху , з відстанями приблизно 200-400 км між точками б - так як пішки чи військовою технікою шансів пройти мізер , то групи повинні рухатись на цивільних вантажівках..між блокпостами. Тобто Спочатку йде легковик яким керує цивільний у цивільному з легальними документами РФ і визначає блокпости передаючи їнформацію про їх місцезнаходження За легковиком йдуть цивільні вантажівки(не колоною) які перевозять групу... За 2-4-10 км перед блокпостом( визначається точка де можна вивантажитись непомітно ) група спішується, обходить блок пост..і це може зайняти 5-30 годин, бо у вантажівці не можна залишати спорядження, продукти і так далі Тобто вантажівка повинна очікувати групу до доби часу в якійсь точці після блокпоста щоб завантажити непомітно групу і продовжити рух, а вантажівок треба кілька сотень І одне діло коли це роблять громадяни росії..і зовсім інше коли Громадяни України... Тому пенсіонере, свої знання про ринок ти продемонстрував чудово , тут навіть зайвий раз доказувати що в економіці ти невіглас - думаю на цій гілці не треба Але припущення що 500-800 ДРГ можуть зайти на глибину в 1000 км - я розумію що міг припустити який цивільний який навіть стройбаті не був...але офіцер на пенсії ...ти точно викладав цеглу в військовому училищі? а не в пту?
|
|