Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 44064407440844094410 ... 14358>
Повідомлення Додано: Нед 25 чер, 2023 21:00

fler написав:
  prodigy написав:забили на пригожіна, є проблема значно серйозніша ..
Ніколи ситуація не була такою серйозною: РФ завершила підготовку до теракту на ЗАЕС - ГУР

Чомусь впевнена, що рф зробить цей теракт, не замислюючись, як і підрив ГЕС. Тому що вони все для цього вже підготували. Питання часу. Мій прогноз - у липні. Тому що саміт НАТО та тому що наш контрннаступ йде успішно.
На жаль, не бачу ніяких дієвих зусиль збоку міжнародної спільноти для запобігання цій катастрофі.(((

недавно флер писала, що 50 ярдів допомоги, яких дієвих зусиль ще не вистачає?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2842 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 25 чер, 2023 21:17

budivelnik написав:
  prodigy написав:
  budivelnik написав:Я не знаю що має зробити штурман на флоті щоб його назвали невігласом в морській справі
Але в Армії припустити що 15000 можуть розбитись на ДРГ ( а саме так діють РДК) і рухатись в глибину 1000 км

що ви причепились до 1000км, якщо відстань була 200-220км
до речі, була інформація до москви вирушило не більше 5к (навіть 4,5к)
до того що зробити маски шоу-було достатньо 500 вагнерів (10-12 груп по 40-45)
На відміну від Вас - я вмію читати
  prodigy написав:але уткін і Ко має досвід таких варіантів, і якщо 15к "разсредоточиваются" на тисячу дрг по 15 бойовиків, особливо цікаво, що там майже скрізь лісиста місцевість, то ловити їх можна до року або більше(вони чудово орієнтуються і знають розташування вч для захвату арсеналів і поповнення бк)
На Ваше питання чи можуть 15000 просочуватись крізь ліс... і тут дійсно складно зрозуміти про що Ви , про 1000 км від ростова , чи про 300 км під москвою
Військовий пенсіонер відповів
  detroytred написав:Тоді виникає питання чому наші досі не відправили такими шляхами та тактикою "РДК" чисельністю навіть і 30к+ осіб?
А от тут вже ясно
1 Наші...тобто мінімум 500 км
2 тактика РДК = дії ДиверсійноРозвідувальнихГруп

Так от
Будь-який військовий , ще на початку служби вивчає Статут..
спочатку права/обовязки солдат , якщо доростає до сержанта - то права/обовязки
вже приблизно з молодшого офіцера(лейтенант) він має уявлення яка ширина і глибина фронту де повинен діяти його підрозділ
Так от - ДРГ - це відділення/максимум взвод.
Так як пятий помічник штурмана має знати як користуватись картою - так і офіцер знає як використовують військові підрозділи.

І останнє
Доставити до москви якусь диверсійну групу - можна.
Непомітно - можна якщо груп десяток по пять-дясять в групі
Якщо тільки кількість груп більша, і загальна чисельність перевищує 100 осіб - це вже посилати людей на смерть...
Але навіть героїчно загинувши - що зробить 100-1000 осіб в москві..

Згадайте три цифри
1 Скільки наших було в Азовсталі
2 Які там були можливості оборонятись
3 Яка кількість(чисельність) ворожих військ змусила нас признати що подальший опір в Азовсталі приведе просто до гарантованої загибелі її захисників

До речі
Згадайте скільки було десантників під Гостомелем , скільки наших їм протистояло і як довго ці десантники протримались+скільки їх вижило.
До кордону України від Гостомеля-130 км.

Це вже суперпрогрес, що власник магазину нарешті почав аргументувати свої дописи цитатами.
Браво!

Але на всяк випадок попереджаю -- не зіпсуй настрій Продиджи. Його і так давно не було. А його на відміну від зачастую тебе я читаю з зацікавленням.
Доставай мене.

Так ось: передивись хто про що писав. І до чого ти прискипався до Продиджи зі своїми 1000 км?
Я йому задав питання. А ти відштовхуєся від мого питання. Мого. Додовбуйся до мене тоді.
Я визнаю, що помилився у відстані, урівнявши їх. Нічого страшного, помилки я визнаю без проблем.

А оцим, що ти вище накропав... ти звалиш будь-кого наповал. Особливо про хто там вивчає, має уявлення і знає.

До того ж подивись думки у Продіджі про результат (якщо б пригожинці дійшли б). А ти навіщось йому це доводиш.

З.и. коротше - залиш цю тему. Дай думки про ЗАЕС. Твоє бачення застосування ТЯЗ я пам'ятаю. Давай про ЗАЕС.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 25 чер, 2023 21:28, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 чер, 2023 21:25

Походу, Пригожин не жилец. Не оправдал ожиданий.
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 916 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 чер, 2023 21:39

Zebra написав:У меня неутешительные прогнозы... я неоднократно говорил, что будет переворот в рашке в этом году, и война закончится.

Що ж тут невтішного? Гарні прогнози. І ще не вечір.
  Zebra написав:Увы, опыт Турции 2016 года показал, что устоявший авторитарный лидер получает чуть ли не абсолютный авторитет.

Який там авторитет, коли черговий раз виставив себе на посміховисько :!:
Мене засмучує позиція Ердогана, який запропонував пуйлу прихисток у Туреччині. З одного боку, все зрозуміло - нічого особистого, тільки бізнес - рф великий партнер Туреччини, особливо від рф залежать прибутки туристичної галузі, а також є ряд інших, де рф забезпечує туркам значні доходи. З іншого боку, Туреччина - країна НАТО і мала би проявити солідарність з іншими, які запровадили жорсткі санкції проти рф, до того ж пуйло під арештом, але маємо те що маємо(((
fler

Подякував: 1211 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 чер, 2023 21:56

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:Мене засмучує позиція Ердогана, який запропонував пуйлу прихисток у Туреччині.
Он хитрая лисица. Сразу сдаст трибуналу....
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 25 чер, 2023 22:07

Investor_K написав:Походу, Пригожин не жилец. Не оправдал ожиданий.

Без сумніву. Використаний презерватив. Наших сподівань теж не виправдав, тому без співчуття - гойда!
недавно флер писала, що 50 ярдів допомоги, яких дієвих зусиль ще не вистачає?

Це ти під ніс перед сном бормочеш, чи що це за манера цитувати Флер і в своїй відповіді не звертатись до співрозмовника?

Успіх про себе в третій особі також розмовляє. Це війна чи вікові зміни якісь? Холяву вже розбанили? Треба думка спеціаліста.
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 25 чер, 2023 22:19, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 398 раз.
Подякували: 2422 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 25 чер, 2023 23:09

prodigy написав:
Никто не может понять - отчего повар «вдруг» прервал свое победоносное шествие на москву. Абсолютно все складывалось в его пользу. Ситуация была идеальной. «Элиты» посыпались, войска, росгвардия и фсб демонстрировали идеальную трусость и готовность сдаваться. Из москвы начался «великий драп», проторивший бегство советского руководства в октябре 41-го года.
Сопротивление «вагнеру» оказали только 28 таджиков, которые расковыряли асфальт на подмосковных шоссе.
Фортуна, задрав юбку -сама лезла к пригожину с непристойными предложениями.
Но тот «вдруг» скис, затих, утратил весь свой гонор и «завершил игру», подставив всех, кто в него уверовал.

З розумінням цього якраз особливих проблем у мене немає.
Для мене очевидно що оцінивши реально свої шанси він зрозумів що тих самих шансів у нього мізер. :D :D

Почнемо з того яка "армія" йшла на москву? По самим оптимістичним оцінкам на маскву йшло 6000 "зеків". Думаю менше. Така кількість не могла фізично "взяти москву".
Чомусь всі розпіарили думку що у Пригожина "все прекрасно". Доказів цієї думки - нуль.
Те що їм не "оказывали сопротивление" незрозумілий факт для мене. Але він нічого не доводить. Напевно не було наказу "оказывали сопротивление" і все. Чому - не знаю.

Підозрюю що Пригожин надіявся на те що в Москві його хтось підтримає, наприклад генерали. Напевно ніякої підтримки він не отримав.
І народ. Думаю Пригожин надіявся на підтримку народу, але судячи по відео однозначної підтримки не отримав. В тій самій москві він міг бути блокований звичайними людьми, і що він мав робити в такому випадку? Стріляти в цивільних? - це відразу крах його авантюрі.

І на кінець - цілі його не зрозумілі. Після того як путін назвав його зрадником лишалось 2 варіанти: або він або путін. Відповідно ціль його могла бути єдина - скинення путіна. Але засобів для цього у нього було малувати. 6000 зеків у москві малувато для цієї цілі. Тому він і злився так швидко.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Нед 25 чер, 2023 23:10, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 чер, 2023 23:24

І на кінець про все це.

Ця "подія" це мегаоптимістична і фантастична подія для України.
Якщо б мені 3 дні тому розказали що колона танків буде їхати "брати москву" і буде за 200 км. від москви я б звичайно назвав його ідіотом(думаю так би подумали усі адекватні люди).
Пригожин прямо показав наскільки слабкий путін і його система. Показав це в першу чергу світові, тому що в Україні і на Росії це відомо.

Я особисто вважаю що це початок кінця путіна, як правителя. Тепер події будуть розвиватись все швидше і швидше.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 чер, 2023 23:46

andrijk777 написав:І на кінець про все це.

Якщо б мені 3 дні тому розказали що колона танків буде їхати "брати москву" і буде за 200 км. від москви я б звичайно назвав його ідіотом(думаю так би подумали усі адекватні люди).
Пригожин прямо показав наскільки слабкий путін і його система. Показав це в першу чергу світові, тому що в Україні і на Росії це відомо.

Я особисто вважаю що це початок кінця путіна, як правителя. Тепер події будуть розвиватись все швидше і швидше.

Подія одна і та ж сама.
Картина перед Зеброю і Вами одна і та ж сама.
А висновки абсолютно протилежні.
Обидва ж розумні, адекватні.

Гадаю це можливо лише тому, що все ж таки картину ми маємо далеко не повну.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 чер, 2023 00:02

detroytred написав:
  andrijk777 написав:І на кінець про все це.

Подія одна і та ж сама.
Картина перед Зеброю і Вами одна і та ж сама.
А висновки абсолютно протилежні.
Обидва ж розумні, адекватні.

Гадаю це можливо лише тому, що все ж таки картину ми маємо далеко не повну.

Часто те що добре в короткосроці на довгому горизонті на зле, і навпаки.
Крім того, тільки "кинули камінь у воду", а кола ще ітимуть довго, і не зрозуміло, як вони накладуться з колами від інших подій.

Що можна сказати однозначно, глибинний конфлікт башен Кремля не просто вийшов назовні, а проявився в досить агресивній формі, і що він не вирішений, сторони показали зуби і розійшлися на який час.
Аналогічно із суспільством РФ, там є глибинний розділ також. Чи ви думаєте, що кадирівців чекали із радістю у РнД?
В даний момент народонаселення там доволі апатичне, не втягнуте у розборки бояр, поки його не зачепили.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2842 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 44064407440844094410 ... 14358>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему